JAWKARI pls HELP
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
JAWKARI pls HELP
Cawte,..,..,mate niekto JAWA 21 - teda pionierr??,.,.,.,.lebo mam jednu otazocku .,.,.neska som ho dal do kopy vsetko vycistil atd. startuje na paku do pohody ale ked ho necham nachvilu na neutrali a pridavam plyn zachvilocku je hourci jak svina ,.,.,.newiete precoO?? ,.,.,.mate s tym niekto skusenost??
-
mihalswk
Medium Professional
jaajj thakk:D:D heh ,.,..,lebo predtym mi to nerobilo .,,.,.,.ale za minutu je horuci jak svina,..,,.,totalne .,,.,.,.aa este kde sa nastavuje alebo ako sa da nastavit ze aby isiel rychlejsie .,,.lebo teraz sa zo zaciatku ledva rozbehnem ,.,.a minule leto to islo jak gula .,,.,.,.da sa to neako spravitt?,
-
Tripmaster
Light Star
Precisti privod paliva, karburator a podobne. Mozno ho prave to skrti. Zahrievanie by som vazne neriesil. Je to prirodzene. Neviem ako sa ti nemohlo "predtym" zahrievat, kedze v spalovacom motore nastavaju vybuchy.
Inac zlozitejsie otazky smeruj sem.
Inac zlozitejsie otazky smeruj sem.
rychlejsie ti nepojde... prevodovka nepusti
jedine ak myslis, ze mal iny tah... nepamatam si to uz presne... moje casy pekacov boli pred 10 rokmi a to je kus doba.. viem ze su tam 2 trysky, ihla... bolo by to nastavit, ale to fakt neviem.. ak by si potreboval radu ohladom vetriesky, tak s tym nemam problem