rande..:)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lukas77777
Novice
Novice

rande..:)

Príspevok od používateľa Lukas77777 »

Zdravim,

rad by som sa opytal na vase skusenosti so zaciatkami vztahov... tak troska mozno vseobecnejsie. nevsimol som si nejak podobnu temu.. ale je tu vela tem, teda ak som nieco take prehliadol, tak prepacte :)

Hlavne by ma zaujimalo, ake mate skusenosti, teda mozno dobre tipy a rady s 1. rande (+mozno nejake pokracovanie)

Velmi sa mi paci jedno dievca.. uz dlhsie sa pozname, no ona niekoho mala.. no uz sa rozisli. A rad by som ju niekam pozval (inak som si takmer isty, ze sa aj ja pacim jej), no chcem byt tak troska "pripraveny" :) Nie som nejak extra komunikativny typ cloveka.. teda rad by som sa vas, skusenejsich, opytal, ake temy by som tam mohol "nahodit" (v pripade, ze sa uz pozname, teda ziadna zoznamka, vypytavanie cisel..) a vobec kde vlastne by bolo vhodne ju pozvat..

A ak mate troska casu.. tak mozno potom dalej, ak by to teda dobre dopadlo, tak kde by bolo vhodne sa mozno stretnut..

este sa chcem opytat (v pripade, zeby vsetko slo v pohode :)) tak kedy (mozno po kolkych spolocnych stretnutiach) by vlastne bolo vhodne sa jej opytat nieco v tom zymsle, ci by so mnou chcela chodit.. (v tom pripade, ze sa uz pozname naozaj dobre, doteraz sme boli dobry kamosi)

Velmi dakujem :D
Mrk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

neviem kolko mas rokov, ale poldeci je proti treme velice fajn 8)

a nepytaj sa ci chce s tebou chodit...
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

tazko radit na prve rande...nemozes sa predsa drzat vzdy rad druhych v takychto veciach aj ked viem ze urcite mas tremu ako kazdy,ktory si od toho rande nieco slubuje...spravaj sa uplne spontanne,nedaj na sebe poznat ze tremu mas aj ked niektorym zenam sa to zda mile...vyber nejake vhodne kludne miesto (kedze je uz vonku teplejsie,tak napr. park prip. kaviaren,cajovna,coctail bar...proste niekde kde nie je rusno,nafajcene...atd...jednoducho prijemna atmosfera)

co sa tych tem tyka tam je tiez tazke nejako radit, zalezi to od toho ako moc sa poznate a co o sebe viete...hlavne nebud dlhsiu chvilu ticho,lebo je to strasne trapne...stale sa o niecom bavte...mozes sa pytat na nejake veci co o nej nevies.
hovori sa, ze o byvalych partneroch by sa tiez bavit nemalo,takze to tiez neodporucam,urcite by to nemalo dobry dojem na nu, tak isto ako keby ti rozpravala zas ona o jej ex.
Ale moznosti je mnoho...mozete prebrat skolu prip. pracu ak pracuje, zaluby, plany..to uz je na tebe :wink:
Dost zaberie ked ju niecim pochvalis alebo povies ze sa citis fajn s nou...a nezabudni to povedat aj pri luceni,ze ti bolo s nou fajn,ze by si bol rad keby ste sa znova videli....teda ak budes chciet
Urcite ju vsak chod po tomto rande odkopnut ci na bus,alebo domov...proste kam pojde :)

co este chces vediet? :D

a skus hladat aj tu http://www.hojko.com/par-otazok-ohladom ... 75827.html
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

chýba tu tvoj vek a vek dievčiny. dosť dôležitá vec.

Ale - pozvi ju niekam na čaj, na niečo jednoduché... a rozprávaj jej zaujímavé zážitky. Ono nie je ani tak dôležité to, čo hovoríš, ale ako to hovoríš... v tvojom prípade si daj 1-2 poldecáky a ono to pôjde samo. Hlavne nezabudni na nejaké tie dotyky, inak ostaneš kamarát, s ktorým sa vie akurát dobre porozprávať.
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

necris napísal:chýba tu tvoj vek a vek dievčiny. dosť dôležitá vec.

Ale - pozvi ju niekam na čaj, na niečo jednoduché... a rozprávaj jej zaujímavé zážitky. Ono nie je ani tak dôležité to, čo hovoríš, ale ako to hovoríš... v tvojom prípade si daj 1-2 poldecáky a ono to pôjde samo. Hlavne nezabudni na nejaké tie dotyky, inak ostaneš kamarát, s ktorým sa vie akurát dobre porozprávať.
=P s tym pozivam nieje treba fakt je vonku fajn =)) stym by som moc nesuhlasil =) ale zbytok 100% pravda! pocuvaj ho!! =))
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

úplne je to jednoduché.. pošlem ti poštou jedno semiačko.. to zasadíš.. vyklíči z neho rastlinka o ktorú sa budeš starať ako o oko v hlave.. budeš ju polievať a spievať jej zaľúbené pesničky.. pak vyrastie ale nebude dva roky kvytnúť - nezúfaj ona vykvitne.
po dvoch rokoch sa jedného slnečného rána (samozrejme ak sa o ňu budeš dobre starať) na nej objavý krásny, prenádherný červený kvet, ktorý bude tak strašne krásne voňať, že ťa prinúti zavrieť oči a myslieť na tvoju slečnu.. ten kvet opatrne odstihneš a teraz príde to najdôležitejšie..
vlezieš jej okonom (musí to byť okno) do izby a ten červený kvet jej vložíš pod posteľ a ukryješ sa do skrine.. ona si príde ľahnúť ale nebude vedieť zaspať lebo v celej izbe bude prenádherná vôňa z tvojho červeného kvetu.. nezaspí... nevydrží to a vstane a kukne sa pod posteľ..
a pozor
teraz príde tvoja chvíľa - vezmeš kyjak je*** jej po hlave a je len a len tvoja
:lol:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

uvodom jeden dva poldecaky sa mi zdaju dost sprostost ja byt baba a dojde mi chalan s kereho tahne tak utekam kade lahsie :-) ked ju poznas co riesis musis zhruba vediet co ju zaujima a tak :-) kaviaren cajik a podobne somariny su fajn ale nie ked si nekomunikativny poneac tam by si sa nasilu trapil takze by som radsej volil daku aktivitu ktoru celkom vies a ju by mohla zaujimat napr korcule abo tak :-) co sa tyka otazky ces somnou chodit je mega blbost ked to pride pobozkas ju odpovedou ti bude bud nepricetny pohlad abo opatovany bozk :-P v mojom pripade to bol opatovany bozk konkretne prisla zamnou na akciu a ked hrali pesnicu objal som ju zozadu potom som jej dal pusu na licko ona sa usmiala a potom som to riskol daco zamumlal ona otocila ze co pobozkal som ju a ona ma skoro zjedla :-D uz sme spolu pol roka :-P. Ale jednu vec si uvedom ked sa s nou nebudes vediet porozpravat tak bohuzial cely vztah nema zmysel ani zacinat ponevac by si nanu asi len kukal a cistil ustnu dutinu jazykom . Dalsia vec je ked je po rozchode moc nanu netlac kedysi som takto pokazil vztah z babou na ktorej mi strasne zalezalo a bol som zalubeny po usi. Bola po rozchode ja donej zalubeny daval som jej lasku ju to hnalo vpred bolo to pekne az do dna ked nestretla ineho nezacala si s nim a mne povedala papa ponevac namiesto vztahu som jej bol velkou oporou. Keby som prisiel o mesiac neskor tak mozno sme dodnes spolu. Ale zasa neviem po akom vztahu je ta tvoja obet :-) bo ona bola po 3rocnom
necris
Medium Expert
Medium Expert

Vo všeobecnosti, ak by som bol baba a nejaký chalan by sa do mňa bezhlavo zamiloval a nejakým spôsobom by mi to oznámil, resp by mi to oznámil niekto iný, tak by som určite stratil záujem.

Daj si po pohárikoch horalku a žuvačku a nebude cítiť nič.

...Nechcel som sa k tomu "po rozchode" vyjadrovať, ale nedá mi to...
Čo sledujem dievčatá a ženy v mojom okolí (rozumej kamarátky), tak skoro každá má frajera, alebo nejaký vzťah... pre ne je prirodzené mať stále nejakého chalana a pokiaľ príde lepší, o dosť lepší, tak pôjdu za ním ;)
Lukas77777
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lukas77777 »

Dakuejm vam vsetkym za prispevky, dost ste mi pomohli..:) Vcera sme boli spolu voku... a dopadlo to super. Aj vdaka vam :) Velmi si to cenim, ak by nieco v bud este bolo, napisem

majte sa :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Napis ako to prebiehalo, nech mame do buducna ukazkovu temu :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

necris napísal:...Nechcel som sa k tomu "po rozchode" vyjadrovať, ale nedá mi to...
Čo sledujem dievčatá a ženy v mojom okolí (rozumej kamarátky), tak skoro každá má frajera, alebo nejaký vzťah... pre ne je prirodzené mať stále nejakého chalana a pokiaľ príde lepší, o dosť lepší, tak pôjdu za ním ;)
V tom prípade Ti poradím jedno... buď ty ten najlepší... :wink:

a ak Ťa pod*ebala, alebo sa na Teba vysrala, tak Ťa neľúbila/nemilovala.. :?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Mrk napísal:a nepytaj sa ci chce s tebou chodit...
Dakedy tazko :).Moj posledny pripad.Zdalo sam i ze holka chce aj mi vravela take veci co ma tak nejak nabadalo k tomu aby som urobil dalsi krok ale neslo to.Tak som zvolil cestu toho ze som to zo seba vyklopil
prazenico
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa prazenico »

aj ja si dam za jeden pred rande:DDDDD
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

prazenico napísal:aj ja si dam za jeden pred rande:DDDDD
tebe by to mali zakazat :) lebo potom uz fakt nevies co robis
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Firestone »

Hahaha . To nebude dobre :pivko:
necris
Medium Expert
Medium Expert

Začiatok Konca napísal:V tom prípade Ti poradím jedno... buď ty ten najlepší... :wink:

a ak Ťa pod*ebala, alebo sa na Teba vysrala, tak Ťa neľúbila/nemilovala.. :?
Krásne si doplnil to, čo som nenapísal - čakal som, kto sa prvý ozve. Len dal si nesprávneho adresáta :)
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Tak to je dobre, ze to dobre dopadlo. Napis sem podrobnosti nieeee .... :)
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

Hm prve rande?Hlavne bud sam sebou a nepretvaruj sa za cloveka, ktory nie si...a ak ma baba zaujem tak to postupne zistis :D proste treba sa spoznavat...a niekedy komplikovany postup je ten lepsi ako vsetko hned a naraz :)
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

a este na jednu vec nezabudni, vsetko ma svoj cas :)
Napísať odpoveď