nemecke warez forum

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

nemecke warez forum

Príspevok od používateľa Maki »

zdravim ludia.. .viem ze sa tu warez nevedie, ale potreboval by som nejake nemecke warez forum, resp. kde by sa dali tahat veci s nemeckym dabingom - potrebujem to pre svagra a sestru a nejak sa mi nedari najst dake schopne.... odpovede poprosim formou sukromnej spravy nech to tu nieje proti pravidlam a nech to nieje reklama.... dobre forum ohodnotim karmou :)
Patrick7
Expert
Expert

Re: nemecke warez forum

Príspevok od používateľa Patrick7 »

Maki napísal:zdravim ludia.. .viem ze sa tu warez nevedie, ale potreboval by som nejake nemecke warez forum, resp. kde by sa dali tahat veci s nemeckym dabingom - potrebujem to pre svagra a sestru a nejak sa mi nedari najst dake schopne.... odpovede poprosim formou sukromnej spravy nech to tu nieje proti pravidlam a nech to nieje reklama.... dobre forum ohodnotim karmou :)
Aký film/seriál potrebuješ?

Ja som potreboval stiahnuť prison break v nemčine, tiež pre švagra a našiel som.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Dozvedela som sa zaujimavu vec od kolegov v praci a to ze warez a Nemecko sa moc nemusia, cize inak povedane, kontroly su take prisne a na takej urovni, ze nie su pokutami ohrozene len firmy a vacsie institucie, ale aj fyzicke osoby. Uplne som ostala zarazena, ked som pocula, ze si platia za mp3 napr. na www.amozon.com a to 0,7€ za jeden song. Citujem jedneho z nich: "Preco by som riskoval, ked si zaplatim 7€ a mam 10 mp3. Tiez cakaju na nove filmy, kym pridu do kin a ked to chce mat doma, tak si pocka na DVD a proste si ho kupi.
Zaroven ma varovali, ze tu nemam tahat ilegalne veci, lebo mozem ostat prekvapena, ked mi jedneho dna zazvonia pri dverach a zbalia ma aj s notebookom. Co si o tom myslite? Moze to byt pravda? Lebo ja som si doteraz veselo tahala, ako doma a teraz mi to vtra v hlave.
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

o tom pochybujem. Sťahovať predsa môžeš. Nemôžeš zdieľať. Čiže p2p. Napríklad torrent. Pokiaľ taháš z rapidu alebo podobne problémy by si nemala mať. Teda na SR určite.
smej0191
Amateur
Amateur

Re: nemecke warez forum

Príspevok od používateľa smej0191 »

tema už vychladla ale keby mal niekto niake typy na filmy serialy v nemcine bol by som velmi vdačny
Napísať odpoveď