Pekny vyber, ale z tych 29 si mohol vybrat 10 najaktivnejsich (podla posledneho pristupu na forum), pretoze len namatkova kontrola ukazala, ze niektore z nich sa tu neukazali peknych par mesiacov ci rokov
//zda sa mi, ze tak castejsie sem z tychto nominovanych chodi akurat pryja a bolek.
GothaR suhlasim, rozmyslal som nad tym to vsak neznamena ze uz sem nikdy nepridu, ale v pohode to upravte ak chcete, len mi tu chybala takato tema a dost ma nastvalo to obmedzenie moznosti na 10 kua nechcel by som byt v porote na miss (dost peknych dievcat tu este je)
nechcem byt hnusny...ale chyba mi tam moznost "ani jedna z uvedenych"
/edit: ako tak prezeram tu temu tak ROFL nebud smiesny ale wenezuela ma jeden jediny prispevok a to fotku ktoru davala do tej temy..a ty ju tu prezentujes ako uzivatelku fora edit2:btw hlasoval som za martana
to je pravda že sa mali vybrať tie aktívnejšie. Každopádne som rád, že to dopadlo lepšie ako minule. Vidím ale na GothaRovi že by celkom rád spravil výber tých aktívnejších, pretože sa väčšinu dňa nudí a vždy bol aktívny v takýchto veciach Potom dám hádam hlas aj jemu
Audiotrack: minimalne do utorka na to nebudem mat cas a potom ak by som sa do toho mal pustit, tak by som chcel poprosit zakladatela tejto temy, aby mi poslal fotky s nickmi, pretoze celu tu temu s fotkami sa mi nechce prehladavat
Maki: koko***
Mno skoda ze nema kazda normalnu fotku v style bolka, myslim tym farebnu a s dobrym rozlisenim a zaberom. Imho, priebezne vysledky davaju jasne najavo, na com si osadenstvo tohto fora zaklada
Gangy napísal:Taky tak. Ale zatial je to aj tak jedno, cakam na novy rebricek ktory spravi gothar, lebo polovicu z tychto zien som na fore nestretol ani raz...
Oki, tiez som zvedavy, zaradte pls aj DadikaPD ak sa da..