Najlepšie športové komentáre
Najlepšie športové komentáre
No myslím, že táto téma tu ešte nebola, pretože pri hľadaní som na ňu nenatrafil, takže sem môžete pridávať najlepšie komentáre, aké ste počuli 
Takže pridávam zopár...
SVK - BLR, 6. 5.: Strbak sa snazil vysunut Vaica (Hajko)
Komentátori na ČT4, keď kamera ukázala troch švajčiarskych fanúšikov oblečených ako kravy: "Tady vidíme slovenské fanoušky v zvláštních kostýmech... asi to budou nějaké podtatranské kroje..." a druhý mu na to odpovedá "roberte ja myslím, že to jsou švýcaři"
SVK-SWE, Ján Pardavý: "Len nech na Karola strieľajú, on to má rád."
SVK:SWE, 16. minuta 3. tretiny, stav 5:2, ktorysi nas utocnik v sanci, ale netrafil. A komentator na to:
"Skoda ze to nedal, mohol KONECNE ROZHODNUT zapas."
svk:ukr cesky komentator:Ukrajinec Ostrousko svojim ostrym uskom pripomenul Kollarovi, co obedoval
zapas CAN-LAT po jednom zo Shanahanovych golov detail na neho...
Lintner:Ked sa pozeram Shanahanovi do tvare,pripomina mi Rasta Pavlikovskeho,korculovanim zasa Mira Hlinku...neviem preco,tak sa mi to zda...
Zápas CZE-USA po hromadnej bitke si rozhodca písal do malého pozn.bloku mená hráčov. Rado Hecl to okomentoval:...ha ha ha rozhodca Uľanov teraz vyzerá ako čašník, nech sa páči čo si dáte?.. ha ha ha
problemy su na to aby sa riesili a Starosta ich vyriesil
SVK - BLR, 6. 5.: Strbak sa snazil vysunut Vaica (Hajko)
Komentátori na ČT4, keď kamera ukázala troch švajčiarskych fanúšikov oblečených ako kravy: "Tady vidíme slovenské fanoušky v zvláštních kostýmech... asi to budou nějaké podtatranské kroje..." a druhý mu na to odpovedá "roberte ja myslím, že to jsou švýcaři"
SVK-SWE, Ján Pardavý: "Len nech na Karola strieľajú, on to má rád."
SVK:SWE, 16. minuta 3. tretiny, stav 5:2, ktorysi nas utocnik v sanci, ale netrafil. A komentator na to:
"Skoda ze to nedal, mohol KONECNE ROZHODNUT zapas."
svk:ukr cesky komentator:Ukrajinec Ostrousko svojim ostrym uskom pripomenul Kollarovi, co obedoval
zapas CAN-LAT po jednom zo Shanahanovych golov detail na neho...
Lintner:Ked sa pozeram Shanahanovi do tvare,pripomina mi Rasta Pavlikovskeho,korculovanim zasa Mira Hlinku...neviem preco,tak sa mi to zda...
Zápas CZE-USA po hromadnej bitke si rozhodca písal do malého pozn.bloku mená hráčov. Rado Hecl to okomentoval:...ha ha ha rozhodca Uľanov teraz vyzerá ako čašník, nech sa páči čo si dáte?.. ha ha ha
problemy su na to aby sa riesili a Starosta ich vyriesil
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ale noo, tu staci dat toto a uz vobec, ale vobec nie je o com diskutovat:
http://ninajovsvet.okweb.sk/
http://ninajovsvet.okweb.sk/
SVK - NOR, cesky komentator: "A Chara se ted naprahl, vystrelil, zlomil hul a tri norove v dostrelu si vydechli....", druhy komentator: "ako tak pozeram na tu charovu zlomenu hul tak nektery z noru by s ni jeste mohli hrat"
Peter Stastny po finale MS 2002: "Keby ste to nevedeli tak sme majstri sveta!"
komentator po semifinale MS 2002: "A posielame Svedov do...boja o tretie miesto..."
Peter Stastny po finale MS 2002: "Keby ste to nevedeli tak sme majstri sveta!"
komentator po semifinale MS 2002: "A posielame Svedov do...boja o tretie miesto..."
-
skypej
Medium Star
konyk87 napísal:komentator po semifinale MS 2002: "A posielame Svedov do...boja o tretie miesto..."
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=XFe5Z9lmXxc&feature=related-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Steven666
King
sa mi páčili aj niektoré Merčiakové komentovania napríklad zápas proti Poľsku alebo tento rok proti Česku po góle Šestáka: Stanko dobre si zrobil 
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
Sagittarius
Guru
Ale takto isto ako proti Poľsku kričal aj proti Čechom: Góóóóóól 2:1 góóól.Steven666 napísal:sa mi páčili aj niektoré Merčiakové komentovania napríklad zápas proti Poľsku alebo tento rok proti Česku po góle Šestáka: Stanko dobre si zrobil
-
Začiatok Konca
Professional
„Strela na bránu.......... a nasleduje autové vhadzovanie.“ Komentátor počas zápasu Košice – Žilina.
Marel Merčiak - matematik: "Louis Figo je predsa už o štyri roky starší ako bol pred tými dvomi rokmi..."
Komentátor na STV2 vo finále LM: "...áno a Gerrard dáva kontaktný gól! Je to už len 3:1 pre AC Miláno"
„Myslíte, že vás Celtic podcenil?“ - novinár
„Nemyslím, že nás Celtic podcenil. Hrali sme dobre, a oni len nečakali. že vieme hrať tak dobre.“ – Ján Kozák v pozápasovom vyjadrení.
„Už v osemnástich hral za slovinskú sedemnástku.“ Komentátor o nadanom mladíkovi.
Komentátor na ČT2: „Za zmienku tiež stojí, že ani jeden zápas v ktorom Petr Čech vychytal nulu, Chelsea neprehrala.“
Prestávka Corgoň ligy: „A my sa vám zo štadióna Antona Malatinského ozveme opäť po večerníčku.“
Raz, keď dal Pascal Cygan gól, tak komentátor na to: „Takže to je 3. gól za Arsenal pre Cygana. Už len 183 a prekoná rekord Iana Wrighta...
Můj cíl na sezónu byl každý rok 90 bodů, ale hráči mi to doje*** už ve druhém kole." Ladislav Škorpil.
"Neviem, čo teraz odpískal Rooneymu rozhodca za faul? Zákaz predbiehania?" Jarda Bosák

// tak ešte nejaké hlášky od nenapodobniteľného Bosáka
"Hraje se jen na jedné polovině hřiště, z toho bude mít radost správce hřiště." - Jeden tím má výraznú prevahu
"A tohle mělo s fotbalem asi tolik společného, jako čabajka s racionální výživou." - hra oboch tímov nie je pekná na pohľad.
"Tady by se dal vzpomenout kolega Shakespeare: "Mnoho povyku pro nic"." - hra nestojí za nič.
"Úúúúúúú, to byl pane zákrok! Tak ten bych nepřál ani nejlepšímu příteli mé ženy!" - po obzvlášť tvrdom zákroku obrancu na citlivé miesta súpera.
"A ve vzduchu zavoněla sádra po zákroku Zagarokise." - ešte tvrdší zákrok obrancu.
Marel Merčiak - matematik: "Louis Figo je predsa už o štyri roky starší ako bol pred tými dvomi rokmi..."
Komentátor na STV2 vo finále LM: "...áno a Gerrard dáva kontaktný gól! Je to už len 3:1 pre AC Miláno"
„Myslíte, že vás Celtic podcenil?“ - novinár
„Nemyslím, že nás Celtic podcenil. Hrali sme dobre, a oni len nečakali. že vieme hrať tak dobre.“ – Ján Kozák v pozápasovom vyjadrení.
„Už v osemnástich hral za slovinskú sedemnástku.“ Komentátor o nadanom mladíkovi.
Komentátor na ČT2: „Za zmienku tiež stojí, že ani jeden zápas v ktorom Petr Čech vychytal nulu, Chelsea neprehrala.“
Prestávka Corgoň ligy: „A my sa vám zo štadióna Antona Malatinského ozveme opäť po večerníčku.“
Raz, keď dal Pascal Cygan gól, tak komentátor na to: „Takže to je 3. gól za Arsenal pre Cygana. Už len 183 a prekoná rekord Iana Wrighta...
Můj cíl na sezónu byl každý rok 90 bodů, ale hráči mi to doje*** už ve druhém kole." Ladislav Škorpil.
"Neviem, čo teraz odpískal Rooneymu rozhodca za faul? Zákaz predbiehania?" Jarda Bosák
// tak ešte nejaké hlášky od nenapodobniteľného Bosáka
"Hraje se jen na jedné polovině hřiště, z toho bude mít radost správce hřiště." - Jeden tím má výraznú prevahu
"A tohle mělo s fotbalem asi tolik společného, jako čabajka s racionální výživou." - hra oboch tímov nie je pekná na pohľad.
"Tady by se dal vzpomenout kolega Shakespeare: "Mnoho povyku pro nic"." - hra nestojí za nič.
"Úúúúúúú, to byl pane zákrok! Tak ten bych nepřál ani nejlepšímu příteli mé ženy!" - po obzvlášť tvrdom zákroku obrancu na citlivé miesta súpera.
"A ve vzduchu zavoněla sádra po zákroku Zagarokise." - ešte tvrdší zákrok obrancu.