Ja.... som zufaly :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Vadilo by vám, kebyže sa váš priateľ/ka zajakával/a ?

Áno.
26
19%
Nie, ked ho ľúbim nič mi neprekáža.
114
81%

Celkom hlasov: 140

HelpMe
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Ja.... som zufaly :(

Príspevok od používateľa HelpMe »

Takze caute.. chodim s jednim dievcatom, mam ju strasne rad.. a vyzera to tak ze aj ona mna, ale ja totiz mam jednu chybu ,koktam :? lenze ja preto moc nenahovorim, a vyzeram byt taky utiahnuty do seba..... :( ona o tom este asi ani nevie a ja sa fakt bojim ako zareaguje ked sa to dozvie... vzdy mi vycita preco som taky tichy :( prosim poradte ako jej to mam povedat... a ako mam prekonat strach, ze ma neha , ked budem pred nou koktat... :cry: vopred dakujem :arrow: :smt055
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

urcite chapem ze sa citis neprijemne a ze ti urcite na nej velmi zalezi,takze sa obavas jej reakcie na to...pises ze spolu chodite,takze predpokladam ze ta ma rada a urcite ta uz lepsie pozna...je preto zvlastne ze to doteraz nezistila,to si bol stale tak ticho?...alebo to zajakavanie nie je az take caste?...v kazdom pripade si myslim ze ak ta ma rada,tak jej to bude uplne jedno...ver mi,pre takuto vec by ta nechala len truba a bol by si rad ze sa ukazala v pravom svetle este skor,ako by to potom mohlo mat po urcitej dobe vztahu horsie nasledky...
viem ze je to pre teba tazke...ale naber odvahu a urcite sa o tom s nou pozhovaraj...aspon zistis ako ta ma skutocne rada...

ale urcite upresni nazov temy :?
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Nechapem jednej veci??Chodite spolu a ona nevie o tom ze koktas?? tomu trochu nechapem. Je to az take strasne alebo nie? To si fakt bol az tak ticho ked to nevie...?No tak ak ta ma rada tak by jej to nemalo vadit. Neskusil si uz nieco na to koktanie?? Myslim nieco s doktorom alebo tomu nieco podobne, take nieco by sa malo dat "vyliecit". Ak ona o tom nevie, tak to jednoznacne zisti ked budete spolu. Neboj sa toho, co sa ma stat sa stane. Ak ta ma rada tak jej to nebude prekazat. Ako neprekaza ludom napriklad strojcek na zuboch alebo ine veci tak preco by malo toto. Isto sa neboj a smelo "do nej". Ohur ju niecim inym a isto si to koktanie ani nevsimne 8) ...... :wink:
HelpMe
Amateur
Amateur

No fakt diki dodal si mi kusok viac sebadoveri... zajtra ju niekam pozvem, a dufam ze ma bude aj nadalej lubit /takeho aky som/ ... :smt055
Forest
Light Star
Light Star

HelpMe napísal:No fakt diki dodal si mi kusok viac sebadoveri... zajtra ju niekam pozvem, a dufam ze ma bude aj nadalej lubit /takeho aky som/ ... :smt055
]
Neboj sa nicoho. A pojde to samo vsetko a ani koktat nebudes :) potom daj vediet ako to dopadlo.... ale isto pozitivne si myslim :smt057
HelpMe
Amateur
Amateur

Forest napísal:]
Neboj sa nicoho. A pojde to samo vsetko a ani koktat nebudes :) potom daj vediet ako to dopadlo.... ale isto pozitivne si myslim :smt057
Ok, zajtra teda napisem.... dufam ze to dopadne dobre - drzte palce :?
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

HelpMe napísal:No fakt diki dodal si mi kusok viac sebadoveri... zajtra ju niekam pozvem, a dufam ze ma bude aj nadalej lubit /takeho aky som/ ... :smt055
ak ti da kosom,tak ju kludne posli do &%*# a aj niekam dalej a budes si moct vydychnut ze si sa striasol niekoho,kto sa len zahrava s tvojimi citmi :wink:
HelpMe
Amateur
Amateur

djxtreme napísal:ak ti da kosom,tak ju kludne posli do &%*# a aj niekam dalej a budes si moct vydychnut ze si sa striasol niekoho,kto sa len zahrava s tvojimi citmi :wink:
No tak teda OK ale dufam ze to nespravi :cry: nedokazal by som bez nej zit...
Forest
Light Star
Light Star

HelpMe napísal:No tak teda OK ale dufam ze to nespravi :cry: nedokazal by som bez nej zit...
Kolko mas rokov ??
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ak ta ma naozaj rada, tak jej to vadit nebude :wink: a cisto zo zaujimavosti, ked si pisal, ze vela nenahovoris, ako si ju vlastne zbalil? :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

to je problem... akoze nechapem ako niekomu s kym chodis nemozes povedat taku zakladnu vec o sebe... ak ta ma rada/lubi tak sa cez to prekusne...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

a ja dodam ze zmen nazov temy lebo ti ju zamknu
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Chlope..mal som na strednej spoluziaka ktory koktal..Jeden z naj kamosov..Nikdy sa nestazoval, ze by to babam vadilo, ze kokta..:)
Je to podla veku danej baby a podla tvojho povabu a odhodlania..
On ma jednu dobru vlastnost, ze je vtipny nadmieru..Cize neutahuj sa do seba, ale ukaz, ze niesi koktavy clovek, ktory sa boji hovorit. Proste ukaz jej seba sameho..Vsak ako chces babu udrzat, ked takuto vec si jej este neprezradil o sebe? :)
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

ako bolo spomenute ak Ta ma rada, tak jej to isto nebude vadit...ak jej to bude vadit tak nieco nie je v poriadku :D takze skus a zistis :wink:
Scott-1
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scott-1 »

urcite sa zato nehanbi a neutahuj sa doseba. ak uvidi ze stym zijes a ze ti to nevadi, nebude to vadit ani jej. A ak jej to vadit bude, tak vtom pripade to nie je ta prava :). Takisto poznam chalana, ktory kokta: Velmi dobry, vtipny, charismaticky clovek. Ma peknu a milu priatelku, su spolu 2 roky+ a nepametam sa, ze by si z jeho koktania niekedy niekto robil srandu alebo zeby mu to, nedajboze, jeho priatelka niekedy vycitala
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

urcite jej to nebude vadit, ziadny strach
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

tiez som mal kedysi velky problem so zajakavanim, teraz sa to uz zlepsilo, prejavi sa to len pri nadmernom strese a velkom nedostatku spanku, ale podstata je vtom, ze vzdy to vadilo omnoho viac mne ako mojmu okoliu, ked si dokazes spravit srandu aj sam so seba a svojho koktania postupne nato bdues aj ty sam pozerat inak, realnejsie a zistis, ze to vadi hlavne tebe a nie kamaratom, babam a priatelkam...pokial by ta koli tomu opustila tak zato naozaj nestala, ale o tom naozaj pochybujem, mne sa to este nestalo :)
HelpMe
Amateur
Amateur

No dneska sme boli len tak v meste.... sli sme ku fontane a tam som jej to vsetko povedal hehe... a povedala mi ze jej to vobec nevadi ze som blazonko ak som si myslel ze ma koli takejto hluposti neha... :oops: boze potom mi tam este vravela take pekne veci joj som z nej na makko :D dakujem vsetkym :P
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

HelpMe napísal:No dneska sme boli len tak v meste.... sli sme ku fontane a tam som jej to vsetko povedal hehe... a povedala mi ze jej to vobec nevadi ze som blazonko ak som si myslel ze ma koli takejto hluposti neha... :oops: boze potom mi tam este vravela take pekne veci joj som z nej na makko :D dakujem vsetkym :P
no vidis super....tak aspon Ta baba za nieco potom stoji :D
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

HelpMe napísal:... joj som z nej na makko...
Hadam natvrdo, nie? :)
Blahozelam, mas super dievca a navyse si prekonal svoj strach z odmietnutia kvoli banalite akou je zajakavanie alebo koktanie.
Ked sa budes ozaj dlho zakoktavat pri jedinom slove, kasli na to a zaspievaj jej to. (No offence.) Koktavi ludia pri speve vraj nekokcu.
Drzim palce, nech Vam to vydrzi velmi dlho. :)

EDIT:
Este som zabudol pre hanblivych: ZA KARMU SA PODPISEM, ZE?!

Ano! Si hanblivy, aj ked sa nepodpises za kladnu karmu.
Napísať odpoveď