Stopovanie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
qwerty-xyz

Re: Stopovanie

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Jeremy napísal:Co si myslite o stopovani?
Kam ste uz dostopovali?

Ja bezne stopujem a podla mna je stopovanie super. Vzdy stretnem novych zaujimavych ludi. vacsinou mi zastanu ludia co uz stopovali a vedia ake to je.
Vacsinou vsak stopujem iba po slovensku ale chcel by som ist do zahranicia stopom

a co vy pochvalte sa
no ja nestopujem ani som nestopoval,ked som niekdy po okoli zmeskal nejaky bus alebo sa prihodilo nieco tak som volal kamaratom a prisli po mna hocikedy. Ja stoparo velmi neberiem pretoze autom velmi nejazdim :P a aj keby som jazdil tak beriem len ludi co poznam alebo viem ze ma zozadu nepodrezu ked nasadnu(aj take sa stava) takze nejako takto,koniec koncov ja chcem motorku typu superbike takze kto so mnou sadne na takyto stroj je u mna hrdina :oops: myslim ze vela ludi sa nenajde takze si budem jazdit sam a nebudem musiet brat zodpovednost za nikoho len sam za seba na motorke. :P
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

mno ja stopujem rad ale iba z KA do ZV vatcinov su z toho fajn zazitky chlapik raz vynadal dakemu podriadeneme do telefonu z poliakom z libie som sa bavil o hokejbale a tak len ked som isiel minule tak som si stopol dakich jehovistov alebo normalne chceli aby som sa pridal na ich stranu kkti
DejmiJohn
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Nestopujem, ani som este v zivote nikoho nestopol, ale keby idem s niekym tak preco nie, podla mna to moze byt haluz, ak sa natrafi na dobrych ludi :)
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

No este nikdy som nestopoval, skor by som povedal ze nebola taka prilezitost.A stoparov som tiez nikdy nezobral a asi ani nezoberiem asi by som sa bal, ze co su to za ludia co ich vezmem.Ale urcite raz si stopovanie vyskusam :D musi to byt haluz a hlavne ked natrafite na dobrych ludi. :D
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

ja som sa tiez toho bal ale ked som isiel o 10:00 zo skoly a nesiel bus tak stopom
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

ja sa chystam teraz do warsavy stopom uvidime co to spravi :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ja som zatial velmi nestopoval, akurat sme sa o to pokusali nedavno, ked sme sli traja z bukovca (kosicania vedia :) ) smerom na basku, lebo sa nam nechcelo cakat dalsiu hodinu na bus... kym sme dosli do basky, tak ani jedno auto nezastavilo :D

poznam vsak jeden pripad, ked brat sestrinej spoluziacky zo strednej siel z (asi aj do) spanielska (or francuzska - uz sa presne nepamatam, bol to nejaky ten rocik dozadu :) ) stopom, uspesne ;)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

smejo tamad aj chodia auta? :D

Spoluziak teraz cez leto bol pri rumunskom pobrezi. Po Cesku a Slovensku stopuje uplne bezne.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja som este nestopoval. No dobry boli dvaja kamarati, co sli prvy stop a hned do Prahy (z BA). :D
Cela partia sla pendolinom za drahe prachy, oni dvaja stopom. Po chvilke stopli nejakeho Cecha, manazera, ktory je z Prahy a do Bratislavy dojíždí za práci a přítelkyní (a na víkend zasa ide domov). Boli tam skor ako vlakom (asi o hodinku), hned sa s nim dohodli, že ich vezme v pondelok rano naspat do BA. Chlapik, manazer, si to valil po dialnici 170, mali pohodu, srandu, sli asi o hodinu kratsie, ako vlakom a usanovali takých 6 stoviek :lol:
Nabuduce idem aj ja
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

nestopujem- naposledy som stopoval ked som ešte robil autoškolu a zmeškal som bus do mesta a inštruktor by ma zabil :?
a stopárov neberiem- minukle sme išli s kamošom a on zastavil, zviezli sme jedného chalana a ked vystúpil zistili sme že nám zozadu dorezal sedačky (nejaký psychoš) jedine tak nejaké stopárky :D
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

ja som stopoval asi pred dvoma rokmi, v strede gymnázia do ostravy, dostal som sa tam s kamošom za päť hodín zhruba a to sme išli asi na 5 krát. dobrý deň bol.

stopárov by som zobral, ale nie každého trhana. nejako to budem musieť mať v oku, aby som si nejakého "psychoša" tiež nebral.

môj brat je už ostrieľaný stopár. so svojím kamarátom bol stopom v St. Tropéz, tam hrali na ulici na gitare, slnili sa na pláži a mali perfektnú dovolenku. síce smrdeli ako hnoj, ale videli kus sveta prakticky zadarmo.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

raz som stopoval myslim ze z vysnej sebastovej do presova.siel som s kamaratkou,mali sme pivo v ruke a asi pol hodinu nam nikto nechcel zastavit.potom sme ho schovali za chrbat aby ho nebolo vidno a prve auto co slo okolo nam zastavilo..zaujmave :D typek bol trochu divny,ale odviezol ma az do mojej stvrte cize v pohode.

dalsi pripad bol v lete.sli sme na festival blaznive leto no vo vranove sme zmeskali jediny bus siel za cely den na domasu.tak sme sli inym na malu domasu,no odtial to je na dobru,kam sme mali namierene cca 6,5 kilometra.nebolo by to nic no ked mate na chrbte 30 kilo ruksak a v jednej ruke stan,v druhej tasku s pivom tak to uz problem je.sranda ale bola,ze aj ked sme boli dokopy 12ti tak sme sa vsetci zviezli stopami.myslim,ze sme si dokopy rozdelili 4 auta :D
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ja chodim pesi ale stopujem...respektive mi zastavia iba ludia ktorych poznam, pripadne si tych 5 km prejdem pesi :-P ale to malokedy
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

moze sa stopovat na dialnici?? neviete niekto?
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

pinacolada napísal:moze sa stopovat na dialnici?? neviete niekto?
No povedal by som, ze skor nie. :D
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

No ja som ešte nestopoval a dúfam že ani nebudem musieť. A brať niekoho do auta to neviem, možno dáku peknú stopárku/y. :D
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

na diaľnici ti ťažko niekto zastane..

a ani sa nesmie na diaľnici stopovať.

ja stopujem, keď stopujem, na pripájacích pruhoch na diaľnicu v meste. tam je najväčšia šanca
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

zopar stranok o stopovani najdete tu: http://www.hojko.com/post1023600.html?h ... t=#1023600
cumel30
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cumel30 »

Nestopujem,stopárky neberiem,jedine keby...... :?: :?: :?:
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Nikdy som nestopoval