čaute
Nerada takto vypisujem a otravujem ale tento krát naozaj neviem čo mam spraviť. Mam dlhodobý vzťah teda už ani neviem či ho vlastne mam, vo vzťahu sme spolu s mojim priateľom už vela preskákali ale teraz to už bolo strašne dlhu dobu fajn ja som sa vždy strašne snažila aby bolo všetko najlepšie strašne dlhu dobu som ten vzťah držala len ja a tak v minulosti sme sa na určitú dobu rozišli a ja som si našla nového kamaráta s ktorým som mala par pus a to bolo všetko, vtedy som s mojim terajším priateľom nechodila a nepovedala som mu o tom keď sme sa dali znovu dokopy. Ale on to teraz zistil pozrel históriu na jeho nicku a zistil to a nechce ma ani vidieť. že som klamárka, ja viem že som spravila chybu len ja som si myslela že sme už minulosť uzavreli a už sa mi ju nechcelo riešiť ale takto sa to zvrhlo proti mne. dúfam že mi dajako poradíte čo by ste robili na mojom mieste.
ďakujem
Hmm voci nemu to je trosku nefer ale zase az tak kruto ziarlit ak by som to ziarlenim mohol nazvat je trosku prehnane...skusala si sa s nim porozpravat?
Inac ked to ozaj bolo len zopar pus tak neviem preco z toho robi taku dramu ved predsa ho mas rada a bolo to predtym co si z nim chodila tak neviem preco to tak berie.
Bolo to takto?
Stretla si Jednotku, dali ste sa dokopy. Potom ste sa na isty cas rozisli. Nasla si si Dvojku, s ktorym nic nebolo, len par francuzakov... bol to stale len kamarat. Potom zacal byt Jednotka pre Teba o5 atraktivnym, tak ste spolu zase. Vztah si udrzovala, on bol pasivny a hneva Ta to. Nie si si ista, ci to este pokracuje a istotu Ti ubera aj fakt, ze sa hrabal v historii Tvojho nicku (Co absolutne nechapem, vari neakceptuje SUKROMIE?) a tam bolo pisane neviemcovsetko (predpokladam, ze s Dvojkou) a z toho sudi aka si luharka?
Preboha! Jednotka je debil, nie si jeho majetok a nema Ti co vycitat. Ked si sa cuckala s Dvojkou, s Jednotkou si nechodila.
Pre pripad, ze sa Ti nepaci ako som to pochopil za pomoci troch opisanych detailov z desiatich, napis ich viac.
Mastros
bolo to tak že moj priateľ sa so mnou vtedy rozišiel a ja som si myslela že to bol vtedy už úplny koniec. ale on sa mi ozval a potom sme spolu fungovali par mesiacov ktoré boli vďaka tomu že ja som sa snažila a preto to vtedy ani neklapalo a vztah sme ukončili ale za určitú dobu sa on zmenil a nejako sme sa dali spolu znova dokopy a bolo to krásne až doteraz preto som to nechcela mu povedať lebo som to jednoducho nechcela pokaziť.
a snažila som sa s ním o tom porozprávať ale on sa so mnou nechce. snažila som sa mu to vysvetliť ale nedalo sa to.
strasidlo666 napísal:Mastros
bolo to tak že moj priateľ sa so mnou vtedy rozišiel a ja som si myslela že to bol vtedy už úplny koniec. ale on sa mi ozval a potom sme spolu fungovali par mesiacov ktoré boli vďaka tomu že ja som sa snažila a preto to vtedy ani neklapalo a vztah sme ukončili ale za určitú dobu sa on zmenil a nejako sme sa dali spolu znova dokopy a bolo to krásne až doteraz preto som to nechcela mu povedať lebo som to jednoducho nechcela pokaziť.
a snažila som sa s ním o tom porozprávať ale on sa so mnou nechce. snažila som sa mu to vysvetliť ale nedalo sa to.
budem hnusny ale kopni ho do riti nech sa uvedomi ze prve sa s tebou rozide a potom zase zacne spolu s tebou chodit? to ta berie ako poistku ked vsetko zlyha??? dpc s takym debilom ja by som ho uz neriesil
Spytaj sa samej seba preco ste mali vobec vztah ked pises ze si ho dlhu dobu drzala len ty... to vobec nie je zdrave a na tvojom mieste koncim... Tu uz nejde o vztah alebo o neho ale o teba
hej držala ale teraz už strašne dlhu dobu to bolo super obidvaja sme sa snažili a preto som ani nechcela rozpitvávať minulosť. ja viem že som to pokašlala ale ja som si myslela že sme to už uzavreli.
strasidlo666 napísal:hej držala ale teraz už strašne dlhu dobu to bolo super obidvaja sme sa snažili a preto som ani nechcela rozpitvávať minulosť. ja viem že som to pokašlala ale ja som si myslela že sme to už uzavreli.
Mno nazory si si uz vypocula /snad by bolo fajn ak by sa k tomu vyjadrila tiez nejaka ina zena/
takze rozhodnutie je len na tebe podla mna ze ho nechas nic nestratis prave len ziskas
strasidlo666 napísal:hej držala ale teraz už strašne dlhu dobu to bolo super obidvaja sme sa snažili a preto som ani nechcela rozpitvávať minulosť. ja viem že som to pokašlala ale ja som si myslela že sme to už uzavreli.
Tak ako? V poslednej dobe si sa snazila LEN Ty alebo obaja? Ku*varozdiel. V chlapcovi si asi prebudila iniciativu. Sam ju v sebe zabil svojou paranojou. Oziv ju otvorenym rozhovorom a nezabudni podotknut aj to, ze si bola vyhukana z domnienky, ze Vas vztah sa UZ VTEDY nenavratne ukoncil a preto si sa zmatena muckala s Dvojkou, no nikdy si k nemu (k Dvojke) nic necitila.
To totiz meni situaciu:
- ak bola snaha LEN z Tvojej strany, posli ho dpc.
- ak ste sa snazili obaja, tak ho donut, aby si Ta vypocul a vztah ma stale nadej na pokracovanie.
tak v tomto ho urcite chapem...tiez by som rovnako konal,nevedel by som,co si o tom mysliet...ak ho mas skutocne rada a stojis si na tom,ze to bola tvoja chyba,tak sa s nim porozpravaj a dokaz mu to...
A ako dlho ste boli od seba odlúčení ? Lebo keď len nejaký krátky čas tak to fakt nebolo od teba pekné, ale keď ste boli od seba dlhšie cca dva tri mesiace tak čo vymýšľa ? Ešte si zisti či on medzi tým žiadnu nemal, a ak mal, budete si kvit .
ahoj, no máš to dosť ťažké, ale v prvom rade si musíš uvedomiť, či ho naozaj ešte stále chceš a ak áno, tak sa mu to snaž vysvetliť, a rozumne sa s ním otvorene porozprávaj, ak nepochopí, jeho chyba, nájdeš si iného... držím palce aby to dobre dopadlo =)
strasidlo666 a kedy sa to vlastne stalo? ja len že, koľko mal času zatiaľ na to aby to spracoval, niektorí chalani sú zaťatí a chvíľu trvá, kým sa uvedomia...
no ked je vztah v stadiu ze sa musite "snazit" aby to klapalo, ked to proste nie je spontanne.. uz to nie je o laske, uz je to taky manzelsky vztah
obaja si pohovorte co vlastne ocakavate od toho vztahu. podla mna rozchadzat sa a potom sa davat dokopy stoji urcite nervy vas oboch.
ked sa tvoj priatel nevie rozhodnut ako dalej tak sa rozhodni ty. alebo ako hovorim porozpravajte sa spolu. nemala by si byt stale ta co sa len podriaduje tomu co chce on (aspon tak sa mi zdalo ze to je - on sa rozisiel s tebou, on sa dal s tebou dokopy...) neviem kolko mate rokov, atd... ale znova by som poradil ukoncit to. bolo to pekne ale asi to uz skoncilo.. ci nie? tvoj priatel za ten cas co sa s tebou rozisiel nikoho nemal? rozisiel sa preto ze myslel ze niekoho ziska, nevyslo to, tak sa k tebe vratil? nerozumiem celkom