Tetovacie salóny Nitra

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Tetovacie salóny Nitra

Príspevok od používateľa Panzerfaust »

Poznáte nejaké tetovacie salóny v Nitre okrem Pinku?
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

A čo že sa ti nepáči na pinku?
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Od kamarátov som počul, že tam netetujú najlepšie. Neviem čo je na tom pravdy, ale dám asi na nich a nepôjdem tam. Na farskej pri ThorSteinar obchode tam jedno chalanisko tetuje celkom dobre ale draho
Grosay
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

No.. v Pinku, co tetuje chalan, tak tetuje dobre. Ale uz som pocul od viacerych ludi staznosti na neho. Ale iba co sa tyka hygieny a bezpecnosti. co je na tom pravdy, to netusim. Mna tiez tetoval, ale to bolo u neho doma a velmi daaaavno. ja som spokojny. Viem o jednom chalanovi, co tetuje, ale ten nema ziadne studio. Tetoval aj priatelku, no co sa tyka "vyplaty", tak sa nezachoval dobre, aj ked je to jeho vzdialena rodina a kamaratka. najlepsie bude asi zohnat niekoho po znamosti.
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Grosay napísal:No.. v Pinku, co tetuje chalan, tak tetuje dobre. Ale uz som pocul od viacerych ludi staznosti na neho. Ale iba co sa tyka hygieny a bezpecnosti. co je na tom pravdy, to netusim. Mna tiez tetoval, ale to bolo u neho doma a velmi daaaavno. ja som spokojny. Viem o jednom chalanovi, co tetuje, ale ten nema ziadne studio. Tetoval aj priatelku, no co sa tyka "vyplaty", tak sa nezachoval dobre, aj ked je to jeho vzdialena rodina a kamaratka. najlepsie bude asi zohnat niekoho po znamosti.
No to bude asi jediné rozumné riešenie...

Edit:

Mimochodom bol som nakoniec v tom pinku. Celkom som spokojný, ale s tou hygienou si mal asi pravdu. Napríklad mne tam nedal na to obvez, čo by mal spraviť! Ale čo sa týka samotného tetovania tak som celkom spokojný aj keď to tam vyšlo riadne draho.
Napísať odpoveď