Nulovanie ranku na cs servery
-
Antichrist
Medium Star
Nulovanie ranku na cs servery
caute.mam jeden server na cs-ku hram a hram dam si /rank ok dobre pridem inokedy na tento server dam si zas /rank a je to vynulovane.A vzdy ked pridem na tento server tak vdy mam vynulovany rank robi mi to iba na tomto servery.Mozem hrat kolko chcem.CO mam robit?
Re: Nulovanie ranku na cs servery
moze byt nastavene na tieto veci: bud na nick na steam alebo na ip ak je to ta ip s tym asi nic neurobysAntichrist napísal:caute.mam jeden server na cs-ku hram a hram dam si /rank ok dobre pridem inokedy na tento server dam si zas /rank a je to vynulovane.A vzdy ked pridem na tento server tak vdy mam vynulovany rank robi mi to iba na tomto servery.Mozem hrat kolko chcem.CO mam robit?
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
no nie len na to , niektory hraci hraju z roznymi modami ja som hraval kedysi warcraft cs a tam som si postovu robyl aj 2 dni jednu rasu a co 2 tyzdne tak reset , a takych modov je urcite habadej a predstavi ze by si mal stale zacinat od zaciatkuValman napísal:alebo to admin maze ved naco je vlastne rank??? kvoli ranku lamy kempia aby ho mali lepsi mna rank vobec nezaujima
//autoeditácia príspevku ( 14 Apr 2009, 10:09 )
Hellboy248: on to myslel tak ze si niekto doma na PC urobil server a kazdu noc ho vypina cize ako keby restart