vypadky na turbo 2
-
vladino001
Light Professional
vypadky na turbo 2
cawte mam net turbo2 a teraz tento mesiac sa mi deje že beham po nete a prestane isť net proste nič niekedy to je tak že iba skype ide a niekedy ani to. Ked restartnem router tak niekedy to nabehne ale nie vždy. ma niekto podobny problem? router asus wl-600g vyše pol roka bez jedneho vypadku a teraz neviem čo sa stalo kedže niekedy to aj same behom par min ide.
no, asi sa nachadzate medzi testovycimi zajacmi, na ktorych to skusaju po nociach predcasnepecooo napísal:no mam presne ten isty problem vypadky vkuse cca od 8mej vecer musim takmer kazdych 10-15 min restart modem...
tak keby niekto vedel co stym dajte vediet
od zajtra by to malo byt uz vsade. takze cely navod: http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=2445
-
webmasterr
Medium Professional
viac info http://anp.zive.sk/?q=node/3797 
ja pocitujem taky isty problem akurat nato ze nemam taky isty typ modemu aky je potreba updatnut, nan DSL 2641R http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=2341 a nerozumiem tomu firewaru kedze to ma daku zahadbu koncovku Ras ktoru som otvoril len v prehliadaci na obrazky,,,, prosim pomoze ako to updatnut,, alebo mi pocedzete co mam s netom kedze mi absolutne nejde
Re: vypadky na turbo 2
presne toto iste mam aj ja, aj natom istom asuse. a teraz dokonca fachčim s kontrolkou "ip" svietiacou na červeno...vladino001 napísal:cawte mam net turbo2 a teraz tento mesiac sa mi deje že beham po nete a prestane isť net proste nič niekedy to je tak že iba skype ide a niekedy ani to. Ked restartnem router tak niekedy to nabehne ale nie vždy. ma niekto podobny problem? router asus wl-600g vyše pol roka bez jedneho vypadku a teraz neviem čo sa stalo kedže niekedy to aj same behom par min ide.
to iste
ja mam presne ten isty problem....a aj ta kontrolka IP je cervena a uz ma to sere...
Re: vypadky na turbo 2
volal si aj linku??? ja som to aj updatol firemware ale ocividne nepohlohezo napísal:presne toto iste mam aj ja, aj natom istom asuse. a teraz dokonca fachčim s kontrolkou "ip" svietiacou na červeno...
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no mne toto iste zacalo dokonca robit mesiac dozadu , s tym ze som dal reklamovat uz normalny dsl router co maju teraz v ponuke ten d-link ,nespomeniem si na rychlo modelove oznacenie tak chcem len povedat ze nespravili na nom nic a vratili ako funkcny produkt ,zaujimave ze pred tym som sa nemohol do neho dostat ked bol pripojeny k nemu internet ,akonahle som ho odpojil do routera sa dalo dostat klasicky cez web prehliadac ,od vtedy ako vratili zjavne ide som zvedavy do kedy,ta cervena ikonka u mna nebol problem ja som mal zas opacny ,u mna bola zelena no pisalo ze som online no pristup na internet nemam 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja uz nie mne od servisneho zasaho v ktorom udajne nic nespravili lebo zariadenie bolo spravne nastavene ide router v pohodicke uz druhy mesiac ci kolko to je , inak zaujimave je na tom to ze router ktory je zvlast vyrabany pre t-com net bol testovany na o2 sieti ci kdehezo napísal:riešil to niekto dalej ?