Vas vek+vyska+zivotosprava
-
danpark
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
tak ale niekoho zaujíma s akým cca človekom si píše, že či s dôchodcom alebo častým návštevníkom základnej školy alebo niekoho možno zaujíma, že či ľudia, ktorí tu na fóre prispievajú či sú podobní lenivci ako on alebo či sú nejakí športovci, mňa to napríklad zaujíma.
a teraz trošku k veci, vek 17, výška 181cm, váha 88kg(na postave to nevidno tak ako sa môže zdať z váhy a výšky), životospráva nulová, jem kedy čo nájdem, jem málo ovocia, dosť zeleniny, pijem jedine minerálky(už pomenej) a za všetkým si musím dať mlieko(aj za kyslími uhorkami alebo ovocím, proste za všetkým) a pojedám chipsy, pizzu(tak max raz za mesiac), sáčkové paradajkové polievky ... proste málo zdravých vecí ... športovať nešportujem, iba večer predtým než zaspím tak si dávam série klikov, brušákov kde mám nohy vo vzduchu a hýbem nimi k sebe a ešte enjaké cviky sa vždy nájdu, ale inak nič ...
a teraz trošku k veci, vek 17, výška 181cm, váha 88kg(na postave to nevidno tak ako sa môže zdať z váhy a výšky), životospráva nulová, jem kedy čo nájdem, jem málo ovocia, dosť zeleniny, pijem jedine minerálky(už pomenej) a za všetkým si musím dať mlieko(aj za kyslími uhorkami alebo ovocím, proste za všetkým) a pojedám chipsy, pizzu(tak max raz za mesiac), sáčkové paradajkové polievky ... proste málo zdravých vecí ... športovať nešportujem, iba večer predtým než zaspím tak si dávam série klikov, brušákov kde mám nohy vo vzduchu a hýbem nimi k sebe a ešte enjaké cviky sa vždy nájdu, ale inak nič ...
Re: Vas vek+vyska+zivotosprava
Čo je úroveň aktivity v nastavení osobnej váhy? Vďaka.
-
starysomar
Hardcore addict
explo-br - príspevok z 19 apr 2009, posledná aktivita:27 apr 2014, 21:17
Chlape - Ty žiješ v nejakom zvláštnom svete...alebo sa neskutočne nudíš...
BB je specificka 
ohladom toho nastavenia, podla mna ide o uroven pohybu / vykonnosti daneho cloveka, niekto kazdy den cviciaci ma iny metabolizmus ako clovek sediaci cely den pred kompom ci na gauci
ake su moznosti pre vyber?
ohladom toho nastavenia, podla mna ide o uroven pohybu / vykonnosti daneho cloveka, niekto kazdy den cviciaci ma iny metabolizmus ako clovek sediaci cely den pred kompom ci na gauci
ake su moznosti pre vyber?
Predpokladám, že tam má možnosti 1-5. 
Tiež mám váhu, ktorá pýtala také údaje.... ale v manuáli k váhe som mal pekne rozpísané, pri akom životnom štýle akú hodnotu mám nastaviť...
Tiež mám váhu, ktorá pýtala také údaje.... ale v manuáli k váhe som mal pekne rozpísané, pri akom životnom štýle akú hodnotu mám nastaviť...
1 až 6 je tam.
tak ak denne cvicis, tak si daj 6, ak sedis len doma, tak si daj 1
alebo presne naopak, podla toho, co pise manual
alebo presne naopak, podla toho, co pise manual
-
K-u-b-i-a-k
Addict
to skôr ty, taki7 sa na niečo pýta a ty hneď na to reagujes na starý príspevok.starysomar napísal: 18 jan 2022, 13:02 explo-br - príspevok z 19 apr 2009, posledná aktivita:27 apr 2014, 21:17
a manuál k váhe hovorí čo?