Resetovanie recieveru Humax od DigiTV

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Hextall
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Resetovanie recieveru Humax od DigiTV

Príspevok od používateľa Hextall »

Všimol som si tu problém, ktorý má kolega s recieverom Humax od DigiTV a napadlo mi, že sa opýtam aj na svoj problém, nakoľko som už hľadal aj na internete, aj v návode, ale nejak si s tým neviem rady.

Problém je taký, že sa mi Humax z času na čas (raz až dva krát za mesiac) automaticky resetuje do základných nastavení. Tým pádom mi rozhádže všetky usporiadané kanály, obľúbené kanály, nastavenia antény, proste všetko. Väčšinou sa to stane pri vypnutom stave, to znamená keď ho vypínam všetko je v poriadku, ale pri ďalšom zapnutí je už všetko resetované. Ale niekedy to urobí aj priamo pri činnosti - obraz asi na dve sekundy zamrzne a už sa nahodí tá hláška, načítam základné nastavenia a bla bla. Neviete niekto, čím by to mohlo byť spôsobené ? Kolísanie napätia to určite nie je, to mám overené. Skúšal som aj nový firmware. Na DigiTV sa s pomocou radšej neobraciam, ich prístup k zákazníkom je nulový.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

co chces viac od firmy s nanic sluzbami? Len tolko ze ak vobec sa dostanes k nejakej moznosti vyreklamovat prijimac, tak to sprav. Aj ked pochybujem....
Napísať odpoveď