Necítite sa občas ako blázon?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
JohnFrusciante
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

ja sa tak citit nemusim pretoze ja som blazon
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

ked som s kamosmi na zabave a hlavne ku koncu ked uz tam neni vela ludi a pustia daaky dobry rock tak sa vieme uplne odviazat. Nieco na styl AC/DC. valame sa po zemi...likvidujeme co pride do cesty atd. :P :twisted:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

minuleho roku to sypalo
-behali sme nahi za splnu po golfovom ihrisku,robili lastovicky (to ej ked sa hrudom smyknes po trave),jeden kamos sa tam vysral do golfovej jamky (nejaky tiger woods musl byt rano prekvapeny co v jamke okrem lopticky nasiel :D ) a jeden kamos si tam aj vyhonil fuj :D
-skakali sme nahi pred babami do bazena v tabore o 5 rano v poslednu noc.to bolo dosti cool.hlavne preto ze hned vedla mal spalnu veduci tabora a vraj ze nas aj videl :D
-modlili sme sa v noci kus pripity v jednej kaplnke do ktorej nas po upenlivom proseni nakoniec dvaja knazi pustili :D heh...mozno sa to niekomu nebude zdat smiesne ale mne ftedy ano
-sral som na kolajnice a cakal kym pride vlak ze co to s tym hovinkom spravi :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Inak zaujímalo by ma, čo si ľudia predstavujú pod pojmom blázon. Ako to tu tak čítam, tak veci, ktroé opisujete, sú fakt bláznivé, proste crazy, no to z vás nerobí bláznov. Pojem blázon chápem ako termín vykresľújúci psychicky anrušeného človeka, ktorý má problém so životom v spoločnosti.
Vo svojej podstate sme tu všetci normálni (alebo nie? :P ), iba občas robíme veci hodné blázna.
Tiež si zvykkneme takto zablbnúť v štýle impulzívneho rozohdovania, napr včera sme obchádzali pól starého mesta v BA aby sme pozdravili našu slovenčinárku, lebo prvý krát nás nepočula...( :new18: ). Iná vec je, keď mám občas pocit, že mám dôvod obávať sa o svoje duševné zdravie, nakoľko myšlienky a pocity, ktoré občas mám už nie sú ani vtipné ani príjemné....
Ale každopádne občas si zablbne každý :aasmile11:
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

SRneC napísal:mne zasa triedna povedala ze mam hudobnicke maniere, hlavu v oblakoch a som dva takty pozadu za triedov takze do istej miery som aj ja blazon ...

inak viete rozdiel medzi blaznom a psychiatrom?
psychiater ma kluce :D
OT: viete aky je rozdiel medzi skolou a blaznincom?
v blazninci je aspon personal normalny
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Blazon je starší brat jedného kamaráta.
- On a jeho "spychiatrický krúžok", čo majú prelezenú celu Bratislavu križom krážom. Proste nápad a vyliezli v noci na ten komín, čo je na landerrerovej vedľa VUB. :lol:
- Z tých cestovných bláznov som stretol jedného podnapitého vo vlaku, čo sa údajne pohádal s budúcou svokrou, kúpil lístok do žiliny a pomeho osobákom (zo šenkvíc, cca 20km od BA) :hehe: Akurát si prisadol ku mne a ukazoval mi ten lístok. Tiež sa hádal so sprievodkyňou, pretože ho chcela vyhodiť z vlaku za obťažovanie cestujúcich a za to, že trieskal dverami. Nestačil som sa na ňom rehotať. :lol: Na všetkých okolo bol agresívny a mne vravel kamarát :D a to som sa na ňom v jednom kuse kosil.
expo-br
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa expo-br »

Ja sa cítim ako blázon skoro vždy bo som prepnutý od základky. na strednej som vyrobil s kamarátom slzný plyn, napalm, dymovnice a ešte aj jednu special výbušninu a skoro sme prišli o ruky ale keď to mam zhodniť stálo to za to. Ináč teraz som študentom UPA chemická fakulta :) .
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

V poslednej dobe nic co je dost prakvapive. Tak by som to mal zmenit :D
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

ách takých bolo ... ze sa len o jedenastej vecer ideme prejst na tahanovce :D stretli sme kamosku druhu kamosku a uz sme skoncili na byte a pritom ziadna velka party proste 3 chlapci 3 dievcatáá ... viedol som 4 hodinovy rozhovor po tmee :oops: :smt050 skoda ze uz som to dievca nikdy nevidel :cry: :D no a takto sa to opakovalo nespočetne veľa krát ... alebo košice ---- košické oľšany v noci :D kopa srandy
crazylucy222
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Jako blazon ?! ....

Príspevok od používateľa crazylucy222 »

No ja sa ako blazon citim vzdy:D.. mozno nim aj som .. dovie.. :D.. casom sa to ukaze ci teda som alebo nje :) ... :lol:
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Poste funky milujem seba obohacujem a robim co pride a neriesim co si kto mylsli :) svoju najcrazy vec neviem povedat lebo dnes ma zasa poslali na psychiatriu takze o takychto sialenych veciach by vedeli rozpravat iny ludia ale podla mna najvacsi flip bol ked som v lete soferoval traktor (surovo traktor velky zetor) alebo ked obcas zoberem mamke auto a ideme sa s chlapcami povozit :oops:
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

expo-br napísal:Ja sa cítim ako blázon skoro vždy bo som prepnutý od základky. na strednej som vyrobil s kamarátom slzný plyn, napalm, dymovnice a ešte aj jednu special výbušninu a skoro sme prišli o ruky ale keď to mam zhodniť stálo to za to. Ináč teraz som študentom UPA chemická fakulta :) .
:D No pekne, blazon na chemickej fakulte. Ludia v tvojom okoli musia byt vo vytrzeni :)
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

veľakrát,no ked vidím ako sa správajú niektorí moji spolužiaci(nič proti nim :D )tak si to rozmyslím
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

teraz neustale..
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

ako ja si myslim ze som kompletne slahnuta a navyse sa este aj vsade strapnim ale uz sa prestavam pomaly tomu branit bo ako asi to nema cenu.........ako pamatam si svoj prvy den na strednej predskolou plno ludi nikoho nepoznam samozrejme ja sa hned zliskam zo schodou a ece k tomu k noham novej triednej (ta sipka co som hodila dolu schodami sa traduje ece dnes)....nom adrenalin 4ever :) .......v najblizsej dobe ocakam daco podobne.....chystam sa totiz na VS...tak asi bude treba pokrstit nejake schody, chodbu alebo chodnik
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Tak ja sa totálne cítim ako blázon :D
Som nenormálne zaľúbený do dievčaťa, ktoré ma neľúbi a bol by som ochotný spraviť hocičo, aby mi vôbec dala šancu bojovať o jej srdce. Len sa bojím, že je to možné len v romantických filmoch... :?
cumel30
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cumel30 »

Vôbec nikdy,som v poho. :indian:
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihalswk »

cumel30 napísal:Vôbec nikdy,som v poho. :indian: