Ja.... som zufaly :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Vadilo by vám, kebyže sa váš priateľ/ka zajakával/a ?

Áno.
26
19%
Nie, ked ho ľúbim nič mi neprekáža.
114
81%

Celkom hlasov: 140

djxtreme
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

nestik napísal:urcite jej to nebude vadit, ziadny strach
to vies odkial?....si to vestil?
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

HelpMe napísal:No dneska sme boli len tak v meste.... sli sme ku fontane a tam som jej to vsetko povedal hehe... a povedala mi ze jej to vobec nevadi ze som blazonko ak som si myslel ze ma koli takejto hluposti neha... :oops: boze potom mi tam este vravela take pekne veci joj som z nej na makko :D dakujem vsetkym :P
Tak vidis. :) gratulujem .... nech vam to vydrzi co najdlhsie prajem. majsa 8)
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

Forest napísal:Tak vidis. :) gratulujem .... nech vam to vydrzi co najdlhsie prajem. majsa 8)
uz si sa s nim aj milo rozlucil :D
HelpMe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa HelpMe »

Mastros napísal:Hadam natvrdo, nie? :) ...
tak to si vystihol :lol:

//autoeditácia príspevku ( 12 Apr 2009, 22:11 )
Forest napísal:Tak vidis. :) gratulujem .... nech vam to vydrzi co najdlhsie prajem. majsa 8)
diki moc :smt003
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Re: Ja.... som zufaly :(

Príspevok od používateľa segenica »

HelpMe napísal:Takze caute.. chodim s jednim dievcatom, mam ju strasne rad.. a vyzera to tak ze aj ona mna, ale ja totiz mam jednu chybu ,koktam :? lenze ja preto moc nenahovorim, a vyzeram byt taky utiahnuty do seba..... :( ona o tom este asi ani nevie a ja sa fakt bojim ako zareaguje ked sa to dozvie... vzdy mi vycita preco som taky tichy :( prosim poradte ako jej to mam povedat... a ako mam prekonat strach, ze ma neha , ked budem pred nou koktat... :cry: vopred dakujem :arrow: :smt055
ver mi, ze ak ta lubi,nebude jej to abslotutne vadit..ak nie, nie je ta hodna...ver si...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

si zaspala dobu alebo nenaučili čítať?
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

djxtreme napísal:uz si sa s nim aj milo rozlucil :D
No tak slusnost kaze nie :lol: :smt003
Nika777
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nika777 »

to je perfektné!!! milujem šťastné konce :D bodaj by vám to dlho vydržalo :)
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

djxtreme napísal:to vies odkial?....si to vestil?
tak vidis bolo to tak ci nie ? 8)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

HelpMe napísal:Takze caute.. chodim s jednim dievcatom, mam ju strasne rad.. a vyzera to tak ze aj ona mna, ale ja totiz mam jednu chybu ,koktam :? lenze ja preto moc nenahovorim, a vyzeram byt taky utiahnuty do seba..... :( ona o tom este asi ani nevie a ja sa fakt bojim ako zareaguje ked sa to dozvie... vzdy mi vycita preco som taky tichy :( prosim poradte ako jej to mam povedat... a ako mam prekonat strach, ze ma neha , ked budem pred nou koktat... :cry: vopred dakujem :arrow: :smt055
:wink: v mojich skriptach na dievca(150 veci rozpisanych na 38 A4 stran) je sice napiasane ze by som bol nerad aby sa moja holka zajakavala ale az tak nejako by mi to nevadilo. Teda napr. mne. Keby som ju mal rad tak tak neni o com. A ty jej to skus povedat stylom ze obcas sa ti to stane tak sa hanbis atd. (take namotavacky) aby sa nezlakla ze chodi s postihnutym (velke sorry za vyraz!!!) A uvidis raz povies vetu dobre raz zle, nic sa nestane, holka si nato zvykne. Mozno aj ty sam si v podvedomi vybudujes taky reflex ze sa budes zajakavat menej ako doteraz. Laska dokaze zazraky. 8)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

qwerty-xyz napísal::wink: v mojich skriptach na dievca(150 veci rozpisanych na 38 A4 stran) je sice napiasane ze by som bol nerad aby sa moja holka zajakavala ale az tak nejako by mi to nevadilo. Teda napr. mne. Keby som ju mal rad tak tak neni o com. A ty jej to skus povedat stylom ze obcas sa ti to stane tak sa hanbis atd. (take namotavacky) aby sa nezlakla ze chodi s postihnutym (velke sorry za vyraz!!!) A uvidis raz povies vetu dobre raz zle, nic sa nestane, holka si nato zvykne. Mozno aj ty sam si v podvedomi vybudujes taky reflex ze sa budes zajakavat menej ako doteraz. Laska dokaze zazraky. 8)
ak si si nevsimol uz sa to vyriesilo...asi si si pripravoval lano na obesenie tak preto si si nevsimol co :roll:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

SchYzo napísal:ak si si nevsimol uz sa to vyriesilo...asi si si pripravoval lano na obesenie tak preto si si nevsimol co :roll:
nevsimol, precitam ci o com chlapec pisal, odpisem mu a idem dalej, nesledujem vase prispevky.... musim rozmyslat nad svojimi stupidnymi temami ktore tu zakladam, chapes.... :roll:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Písal predsa tie skriptá, nech nemláti prázdnu slamu nie? :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

qwerty-xyz napísal:nevsimol, precitam ci o com chlapec pisal, odpisem mu a idem dalej, nesledujem vase prispevky.... musim rozmyslat nad svojimi stupidnymi temami ktore tu zakladam, chapes.... :roll:
ibaze o tom ze sa to vyriesilo pisal ten chlapec :wink: haha owned
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

tak to locknite lebo sa tu budeme hadat o tom kto si vsimol ze to je uz vyriesene a kto nie :D
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

na povzbudenie pre podobne pripady :D
Martin Konrad blog napísal:Ahojky všetci :D Založila som si blog o Maťovi, lebo... Lebo je úžasný spevák, krásne vyzerá a robí fantastické punk baby xD No nie je zlatý? Už som mu poslala hlásky... Proste sa ho neviem nabažiť... Píšem mu komentáre na superstar.markiza.sk xD Dúfam, že si ich aj prečíta... Maťko, keď čítaš tieto riadky, snáď pochopíš čo všetky fans cítime :D Ale toto sú fakt otrepané slová... Sorry za toto xD Koktanie je sexy... Hlavne keď si nervózny :D A strašne sa podobáš na Billie Joa... cmux :*
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lisa »

skusil si logopedicku, alebo psychologicku?
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

absque/Fruxo nevedel som ze ty si tak na Maťka :D
lofinko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lofinko »

pocuj asi si magor o co ti ide ved to je normalne pokial ta ma rada tak jej to vadit nebude nemaj boja a hovor ja som mal takeho spoluziaka nechel sa snami rozpravat potom nabral odvahu a pocase mu to celkom dobre islo na konci maturitneho rocnika tak mlel ze nikto by nepovedal ze ko*ot niekedy
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

ja kokcem, plujem, neartikulujem a hovorim rychlostou svetla, ale teda toto ma nikdy pri dievcatach nebrzdilo..najskor si 2x rozmysli co ides povedat, nadychni sa a povedz to.. pripadne si tresni nohou o zem, rukou o stol, pomaha to zacat vetu bez koktania.. s pribudajucimi poharikmi ti kazda jedna recova vada zmizne :D
Napísať odpoveď