Ked som bol mladsi, tak sme s kamosmi chodili, ale stale to bolo iba o peniazoch. Potom ked sme mali cca 18-19, tak sme uz iba pili a zvladli sme asi tak 4-5 domov
Potom som rok vynechal a potom sa mi uz nechcelo. Tento rok tiez nic, uprednostnil som navstevu letiska a lietanie s modelom + oddych doma so sunkou
pekne som tento sviatok odignoroval ako spravny pohan ako mi bolo povedane samozrejme to plati aj na oblievanie,sibanie to ignorujem uz dlho dlho. akurat som dal priatelke taku jemnu po zadku pocita sa to ?
No tak ja chodievam iba vyšibať najbližšiu rodinu ako babky, tety a pod. Oblievanie u nás nemá nejakú veľkú tradíciu. Ale je vždy pekné, že na Veľkú noc sa stretne celá rodina - myslím, že o to ide najviac
Olievat som bol . sice len ako sofer cize som nepil ale uzil som si to aj tak. aspon som nedopadol jak spoluolievač ktory po 5 zastavke zaspal pred domom olievajucej a nechal tam šabľu
chodievali sme kazdy rok ako cela rodina ale tento krat si rodicia zmysleli ze ideme na chatu takze len maminu som vysibal aj to tatkovym sibakom (ci jako sa to vola) nic moc... mozno este k babke sme isli a ta dala dake drobaky, kedze bolo vecer tak sme ju uz nevysibali to sa robi rano...
Ano bol som. Keďže som šuhaj z dediny nevynechal som ani tento rok. Avšak úbohý bol. Každopádne ja nechodím s vedrom. Oblievanie mi príde kruté. Vytiahnuť babu o 6:30 ráno a našúpať do nej pár pekných vedier ľadovej vody mi tak trochu prekáža. Keď mi sestreu oblievali, nebol som pri tom. Len som za dverami čakal s naliatym. Proste chodím a pijem. Rok od roku je to biednejšie. Holky uź dvere neotvárajú a čo je smutnejšie, tak i rodičia a starý rodićia oje*** že dotyčná nie je doma. A tak prichádzam o príležitosť ožrať sa ako prasa raz za rok zadarmo. h... škoda