Futbal

O športe...
VAN3R
Novice
Novice

Futbal

Príspevok od používateľa VAN3R »

cauko...Chcel by som sa vas opytat,ci sa oplati zacat s futbalom po skonceni strednej skoly....Predtym som hraval futbal ale som skoncil kvoli skole lebo sa musim vela ucit....A hrat by som chcel bud na slovensku alebo ked budem pracovat v zahranici tak by som hral v zahranici...poradte.....dakujem :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

amatersky, preco nie?.. :) na profesionalnu karieru zabudni, inac o com tema? :P
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Bez urazky, ale mozes hravat tak za Pakostov okr. Humenne 7 ci 8 liga. :lol: Ale nie, mozno sa niekde presadis. :wink:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Keď chceš hrať profesionálne, myslím, že musíš začať najneskôr na prvom stupni základnej školy aby z Teba niečo bolo.. Po strednej škole je úplne neskoro, môžeš to dotiahnuť maximálne na regionálnu úroveň - a tým sa neuživíš, čiže to budeš mať len ako zábavu.. takže nerozmýšľaj nad tým, už je neskoro. (Ak samozrejme nemáš obrovský supertalent, o čom pochybujem)
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

no napriklad taky Luca Toni zacal az kdesi v 20ke, som cital... ;-) Z regionalnej siel hned do tretej talianskej a stade uz rychlo hore...
Ale to je naozaj jedna z mala vynimiek a v nasom slovenskom futbale prakticky nemyslitelne...
chire
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa chire »

johny_sk napísal:no napriklad taky Luca Toni zacal az kdesi v 20ke, som cital... ;-) Z regionalnej siel hned do tretej talianskej a stade uz rychlo hore...
Ale to je naozaj jedna z mala vynimiek a v nasom slovenskom futbale prakticky nemyslitelne...
Buffona prvykrat postavili do brany, ked mal nejakych 14 (aspon tak sa mi zda :lol: ) a teraz patri medzi najlepsich (ak nie je najlepsi) brankarov na svete.
Alebo si odskocme do hadzanej, Fero Sulc zacal v nejakych dvadsiatich, lebo sa s niekym stavil a teraz je to opora reprezentacie (sice hraval, ale v strnástich prestal....)
Takze nikdy nie je neskoro :)
peter04
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa peter04 »

nie je to take lahke ale určite sa to da..
lenže--
- musel by si absolvovať lekarske prehliadky či telo znesie taky napor
- osobny trener
- musel by si naozaj chcieť, a mať prevnu volu, btw mesiac cvičiš, trenuješ 2-3x viac ako kamoši a stale si niekde uplne inde ako oni..
- musiš mať futbal v krvi..
- skus sa opytať trenera niektoreho z prvych či si ťa pamata, ak ano tak to skus, ked nie tak kašli na to.. :)
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Podla mna je blbost (a akoze naozaj je) , aby profesionálny futbalisti začali hrávať už od útleho detstva !!!!

Myslíte si , že tie tréningy , ked ste malý , ked si to ešte ani nejako neuvedomujete , Vám nejak extra pomôžu ?

Myslím , že to či máš talent alebo nie , a či si naozaj dobrý sa prejaví okolo 14rokov , vtedy si už začínaš dávať určité životné ciele , a tzv.futbalovo dospievaš .

Stačí sa pozrieť na zopár-skoro všetkých Slovenských futbalistov , väčšinou kopytá , ktoré hrávajú už od útleho destva , rodičia ich do toho tlačili , a najmä kvôli bohatému oteckovi hrávajú za A-tým . Väčšinou tu na Slovensku hrávajú takýto "futbalisti" .

K zakladateľovi témy : Myslím si , že nie je neskoro , a nesúhlasím , že musíš hrať 7či8 ligu . Samozrejme , pred tým by si mal hrávať ten futbal aspoň vonku , pretože ked si ho nikdy nehral , tak ti to asi hned nepojde .

Na tvojom mieste ak to chceš naozaj hrať povedzme aj niekde vonku , určite nezoastávaj na Slovensku , ale pod do zahranicia , treabsr aj do nižšej Ligy , ale skôr sa niekam vypracuješ .
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Pekný príspevok, ale asi zbytočný: Posledná návšteva: 12 Apr 2009, 19:01. Inak s príspevkom rozhodne nesúhlasím.
peter04
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa peter04 »

talian -
NESÚHLASÍM, asi si ešte nebol na tréningu prípravky...

Dobrý tréner vidi už na 5-6 ročnom chalanovi či z neho može byť niečo a či ma talent. !!!

to čo hovoríš je bohužial realita slovenskeho futbalu, tak sa nečudujme kde sme...
Napísať odpoveď