Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
bolek klud, polovica problemov sa vyriesi sama. uzivaj si volna, chod von, troska spomal a bude to lepsie
+++ vyspal som sa, prezral som sa, tetu som hadicou osprchoval (tesila sa), dostal som po vajci, stihol som v podstate vsetko ucenie, vecer som si bol s kamosmi zahrat BANG! a aj sme si nieco opiekli. proste pohodovy den
--- zajtra cestujem do skoly, na 2 dni OMG
+++ vyspal som sa, prezral som sa, tetu som hadicou osprchoval (tesila sa), dostal som po vajci, stihol som v podstate vsetko ucenie, vecer som si bol s kamosmi zahrat BANG! a aj sme si nieco opiekli. proste pohodovy den
--- zajtra cestujem do skoly, na 2 dni OMG
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
crazylucy222
Amateur
Takze takto :
No co ma dnes nahnevalo a co potesilo ?!
Mmmm ... potesilo potesilo ..
no dnes:D... som si kupila:D.. tricka:D..a sampon
...aaaa sprej
.. to ma potesilo
.. a boli to moje zarobene:D.. euricka..
.. tak taky dobry pocit
)) ..
A co ma nahnevalo ?! :DDD...mmmm ...ale jeden chlapec!!
.. bo...
.. ma nejaky problem
.. somnou
..a nechce mi povedat..o co ide:D.. v kuse vravi neries neries neries... juj ci to nenavidim !!!
tak ked mam nejaky problem tak rieisim nje?! ...
..ach jaj ..
.. no .. co uz
tak to je asi vsee..
.. 
Mmmm ... potesilo potesilo ..
A co ma nahnevalo ?! :DDD...mmmm ...ale jeden chlapec!!
crazylucy222: poradim ti, z dotycnym chalanom prestan komunikovat prostrednictvom chatu a SMS, vas problem sa mozno vyriesi( je tu totiz dost velka sanca, ze mu vadia nahusteni smajlovia)....
mna potesilo, ze som si vcera aj dnes celkom zasoferoval...pekne pocasie sa uz tiez celkom dlhu dobu drzi
to mi nehra do karat, pretoze je nemozne v pocasim vytvorenych podmienkach dokopat sa k uceniu:)
-
Shark NX
Addict
----- prisiel som po 6 dnoch na privat a spolubyvajuci mi zahlasil, ze je cely den upchaty hajzel a ze BY SA MALO nieco robit. ked som sa spytal, preco nic neurobil, tak len nieco vyhybavo zadrel. tak sme so spolubyvajucou natiahli rukavice a odopchavali asi 2 hodiny hajzel. ten zzenstily kkt sa zdialky pozeral, nariekal aky je to smrad a ze on to cuchat nebude a radil co mame robit, ale aby on nieco spravil, tak to ani za nic
a este nam aj hovoril, aby sme sa ponahlali, lebo on chce ist von.
----- ako hrabal som sa v crevach ziveho aj mrtveho cloveka, ale takyto puch, humus a puch som este fakt nezazil
+ celkom sranda vidiet pol kila "krtka" ako sumi, aj som sa normalne bal
----- ako hrabal som sa v crevach ziveho aj mrtveho cloveka, ale takyto puch, humus a puch som este fakt nezazil
+ celkom sranda vidiet pol kila "krtka" ako sumi, aj som sa normalne bal