Prvá láska???
-
existpierre
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja som bol so svojou 4 mesiace.. potom mi povedala ze ma uz nelubi, bojoval som o nu dalsie 3 mesiace. Najblizsie uz take nezopakujem. Moja rada, podla mojej skusenosti je, kaslat na to. Bud v tom ze ste sa rozisli. Mozno casom pochopi a bude sa chciet vratit, mozno nie, ale koli tomu sa nesmies trapit... nedopadni jak ja, mna to zlomilo natolko, ze tak bezcitny ako teraz, som este nebol... ale zase kazdeho pribeh je iny (tvoj sa velmi podoba aj tomu mojmu)
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
ja som nabiehal prave do necoho takehoto ale ked som si to prave precital tak som si uvedomil ze tak nechcem dopadnut diky za upozornenie....este ze si to napisal skusim sa tomu vyhnut.existpierre napísal:ja som bol so svojou 4 mesiace.. potom mi povedala ze ma uz nelubi, bojoval som o nu dalsie 3 mesiace. Najblizsie uz take nezopakujem. Moja rada, podla mojej skusenosti je, kaslat na to. Bud v tom ze ste sa rozisli. Mozno casom pochopi a bude sa chciet vratit, mozno nie, ale koli tomu sa nesmies trapit... nedopadni jak ja, mna to zlomilo natolko, ze tak bezcitny ako teraz, som este nebol... ale zase kazdeho pribeh je iny (tvoj sa velmi podoba aj tomu mojmu)
Myslim si, ze ona ma v skutocnosti nikdy nemilovala a necitila skutocnu lasku. Bolo to z jej strany mozno iba nejake pobluznenie alebo ocarenie, ale v podstate to je jedno. Myslim, ze ked clovek skutocne lubi tak laska nezmizne len tak zo dna na den. Rozisla sa so mnou a uz ma dalsieho. To myslim hovori za vsetko...
P.S. Za styri roky to je jej piaty vztah. Asi stale hlada svojho idealneho princa, ktory by splnal vsetky jej poziadavky...
P.S. Za styri roky to je jej piaty vztah. Asi stale hlada svojho idealneho princa, ktory by splnal vsetky jej poziadavky...
-
Začiatok Konca
Professional
PeterGavo, no asi si natrafil na babu ktora dlho nevydrzi so ziadnym chalanom, cize to bola len otazka casu, kedy ta necha a najde si ineho. Ale pozeraj sa na to z tej lepsej stranky - naucila ta ze laska je nieco super tak sa na nu nehnevaj, ona za to nemoze
A prajem ti aby si si nasiel nejaku lepsiu 
Ja sa v podstate na nu nehnevam. Aj som jej to otvorene povedal, ze proti nej nic nemam a, že po čase môžme byť aj dobrými kamarátmi. Ona mala v minulosti jeden vzťah kde bola strašne zamilovaná. Lenže ten chlap ju podvádzal. Trvalo jej takmer pol roka kým sa s tým vyrovnala. Možno je odvtedy trošku zatrpknutá a nevie čo chce. A možno som aj ja urobil chybu keď som je svoje city prejavoval často. Keď si tak spätne spomeniem tak mi asi dva týždne pred rozchodom povedala, že ja som taká istota. Následne som sa jej spýtal, že ako to myslela? Ja som jej odpísal niečo vo forme: " takže istota, to akože znamená, že ty si môžeš robiť čo chceš a ja budem pri tebe vždy stát a všetko ti prepáčim." Načo sa nahnevala, že čo preboha si to o nej myslím. No ale to je iba také spomínanie. V prvom momente keď mi povedala, že ma neľúbi som si myslel, že čo teraz budem preboha robiť. Nakoniec som s ňou prerušil všetky kontakty a myslím, že sa to pomaly zlepšuje a už nepociťujem taký veľký smútok. Je pravda, že mi chýba, ale to časom prebolí. A jediná vec, ktorá ma troška štve je, že mi nedokázala otvorene povedať ako sa veci majú, že má nového partnera, ale ako vysvetlenie na to čo sa stalo mi dokázalo jedine povedať, že ju to prešlo. To bolo všetko. Tak som sa troška rozpísal. Ďakujem za rady a kľudne to tu môžte zamknúť.Loomy napísal:PeterGavo, no asi si natrafil na babu ktora dlho nevydrzi so ziadnym chalanom, cize to bola len otazka casu, kedy ta necha a najde si ineho. Ale pozeraj sa na to z tej lepsej stranky - naucila ta ze laska je nieco super tak sa na nu nehnevaj, ona za to nemozeA prajem ti aby si si nasiel nejaku lepsiu
pre PeterGavo!!!
keď baba povie:,,je lepšie ak sa rozídeme aby nám to neublížilo´´ určite našla na partnerovi nejakú chybu a chce zo vťahu vycúvať. Vlastná Skusenosť. No v tvojom prípade si našla aj iného partnera.
-
Začiatok Konca
Professional