F.A. Premier league

O športe...
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

Ja som smutný aj z ManU, mohol Sunderland aspoň bodík doma získať.. ale ten Macheda.. Hm, Abramovič by naňho mal poslať mafiu..

Potešil ma pekný výkon Liverpoolu a rovnako aj výsledok Wigan - Arsenal, aj keď v 1. polčase to bolo slabé.. potom zmenili rozostavenie a hneď to išlo.. A v kútiku duše som dúfal, že Chelsea ešte dostane gól na 4:4, veď vyhrávali 4:0 a 8 minút inkasovalo 3 góly.. škoda, ale aj tak dobrý výkon Boltonu.. Arsenal asi pôjde do LM, pred Villou ma slušný náskok.. Dnes som zvedavý na Villa - Everton.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No ten Federico Macheda ma uz dost serie.Najprv v zapase Man.Utd-Aston Villa kde dal gol v 90 min. na 3:2.V tomto zapase si Aston Villa zasluzila aspon jeden bod.
Potom v zapase Sunderland-Man.Utd kde Macheda pride na ihrisko v 75 min a v 76 min uz da gol.Na branu strielal Michael Carrick a lopta sa so stastim odbila od Machedu.
Ze by sa zrodilo dalsie prekvapenie aj v stredu?No uvidime.
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Odbila? to co za slovo? asi si chcel povedat, ze ju pekne tecoval.. :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Schelmy napísal:Odbila? to co za slovo? asi si chcel povedat, ze ju pekne tecoval.. :)
:shock: pekne tecoval? ved sa snazil uhnut lopte :) (aj ked je to nepodstatne..)
http://footballocks.net/index.php/938/s ... ighlights/

dnes potesil everton villa :P
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Schelmy napísal:Odbila? to co za slovo? asi si chcel povedat, ze ju pekne tecoval.. :)
No nenormalne ju tecoval, stal tam jak stlp a trepal nohami,ved ten "17" rocny chlapec beha po ihrisku jak splaseny a takymto stylom hraje aj Lucas Leiva,netrafi sa na branku a zacne sa smiat jak ko*ot.Ale ved oni sa naucia. :lol:
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ale prosim ta.. Jasne tam vlozil nohu s umyslom zmenit smer.... Netvrdim vsak, ze ju chcel umiestnit do rohu branky a presne do protipohybu brankara..

edit: s tym lucasom suhlasim.. :lol:
Innocence
VIP
VIP

Aj tak to bolo šťastie ako divá sviňa, čakám, kedy ManU zakopne a stratí nejaký ten bodík..

Včera pekný futbal Aston Villa vs. Everton - dobrá hra, dosť gólov, taký ma byť futbal.. ako fanúšika Arsenalu ma remíza potešila, The Gunners sa pravdepodobne dostanú do Ligy Majstrov..
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Chelsea vo finále FA Cup, teším sa teším. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Uz len aby sa tam dostal Everton (ManU sux) 8)
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Dúfam že F.A.Cup pôjde do Liverpoolu.....

//autoeditácia príspevku ( 20 Apr 2009, 1:38 )
jason007x napísal:Dúfam že F.A.Cup pôjde do Liverpoolu.....
... prvý krok splnený :P červení cigáni vyradení
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Olala, velka spokojnost s vypadnutim ManU z FA Cupu. Velka radost, pozeral som sice len od konca predlzenia, ale o to viacej som sa tesil po penaltach. Tak tragicky zahrane penalky ako predviedol ManU, tak to som dlho uz nevidel. Horsie sa kope uz asi len v slovenskej lige.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

predsa im neide o nejaký FA Cup a nemusíte kydať na Manchester teraz
:evil: :x
Innocence
VIP
VIP

Ale ide im oň, keby nie, vypadnú v prvom kole a sústredia sa na Premier League a LM.. Môžeš teraz hovoriť, že im na tom nezáleží, ale nie je to tak.. prečo sa potom Ferguson po každej nepremenenej šanci zlostil a klial na celý svet? To, že nehrala základná zostava neznamená, že im nejde o pohár.. FA Cup je v Anglicku prestíž, preto ho chce väčšina tímov získať.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

hojko napísal:Olala, velka spokojnost s vypadnutim ManU z FA Cupu. Velka radost, pozeral som sice len od konca predlzenia, ale o to viacej som sa tesil po penaltach. Tak tragicky zahrane penalky ako predviedol ManU, tak to som dlho uz nevidel. Horsie sa kope uz asi len v slovenskej lige.
Ano ano ano, hrala cela rezerva, zatial co Everton sa musel natrhat, aby sa vobec prebojoval k penaltam ;)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Geogomeogo napísal:predsa im neide o nejaký FA Cup a nemusíte kydať na Manchester teraz
:evil: :x
Aha tak zapas zamerne vypustili a natahovali ho k penaltam aby ich nakoniec prehrali :lol:
Drago napísal:Ano ano ano, hrala cela rezerva, zatial co Everton sa musel natrhat, aby sa vobec prebojoval k penaltam
Tak mal aj Fergusson postavit najslinejsiu zostavu. A okrem toho penalty kopali stalice zakladnej zostavy Berbatov, Ferdinand, Vidic, Anderson sice ciastocne v zaklade ale kopol to najlepsie.

K tomu Manchestru inac este mi neda, aj ked mnohym sa to asi nebude pacit ale tuto sezonu som ich este nevidel zahrat jeden poriadny zapas a ich momentalny stav je najma vdaka obrannej dvojici Ferdinand Vidic a brnakar Van der Saar. Akonahle jeden chybal tak bud ich Porto doma prekvapilo remizou 2:2 alebo od Liverpoolu doma vyfasuju 4 kusy. Utocna sila tento rok je velmi slaba.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Drago napísal:Ano ano ano, hrala cela rezerva, zatial co Everton sa musel natrhat, aby sa vobec prebojoval k penaltam ;)
Olala, takze cela rezerva??? Ved nehral len Giggs, Ronaldo, Carrick, v branke nebol van der Sar a pre zranenie nehral Rooney. Tak o akej celej rezerve to hovoris??? Volno dostali teda 4 hraci!!!
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Zo zostavy ktora vybojovala postup v Porte, hrali len Vidic, Anderson a Ferdinand...takze ano, hrala rezerva
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Olala, takze cela rezerva??? Ved nehral len Giggs, Ronaldo, Carrick, v branke nebol van der Sar a pre zranenie nehral Rooney. Tak o akej celej rezerve to hovoris??? Volno dostali teda 4 hraci!!!
Olala.. Zo zakladu hrali iba Vidic, Ferdinand a neskor nastupil Evra..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Dohravka medzi Liverpoolom a Arsenalom stala za to, cerveni looseri dotahovali az v nadstavenom case na konecnu remizu 4:4. Vyborny zapas!!!
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ironia je ze Arsenal rival Manchestru znacne tymto vysledkom nahral prave do karat United.

Inak Arsenal ma v tom zapase sklamal, vsetky ich goli pramenili z obrovskych chyb v obrane Liverpoolu. Naopak Liverpool v jarnej casti hraje perfektny bojovny futbal a zrejme titul si viac zasluzia ako United.
Napísať odpoveď