nemusi byt ani z nasa v skole mame linku 1gbps UP aj DL za noc zaj 2TB sa da naseedovat ..len problem je v tom ze pol bystrice je potom bez netuŠu-Do napísal:kto ma omg taku linku ?
mozno je z NASA co ty vies
cz/sk torrent tracker..prosím o pozvánku
aj ja mám v škole takú linku pls uploadnem kolko chcete pošlete pls aj mne pozvánku na bongo tracker alebo na http://www.torrentleech.org/ na [email protected] dakujem vopred. 
-
MuKkY
Star
- Kontaktovať používateľa:
ahojte,
zhanam pozvanocku na TS4 popripade ine trackery ak by sa nasla niaka dobra dusa bol by som vdacn
moje referencie
e-mail: [email protected]
zhanam pozvanocku na TS4 popripade ine trackery ak by sa nasla niaka dobra dusa bol by som vdacn
moje referencie
-
AnacondaAnaconda
Novice
film
prosim o pozvanku na lamky net , hele vole, alebo na trackery trezor alebo bongo
velmi pekne dakujem
[email protected]
velmi pekne dakujem
[email protected]
prosim vas poslal by mi niekto pozvanku na nejaky tracker na HRY????[email protected]
-
Weronica184
Novice
Pozvánky
Hi all…už dlhšie zháňam nejaké pozvánky na private trackery ale zatiaľ neúspšne… Ak by mal niekto nejakú voľnú pozvánku pre mňa na CZtorrent
alebo hocijaký iný ako napr. zettor, lamky, Megatorrent, atď. bola by som mu veľmi vďačná. Na výmenu zatiaľ nič nemám, ale keď mi pošlete pozvánku budem sa snažiť mať čo najlepšie ratio.
Ďakujem
alebo hocijaký iný ako napr. zettor, lamky, Megatorrent, atď. bola by som mu veľmi vďačná. Na výmenu zatiaľ nič nemám, ale keď mi pošlete pozvánku budem sa snažiť mať čo najlepšie ratio.
Ďakujem
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Veľmi pekne prosím
Veľmi pekne vás prosím hľádam už dlhšiu nejakú pozvánku na nejaký cz sk tracker je mi jedno na aký či je to trezzor, megatorrent, torrent leech veľmi pekne vás prosím kto by mi mohol poslať pozvánku odvďačím sa veľmi dobrím ratiom minimálne nad 1.2 menej už vôbec v žiadnom prípade nemávam. Ďakujem dobrému Človeku čo mi pošle pozvánku na e-mail
[email protected]
[email protected]
Pozvánky na EXeCUTTiONS
Môžem poskytnúť nejaké pozvánkyna EXeCUTTiONS portál (tracker)
píšte PM
píšte PM
Záujem
Ja by som mal zaujem o ten executions mozes mi poslat pozvanku [email protected]