Laserova operacia oci

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
TUCERO_SVK
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Laserova operacia oci

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

Co si o tom myslite? Ake su rizika? Rad by som vedel vas nazor...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

ako sa hlada na tomto fore ked som to dal do hladania tak mi to vyhodilo 29 stran tem a same blbosti co tu mam zadavat ked chcem najst neco konkretne? :idea:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Vlavo mas kolonku Forum, tam si daj napr. Volna diskusia, aby Ti to hladalo iba v tej sekcii. Hore si zvol hladat vsetky slova napr. A hladaj...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pred rokom som bol v BA s kamaratom, jeho priatelka bola na operacii oci u Excimer a velmi si pochvaluje. Mala 5-ky ci 7-micky dioptrie, problemy so zrakom, tak obetovala tych 35 tisic a isla na tu operaciu. Zrak sa jej podstatne zlepsil a teraz nosi uz len nejake jednotky, takze okuliare v pohode na bezne pouzivanie nepotrebuje. Prve dni po operacii bola pre nu katastrofa, pretoze svietilo dost slnko, takze sa musela schovavat pred svetlom, pozatahovane zaluzie na dome, slnecne okuliare, cely den prespala, ale potom sa to uz zlepsilo.

Zhodou okolnosti tam bol vtedy majitel, velmi mily pan, tak mozno okolo 45 rokov, mal krasne cierne Audi, na ktorom nas aj odviezol... a kedze kamarat aj jeho priatelka pracuju v zdravotnictve, tak vedeli o co ide a dobre si pokecali. Vysvetlil im co a ako funguje, ze je to najmodernejsi laser v europe, ze su take len dva ci tri (jeden bol vari v Nemecku) a tym laserom, ktorym ju operovali pred rokom mali len den ci dva v prevadzke, pretoze presli na este tensi luc.

Viac vsak mozes pokracovat v tejto teme: http://www.hojko.com/odstranenie-zrakov ... 85954.html
...a skus pozriet aj sem: http://www.zzz.sk/?diskusia=12264

Ak by ta vsak zaujimalo nieco blizsie, tak napis a mozem sa spytat kamarata co a ako...
Zamknuté