Kríza

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

undertaker35 napísal:To som rád,že to tak dopadlo,ja som s mojou teraz prežil krásny týždeň,z hľadiska kvality asi najlepší...myslím,že slovo renesancia je vhodna pre náš vzťah... :)
Veľa šťastia Vám ostatným...a ďakujem za postrehy...
Páč dufam ze to tak ostane, tieto problemy sa zvyknu opakovat (Ten silvester to bola chyba, ze ste boli jeden tam a druhy tam) Tak sa snaz aby sa to neopakovalo....( a myslim ze mi-chau tu mal jeden pekny postreh k tomu :) nad tym sa pozastav!)
undertaker35
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa undertaker35 »

midnight_man napísal:Páč dufam ze to tak ostane, tieto problemy sa zvyknu opakovat (Ten silvester to bola chyba, ze ste boli jeden tam a druhy tam) Tak sa snaz aby sa to neopakovalo....( a myslim ze mi-chau tu mal jeden pekny postreh k tomu :) nad tym sa pozastav!)
Nad tým čo napísal som sa aj pozastavil a porozmýšľal nad tým,aj keď vravela,že ma na to čas nedavno som sa presvedčil,že ma nechá zájsť aj ďalej...nechcem to uponáhľať,lebo to by bol dosť skok oproti terajšiemu chovaniu...ale ako som povedal zistil som čo môžem a hranicu som ešte nenašiel...ďakujem za postrehy.A aby som ujasnil kôli čomu to bolo tak sme sa minule rozprávali,a bolo to tým,že som trošku preháňal prejavovanie citov k nej,moc som na ňu tlačil s celým vzťahom,a keďže ja som jej prvým tak ju to vystrašilo,ale díky bohu,že je na takej úrovni akej je a ,že vzala to tak,že všetko je možné napraviť.Tak som upravil svoje spravanie,aj keď neviem či to bolo spavne...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Netlač na pílu a pojde to rýchlejšie ;), K tej hranici...Hladaj :) ona ti ju ukaze to mi ver :evil:
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

takze je koniec.. Tento vikend bol pekny no zaroven smutny.. vsetko sa vyvijalo krasne, bola u mna na vikend, no dneska poobede zacala zase s tou temou. Povedal som jej, ze je koniec uplny, a ze prerusujem s nou kontakt, uplne, ze nech mi uz da pokoj. Rozhodla sa ze ma opusti, tak nech respektuje aj moje rozhodnutie. Napisala mi sms ked uz bola v buse

"Milovala som ta z celeho srdca, tuzila po tebe ako dieta po hrackach. Zrazu som ta mala a sklamala. Prepac"

uz osm jej neodpisoval nic, takze je cas ist dalej
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Ano ano ozivujem staru temu. Nie z dovodu ze by som sa vratil k byvalej resp ona kumne. Ale len z toho dovodu aby som dokoncil ,,pribeh" ktory som zacal. Ak ste si povinne citali to co tu bolo viete :) ..no a skoncilo to tak ze spolu teda niesme. Ona ma druheho ( najvacsia sranda ze to je ten gayko (neodpustim si ten vyraz :D ) s ktorym tancovala na disko, s ktorym si pisala atd. a navyse ked bola somnou este a ja ze ci s nim nieco nema tak ona ze preboha ako s nim mozem nieco mat ved ho poznam 2 tyzdne. a bam 2 tyzdne po rozchode uz s nim nieco ma. a 1! ANO LEN 1 (SLOVOM- JEDEN) :D den po rozchode mu dala pusu ..sice to lutovala..ale tak co uz .zeny su hlupe lol..) no a proste je s tym gaykom a tak no ...mna vtedy chytali take tie vtipne napady ze zbijem ho atd :D ..ale jako neni problem ..na moje pocudovanie mam veeeeeela znamosti hh :) ..aj na jeho skole dokonca :D ..a samy tazky silny chlapci :) .. hh :D ....ja mam teraz tiez novu babu ..lepsiu...:) ..19 rocna.. 4 prsia :oops: :P 8) krasne telo a VELMI inteligentna je ..chodi na vysoku :P.a rodicia maju cash..to je sice nepodstatne ale taka tresnicka na dortu :D ...a vieto co je NAVJVACSIAAAAAAA SRANDA? :D ..ze tato moja aktualna holka je BYVALEJ brata BYVALA :D:D:D...a aj som ju vidaval u nich doma ked som chodil este s nou a tak :D ...a teraz BYVALEJ brat strasne namna ziarli ..ze ako ja mozem mat taku babu ako on atd :D ( to je taky gayko co si o sebe vela mysli tak som ho teraz ,,dobehol" v uspechu) ..a tak no :) ...mam sa fajn ..hojko navstevujem pravidelne a napadla ma vec ze by som chcel byt mod na hojku :) sice sanca asi 0 ale neva no :) Pravda je ze na byvalu este spominam ..obcas..obcas casto ..mozno je to chyba ..mozno nie...neviem posudit...lebo viete..mili hojkaci mile hojkacky :D ...tazko sa zabuda no ... a ako sa hovori na 1. lasku sa NIKDY nezabudne ...no jo ..prva pusa...prve tutu-mutu :D ...1.sex ...no jo ..krasne chvile...ale tak hlavu hore a ide sa dalej..mozno natrafite na taky kus ako mam teraz ja :P ..a odkaz tym co maju prispevky nadomnou..tak isto mozte napisat ako ste dopadli :) ..a dokoncit tento topic ...vase pribehy ...no ale povedzte ...nenasralo by to aj vas? ..ze vasa byvala..ktoru ste tak milovali chodi s tym na ktoreho ste najviac ziarlili leob sa motal okolo vasje holky? ...jednoznacne kazdeho...a navyse....ten gayko ide s nimi asi do chorvatska :D ..oh shit a to su spolu asi 3 mesiace..no ale to nevadi lebo ja idem s mojou do greecka alebo francuzska..len ja a ona :P a len tak pre ingo ..ja mam 16 rokov :D...to bude sexu na dovolenke yeeeeah :D :idea: ..ou klikol som nahlad a nejako vela smajlov tu je :D ..no co uz ..stane sa ...tak rozmyslam..ked pisme tieto (chore) riadky...nelubim ja stale tu byvalu? ..ked takto onej basnim ...sakra dufam ze nie ...a ak sa niekdo pyta ..sam seba ..mozno by to napisal aj sem ..ci by som sa k nej vratil...poviem to uprimne ...NIE ...keby prisla zamnou ze mrzi ju to a jedno s druhym ...nie dakujem..miloval som ju ..ale ten rozchod bolo aj moja ZATIAL NAJVACSIE sklamanie v zivote...a bal by som sa toho ze to zazijem znovu ..ale keby sa dal vratit cas...ze by sa vratilo vsetko ..tak by som ho asi vratil...ale aspo rok dozadu ...ale neviem no . A este daco. V prispevkoch vyssie som pisal ze viem kde bola chyba ...ze vraj vomne ..ale to NIEJE PRAVDA...cela vec sa ukazala uplne inak. Vyzeralo to tak ze ja som proste spravil chybu to jest ze som ju moc kontroloval a podobne ( tak ale co by ste robili vy keby vam vasa laska najvacsia povie ze ,,neviem ci ta lubim" bol som uplne v perdeli z toho a vsetkeho som sa bal ze mi ju zoberie a preto som tak ziarlil a daval pozor na nu kde je co robi a tak) a nakoniec sa teda ukazalo ze to je cele tak ze uz som ju proste nebavil a chcela nejako docielit aby sa somnou rozisla..ach su tie zeny ale svine co ? :D . Ale viete co? Ja viem ze ona proste jedneho dna olutuje co spravila. ked to uz neolutovala nahodou. Proste to viem. A este daco. Nechcem sa akoze nejako chvalit ale ked som bol nuteny po rozchode zlozit ruzove okuliare..trocha sa otrepal, utrel slzy a zaostril na ine zeny tak som zistil ze proste na ktoru si ukazem tu mozem mat 8) :D . A jedna rada. Pozor chalani na to ked sa rozidete s niekym a zoberie vas to. Tak potom co si najdete babu nehrnte sa do vztahou. ano je pravda ze ovela ovela lachsie sa zabudne ale tym len ublizite. ako napriklad ja. zacal som si z jednou 18-kou zo zaciatku bolo vsetko fajn a asi po 2 tyzdnoch som zistil ze som k nej nic necitil. ale pomohla mi velmi zabudnut. teraz sme aspon kamosi s nou :) a s byavlou sme tiez kamosi ale tak je to take no vselijake..ale neriesim to no . bol to clovek ktoreho som miloval bol to clovek pre ktoreho by som polozil zivot..heh sice aj teraz by som zanu polozil zivot..pytate sa preco? zato co mi spravila? ako sa namna vykaslala? ...hej zato ..znie to hlupo ..ale ona je proste skvely clovek..a ako sa hovori srdcu nerozkazes nom ...To je asi vsetko co by som chcel napisat..a inak sa mam fajn ..teda vlastne nie ..skola napic..zaracha jako svina ..zeny su ..penaze nejsu ..a zijem :)

TU prikaldam znamky kvoli ktorim je zaracha shit :D

anglický jazyk 2 5 2 2 2 5 5
dejepis 3
elektrotechnika 5 5 5 4 5 4
fyzika 4 5
matematika 5 5
slovenský jazyk a literatúra 5 5 5 5

DRZTE SA CHALANI :) ZIVOT IDE DALEJ :)
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

trosku dost otvoreny hojku ale budis :D tak nech sa dari... ked uz som sem pisal, tak tiez napisem ako som dopadol,... je koniec uz su to vyse 4 mesiace a riesim uz s druhou, tiez vysokoskolacka, ale tej byvalej sa ztazka daka vyrovna, nasadila vysoku latu, ..
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

kur*a, ty si frajer!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Arkaz si zraly na psychiatra
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ty vole ja som ani nemal odvahu to celé prečítať :)
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

bud rad, ja mu teraz strasne zavidim :(
jozi3
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jozi3 »

Lol, neviem prečo, ale ten tvoj príspevok ma dobre rozosmial :lol: Aspoň mám trochu náladu po nudnom ráne... btw, 40 smajlov v jednom príspevku :roll: ...no radšej sa začni učiť :P

EDIT: Ako tak kukám, tak čas odoslania príspevku tiež nemá chybu :D
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ja som to v noci citala a asi jedine, co si pamatam, je:
jeho nova ma 4-ky a je velmi inteligentna, na dovolenke bude kopec sexu, za byvalu by aj zivot dal, chcel by sa stat modom na hojko.com, prepada v skole, su zeny, nie su peniaze, ma sa fajn/ma sa na pi*u, ale hlavne je, ze zije.
To keby sa niekomu nechcelo cele citat :D
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

2-existpierre - Ako to myslis ze otvoreny? :D sak som zase tak vela nepovedal :) ci ano? :D , a preco by si mi mal nieco zavidiet? :)

2-Frankie - Preco myslis?

2-t0m4s3 - Takisto nevidim dovod :D Odovodni :D

2-jozi3 - Som rad ze si sa aspon pobavil :) Sice to ma byt poucne ale budis :D

2-pryja - Dobre zhrnutie :lol: :)
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

arkaz, ironia :)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jaj :D ..hh...no ja som nemal co robit a chcel som dokoncit pribeh :D ..tak som napisal co a ako hh...

Jo a dik za K-. Niektorych ludi na hojku fakt nepochopim :D

//autoeditácia príspevku (24 Jan 2010, 19:15)
cistou nahodou som narazil na tento topic. a nedalo mi nenapisat sem zas. nic sa nezmenilo odvtedy.. vsetko je po starom a najhorsie to ze stale myslim na byvalu. uplne mi z nej je*e. uff. ci ju lubim ot neviem radsej sa nad tym ani nezamyslam. stale je s tym ,,tarzanom" aj ked 2 dni dozadu sa rozisli a zas dali dokopy ..uz sa sonou byvala bavi normalne takmer ..skola inak stale napic :D .. :smt006
undertaker35
Expert
Expert

Re: Kríza

To potom v akej som ja situácií nejdem ani písať po tom ako sme sa rozišli pred dvoma mesiacmi sme sa nejak ku sebe zas priblížili a po tomto víkende sme dospeli k výsledku,že po tom všetkom čo sme zažili nedokážeme byť len kamaráti,no zas som tam kde som bol uvidíme...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Po precitani tejto temy som sa celkom pekne ukludnil a rozhodol ze aj ja prispejem.
Na zaciatku tyzdna sa so mnou slecna rozisla, povedala mi, ze chce byt sama a ze uz to tak neciti (kto to este nepocul?!), tak sme si poplakali, dali poldeci a pobral som sa kade lahsie. o dva dni na to, mi napisala, ze ako sa mam, ja ze na pi*u, ona ze podobne, a tak som sa jej pytal, ze ci nadej pre mna zije a povedala, ze potrebuje cas. z toho som vydedukoval ze bud ano alebo nie :) den nato, dala do statusu na fcbk ze je single, tak som jej volal, ze ci sa uz rozhodla, povedala, ze to len komentuje ten pondelok, kedy sme sa rozisli. potom to dala prec. a takto to zatial skoncilo. inak mali sme skvely vztah (aspon podla mna) rok a stvrt, nikdaj sme sa nehadali, akurat mi povedala, ze sa nudi, tak som kupil letenky do rima, ale to uz asi nestihneme. ale necitim sa byt zodpovedny zato, ze sa nudi, ked nic nenavrhne a ja travim v robote 12 hodinovky. chcel som si ju zobrat, predtym spolocne byvat, asi sa toho zlakla, najme v poslednej dobe ked dostala na narodeniny nausnice, tak ked uvidela krabicku tak sa zlakla ze zasnubny prsten, ked povedala kolegyniam, ze ideme do rima, tak jej nahovorili, ze to budu urcite zasnuby. a to som jej v rime chcel len ukazat bohatu historiu rimskej rise :)
momentalne som taky, ze raz hore, raz dole. neviem co si mam o tom vsetkom mysliet, najradsej by som sa vratil alebo zabudol na vsetko. len ma sere, ze toto bola skvela baba, krasna, stihla, inteligentna, s fajnovou rodinou, mne podobna, tak toto ma na tom sere, lebo nestratil som len ju ale aj ich a sak viete.
viem ze casom sa z toho dostanem a ani neviem preco vam to pisem, pravdepodobne preto aby sa mi ulavilo,
btw, vek 24ja 25ona, obaja po VS.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Škoda, vyzerá, že si ju vyplašil.
undertaker35
Expert
Expert

No ja som s tou "mojou" stále niekde medzi,stretávame sa ale nie je to kamarátske,je čas to ukončiť.Osobne by som sa aj ja rád vrátil ale keď to tak slečna necíti a nepotrebuje nejdem ju obmedzovať,ešte posledný krát zabojujem a je čas si dať zbohom.
Ako si už každý prežil/prežije aj keď má žena všetko od citov,cez porozumenie až po finančné zabezpečenie vždy jej to bude málo,hold nádej vo mne stále žije ale stále to aj bolí keď človek sa sem tam zamyslí,že nezavolala asi je to najviac potopené.A potom sa ozve a zas ste na vrchole všetkých nádejí,takáto sínusoida nerobí dobre ani tým najväčším flegmatikom. Mne tu v téme písali,že môj problém je banálny a chceli by ho mať,omyl môj problém bol presne taký aký som ho vylíčil,mal som sa pre čo báť. Osobne prajem veľa šťastia.
Napísať odpoveď