Boli ste polievatt?? :P
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Boli ste polievatt?? :P
Udržujete ešte niekto tuto tradiciu?? ,.,..,boli ste dnes poliat vase baby aby boli zdravee?? :DLOL,.,.,.
ja chodim s bratom aa s krsnym len po rodine ,.,.,.
ja chodim s bratom aa s krsnym len po rodine ,.,.,.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Dalo by sa povedat, ze u nasej velkej rodiny sa ta tradicia interpretovala ako take ponavstevovanie sa v roznych kombinaciach, samozrejme spojena s kopou chlastu a totalne prezieracky. (ale totalne, roztrhane kosele a tuk z platku bôčiku v cervenej paprike steka po chlpoch na hrudi, mastne huby a krochtanie). Take ze sibiryby praktizujem len symbolicky.
-
Andi_Cibula
Addict
-
P41NK1LL3R
Light Professional
No neviem ako to nazvat. Neviem ci sa to rata za oblievanie
. Som oblial tak jednu kamaratku. Vzhladom na to ze som v UK tak som nemal inu moznost. Oblial som ju s pohorom vody, trochu zavyskala a bolo
. Ale ked som na slovensku tak vacsunou chodime s chalanmi. No v terajsej dobe by to asi nebolo mozne, bo kazdy uz ma svoju polovicku a vacsinou casu je s nou. Pochodia za pol hodku rodinu a dalej nic. To nema uroven
. Ja som dnes skor vegetil a jedol
. Netreba to moc silit nie ? 
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Ja taktiež len najbližšiu rodinu (babky, tety, sesternice) + holku moju. Tiež už som z behania z jedného domu do druhého a pretekania sa s kamošmi že kto viac zarobil, vyrástol. Aj keď dnes už to je tak, že čo som obehal rodinu, tak som zarobil viac ako keď som ako decko obehal polku dediny
Ale aspoň som sa dobre nažral, napil, a keď ešte uvidím nejaký zákusok tak