Ako sa vola pesnicka z tejto reklamy?? -> ktosi mi vravel, ze to si robi t-mobile s nejakymi kapelami, tak si to chcem overit, ci to je tak, alebo ta skladba existuje.
Zaradil som to sem, lebo kvoli jednej veci robit temu je debilita. Hladam VIDEO. Bolo aj na failblogu, je dost zname, ale neviem ho ani za pana najst. Je to proste T-ckova krizovatka, na hlavnej ide nejaka zena v takom aute, na prijazdovej ceste taky tipek na skutriku. Ta zena do neho bombovo vrazi, on odleti, hned vstane a zacne sa rozculovat. Je to zaber z bezpecnostnej kamery. Dik.
neviem zistit ako sa vola pesnicka ktoru hraju na zaciatku prveho dielu tretej serie O.C. California. Text je tam "Here she comes again, I still dont know where i am..." HEEEELP
hojte, neviete mi poradit ako sa vola pesnicka od JOHNYho CASHa , kt. je zalozena na rytmuse a vo videoklipe komparzuju vsetkyamericke "hviezdy"?je tam napriklad johny depp,presleyova,ZZ TOP,Bono a nejaky dalsi-nepametam.
DAKUJEM
edit:
no nic nasiel som to:
Hľadám veľmi známu pesničku od skupiny Aerosmit ...vôbec neviem čo sa tam spieva ale bol to jeden z ich najlväčších hitov (myslím:oops: )má niekto nejaký tip čo by to mohlo byť???
Dík:)
Aerosmith.. čo ja viem, určite jeden z najväčších hitov je I Don't Wanna Miss a Thing, poprípade niečo ako Dream On alebo moja srdcovka Crazy.. Ak ani jedno, daj do youtube do vyhľadávača Aerosmith a tam budeš mať nejaké songy.
//autoeditácia príspevku ( 15 Apr 2009, 19:58 )
neviete niekto ako sa vola ta pesnicka z prci prci prcicky 3 svatba ked tam tancovali s tymi stripterkami na tej rozlucke so slobodou pls