Heroes

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Jake
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jake »

kachna napísal:kdeze, ved angela povedala ze tu to vsetko zacalo.
nejaky vladny program v kt pracoval aj mohinderov otec.
mam pocit ze ten projekt zrusili pretoze sa im to vymklo z kontroly a vsetkych zabili az na tych co pravdepodobne usli. angela, hirov otec, mattov otec...
S touto teoriou celkom suhlasim :) Mozno ich schopnosti su vysledkom ludskej prace

//Ando, make a happy face!//
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

sorry ak je to trochu out of topic, ale robim pre nich web. Ak by mal niekto zaujem robit redaktore alebo cokolvek v spojeni heroes, napiste mi pm.
//heroes tv serial
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Pre koho?
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

jaj sorry, nie pre nich, o nich :)
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Dobrá časť, som rád, že sa spojili...bude fight :wink: ale kto bol ten neger....nejak si nepamätám naňho...iba na Lidermana ani na toho Bishopa
Gangy
Darca
Darca

SpermoS napísal:Dobrá časť, som rád, že sa spojili...bude fight :wink: ale kto bol ten neger....nejak si nepamätám naňho...iba na Lidermana ani na toho Bishopa
Haitan? I ked asi by v sucasnosti vyzeral starsie.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Zaujímavá časť, i keď neviem načo sa stále snažia niečo robiť s ľuďmi so schopnosťami. Aj tak to vždy dopadne rovnako. Suresh, Primatech aj Nathan Petrelli. Ale nedajú si pokoj...
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Gangy napísal:Haitan? I ked asi by v sucasnosti vyzeral starsie.
Haitan nie, zvláštne, že tam nebol Arthur ved on "založil" company a on bol ten čo Angele vymazával myšlienky..Ten neger mal schopnosť ako Parkman...hovorím zvláštne, myslím si, že ešte sa ukáže
Gangy
Darca
Darca

Ved mozno ze Arthur bol ten v okuliaroch. A ten blondak bol podla mna linderman, ten mal tiez taku schopnost nie?
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Ten blondiak bol Linderman, on vedel liečiť, aj to ukázal..ale ten neger a Bishoper v okuliaroch, nemám šajny
//edit
Ale Deveaux to už niekde bolo.. :?
Boby Bishop a Charles Deveaux sa podľa mňa ešte ukážu...a nebude to hocijaká rola
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ten bloňďák, čo vyliečil Angele tú jazvu, bol určite Linderman. Jeho meno tam určite spomínali.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Ten neger je imho ten stary co sa onho v prvej serii Peter staral. Ten co mu povedal "At the end, all that matters is love". Vie niekto o kom hovorim? Myslim ze to bol otec tej co sa Peter do nej zamiloval, Izac ich nakreslil ako sa spolu bozkavaju pod dazdnikom...
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

zvonenie33 napísal:...
Ja som si hneď pomyslel, že je to ten o koho sa staral Peter v prvej sérii. Haiťan bol oveľa mladší ako Angela, Linderman a ostatní zo starej gardy, ten to určite nemohol byť.

Celkovo priemerná časť, nič extra ale koniec zaujímavý, všetko smeruje k tomu, že priamy boj hrdinov so Sylarom bude. :D
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

zvonenie33 napísal:Ten neger je imho ten stary co sa onho v prvej serii Peter staral. Ten co mu povedal "At the end, all that matters is love". Vie niekto o kom hovorim? Myslim ze to bol otec tej co sa Peter do nej zamiloval, Izac ich nakreslil ako sa spolu bozkavaju pod dazdnikom...
Kámo presne on to bol ;) to som potreboval...A ten Bobby Bishop?
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

SpermoS napísal:Kámo presne on to bol ;) to som potreboval...A ten Bobby Bishop?
Nieje to otec Elle? Myslim ze ho Sylar zabil..
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

blondak bol Linderman (bol to ale cool guy hejne? :lol: )
Deveraux je ten chlapik ktoreho uplne na samom zaciatku osetroval Peter a jeho dceru zastrelil Isaac...
a Bob Bishop je PRESNE ten chlapik ktory mal Elle a mal schopnost dotknut sa veci a zmenit ju na zlato (zaciatok druhej serie - dokaz pri obede s mohinderom)

ako vy do pekla pozerate ten serial?!?

a dnesny diel? ziaden posun, odpovede hodne divne, to so sestrou mohli inac vyriesit ako len to ze zmizla..a uprimne cakal ze sa objavi niekto kto bude ovladat pocasie (inspiracia xmenmi)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

BOMBOVY DIEL :twisted: tento sa mi fakt pacil, este ked boli mlady wuu.. :) Linderman, Haitan a uz nwm :P mozno sa to dalej o moc neposunulo, ale bavilo ma to... len mi prislo divne, ako dokazala Angelina sestra vzdy tak rychlo zmiznut.. :? no ale konecne sa zjednotili co je fajn... Sylar bude dost tvrdy oriesok, ale uz robi kktiny fakt, na ktore moze coskoro doplatit.. len nechapem, ze ako sa dokaze na niekoho zmenit, ked sa ho nedotkol... to ma zaraza.. pokial viem, dokaze sa zmenit az vtedy ak sa toho dotycneho dotkne... ze by sa dotkol niekedy Nathana ? a Claire uz konecne nie je taka blba :P
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:BOMBOVY DIEL :twisted: tento sa mi fakt pacil, este ked boli mlady wuu.. :) Linderman, Haitan a uz nwm :P mozno sa to dalej o moc neposunulo, ale bavilo ma to... len mi prislo divne, ako dokazala Angelina sestra vzdy tak rychlo zmiznut.. :? no ale konecne sa zjednotili co je fajn... Sylar bude dost tvrdy oriesok, ale uz robi kktiny fakt, na ktore moze coskoro doplatit.. len nechapem, ze ako sa dokaze na niekoho zmenit, ked sa ho nedotkol... to ma zaraza.. pokial viem, dokaze sa zmenit az vtedy ak sa toho dotycneho dotkne... ze by sa dotkol niekedy Nathana ? a Claire uz konecne nie je taka blba :P
Nebol to Haitan pozri par prispevkov hore. A preco myslis ze by sa musel dotknut? Sak ten originalny shapeshifter sa zmenil na sylara a pochybujem ze sa ho iba tak dotkol...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

zvonenie33 napísal:A preco myslis ze by sa musel dotknut? Sak ten originalny shapeshifter sa zmenil na sylara a pochybujem ze sa ho iba tak dotkol...
no vsak tusim to som pisal vzadu, ze sa zmenil na Sylara bez toho aby sa ho dotkol.. ja nwm :(
aha.. to az tak zostarol ? :) no jo nakoniec umrel.. som myslel ze to je Haitan :P to je ale dost blbost :D
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

a kde si mal vobec spomenute ze je potrebne aby sa dotkli?
Napísať odpoveď