Gitarista bez rúk
Gitarista bez rúk
Čo vy na to? Ide mu to naozaj skvelo
Celkom fajn, ale nie je to nejaký fakt bossmeffisto napísal:super. klobuk dole. kto este nevidel toto je tiez docela fajn
No ozajstným kráľom elektrickej gitary je Thomas Blug je
ok ok, ťažko polemizovať o tom, že kto je lepší s rukami
Topic je hlavne o ľuďoch, ktorí nemali "to šťastie" a majú život podstatne ťažší, než my ostatní, no napriek tomu sa nevzdali nádejí a naučili sa žiť so svojím problémom ako iní plnohodnotní ľudia, čo je naozaj pozoruhodné. Keby ja som napríklad nemal ruky... neviem... asi by som to psychicky nezvládol, preto týchto ľudí obdivujem. 
A nejaké ďalšie video toho gitaristu
A nejaké ďalšie video toho gitaristu
Pána, no veď hej...len by ma zaujímalo ako ten chalan chodí na toaletu..po prípade , či ho kamoš aj sprchuje...z mojej strany má veľký obdiv..meffisto napísal:to je jasne, a obdivuhodne.
Napr. za vzhliadnutie este urcite stoji toto video Fakt ked vidim taketo videa prebehne mi vela myslienok hlavou.
Re: Gitarista bez rúk
wow, poriadna pecka - keby som to neuvidel snad ani neuverim. Ten chalan musel byt poriadne trpezlivy...Nightmear napísal:Čo vy na to? Ide mu to naozaj skvelo
A este aj ja pridam toho chlapika, je to tiez celkom manik, ceknite aj dalsie jeho videa. Tie songy zneju super
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
vies kolko mas takych gitaristov na youtube? myslim ze toto je o gitaristovi bez rukThek_SVK napísal:wow, poriadna pecka - keby som to neuvidel snad ani neuverim. Ten chalan musel byt poriadne trpezlivy...
A este aj ja pridam toho chlapika, je to tiez celkom manik, ceknite aj dalsie jeho videa. Tie songy zneju super
Tak to som ešte nevidel *RESPECT*