webkamera

Informácie o software, ankety...
dodko282
Novice
Novice

webkamera

Príspevok od používateľa dodko282 »

Čaute mohol by mi niekto poradiť ako by sa dalo do pc nahrávať video natočené pomocou webkameri. Ďakujem
danpark
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

za a) keď už je natočené tak ho musíš mať teda už niekde v PC (neboj viem ako to myslíš, len chcem viac bodov, nie len 2 :D )
za b) keď vravíš natočené tak si to asi pletieš s normálnou kamerou a teda potrebuješ TV kartu na prepojenie kamery a káble(ktoré dostať ku kamere a TV karte) + software cez ktorý sa to nahrá (ulead video studio alebo software ku TV karte kde sa prepne video vstup potom)
za c) asi si to nepletieš a teda myslíš webkameru a chceš si len nahrať video a na to ti treba software (ktorý sa väčšinou dodáva ku kamerám(aspoň ja som mal vždy), prípadne vyššie spomínaný ulead by mal vedieť snímať aj z webky v pohode a má to len 100 niečo MB, takže veľká škoda to nebude aj keď to stiahneš a nepôjde to)

takže len stiahnuť tento software a to už sa dá vyriešiť potom jedným-dvoma obrázkami alebo nejakým návodom na internete ak nebudeš vedieť ako to nastaviť, tam len prepneš video vstup na webkameru a dáš nahrávať .. prípadne si ešte nastaviš kde to má nahrať, aký formát, aká kvalita .. inak ono by to ešte možno windows movie maker( ktorý je vstavaný v XP) mohol vedieť nahrávať, neviem už lebo som v ňom nerobil roky
crusty
Novice
Novice

Príspevok od používateľa crusty »

a da sa nejak namiesto obrazu z webkamery vysielat video ulozene v PC?
Na starej webke som mal moznost vybrat bud zroj video suboru, alebo realny obraz. Mal by byt na to aspon nejaky program nie?
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no a vysielať kam akože ? skype ? ICQ ?
crusty
Novice
Novice

Príspevok od používateľa crusty »

nj, proste zapnes si hocijaku aplikaciu ktora pouziva webkameru (skype,alebo rozne stranky na nete), akurat to nebude snimat obraz pred webkamerou, ale (zobrazi) video subor v pc.
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

skús tento program, ono by to malo tak fungovať, že môžeš streamovať hocičo od TV karty, klasickej kamery až po video súbor v takýchto aplikáciach ... ale neskúšal som to, tak neviem ako to funguje

Kód: Vybrať všetko

http://download.cnet.com/SplitCam/3000-2348_4-10500269.html?part=dl-10500269&subj=dl&tag=button
... a je to freeware
Napísať odpoveď