Dell - zmena majitela

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Dell - zmena majitela

Príspevok od používateľa STomko »

Davnejsie som si zakupil nb dell latitude d620. Na nb je este zaruka, ktoru by som rad vyuzil, avsak neviem, kto je povodny majitel (osoba, od ktorej som to kupil, to tiez nevie). Je nejaka moznost, ako to zistit? alebo ako zmenit majitela na seba aby som si mohol uplatnit zaruku? Vopred dakujem. Za relevantne info K+
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dell - zmena majitela

Príspevok od používateľa drewodrewo »

STomko napísal:Davnejsie som si zakupil nb dell latitude d620. Na nb je este zaruka, ktoru by som rad vyuzil, avsak neviem, kto je povodny majitel (osoba, od ktorej som to kupil, to tiez nevie). Je nejaka moznost, ako to zistit? alebo ako zmenit majitela na seba aby som si mohol uplatnit zaruku? Vopred dakujem. Za relevantne info K+
skúsil by som sa checknúť na stránke výrobcu či ten výrobok nie je registrovaný.........mohlo by ti to pomocť...máš od tphp dáky blok papiere?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

samozrejme, notebook registrovany je. viem si pozriet povodnu konfiguraciu, s akou bol kupovany. Viem si zistit stav zaruky... avsak technicka podpora sa so mnou nebavi, nakolko nie som originalny majitel.
Blok nemam ziaden. Mam NB a nabijacku, kupil som ho za smiesnu cenu cez bazos, no preco to nevyuzit, ak sa da, a je este v zaruke...
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

tak povedz, ze si povodny majitel ty. :)
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drewodrewo »

Gepid napísal:tak povedz, ze si povodny majitel ty. :)
povedať to može ale musí to aj dokázať (pochopiteľne...) ak by si mal blok či faktúru dalo by sa zmeniť majitela...ale takto? neviem rád by som pomohol....good luck
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak neviem. Ked som pisal na technicku podporu, v prvom maili mi odpisali, ze ho mam preverit diagnostikou a zaslat pripadnu adresu pre opravu... vtedy uz vedeli service tag.
Tak som odpisal s vysledkom diagnostiky aj adresou... odpoved znela, ze nie je mozne poskytnut mi zaruku, nakolko bola technicka podpora pozastavena a ze mam kontaktovat toho, od koho som ho kupil (samozrejme to nie je povodny majitel).
Tak mam podozrenie ci nahodou nie je kradnuty :roll:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

STomko napísal:Tak neviem. Ked som pisal na technicku podporu, v prvom maili mi odpisali, ze ho mam preverit diagnostikou a zaslat pripadnu adresu pre opravu... vtedy uz vedeli service tag.
Tak som odpisal s vysledkom diagnostiky aj adresou... odpoved znela, ze nie je mozne poskytnut mi zaruku, nakolko bola technicka podpora pozastavena a ze mam kontaktovat toho, od koho som ho kupil (samozrejme to nie je povodny majitel).
Tak mam podozrenie ci nahodou nie je kradnuty :roll:
Ono mozno ani tak daleko od pravdy nebudes. Sak si to len zrhn:
1. Smiesna cena - ok, clovek v nudzi, preda, lebo su skratka dake problemy
2. Zaruku to ma, ale papiere ti k tomu neda, co iba navysuje cenu, ked je nieco v zaruke, si proste poisteny
3. Pochybujem, ze niekto so sebou nosi aj papiere vsetky od laptopu, takze ukradnuty moze byt iba samotny laptop s prislusenstvom
4. Ako to, ze ani samotny predajca notebooku nevie, kto je majitelom? Resp. ho neni mozne kontaktovat? Toto cele mi ale pride ako dako nepodarena story.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Napis PM Enduro3333 on pracuje v DELL. Snad ti poradi.
Napísať odpoveď