ja som to myslel za cely rok, a podla mna kablovka je uplne nieco ine ako wow....z TV sa aj daco naucis, mas tam naucne programy jak discovery, spektrum a pod. a wow? wow je len strata casu a v tvojom pripade aj penazi, je to podla mna dost draha zabavkaSchYzo napísal:co to trepes wow + datace sa daju kupit za 1400 sk dokopy....ja som to pravda kupoval skor ale aj tak ma to dokopy vyslo na nejakych 3000sk max....a co sa tyka toho mesacneho poplatku tak ako hovorim niekto si plati kablovku, niekto internet, niekto wow, takze co ty si myslis ze vyhodit prachy za kablovku alebo satelit neni v poriadku?
Hojko WoW server?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hej z dirty jobs, overhaulin, mythbusters apod sa fakt neskutocne vela naucisbladeboy napísal:ja som to myslel za cely rok, a podla mna kablovka je uplne nieco ine ako wow....z TV sa aj daco naucis, mas tam naucne programy jak discovery, spektrum a pod. a wow? wow je len strata casu a v tvojom pripade aj penazi, je to podla mna dost draha zabavka
Celkovo hranie ako spomenul filip zlepšuje angličtinu (ak hráte na ENG serveroch) a spomínané reflexy (kdesi som čítal, že doktorom a závodníkom odporúčali hrať hry
) a nevýhodou je fakt strata času, preto som s tým prestal
Dá sa povedať, že hrám iné MMO RPG, ktoré je trošku ťažšie ale má podstatne viac možností. Volá sa Real Life 
A ešte je tu názor, že 13 Eur je veľa keď to môžete hrať zadarmo... ale ten rozdiel je tam a tých 13 Eur mesačne naozaj stojí za to, keďže ofik je proste ofik a free sa nechytá ani po členky. Free je len "free" svet s pár naozaj funkčnými dungami...
a kto sa mi to bude chcieť vyvrátiť, tak hneď nech najprv ide skúsiť ofik a až potom nech píše
(pretože keď uvidí kvality ofiku, tak bude ticho)
A ešte je tu názor, že 13 Eur je veľa keď to môžete hrať zadarmo... ale ten rozdiel je tam a tých 13 Eur mesačne naozaj stojí za to, keďže ofik je proste ofik a free sa nechytá ani po členky. Free je len "free" svet s pár naozaj funkčnými dungami...
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
budem sa opakovat, ale
toto bude vzdy rozdelene na dva tabory, na tych ktory daju tych 13€ za dost vela casu zabavy pri tom wow a na tych ktory si povedia, ze peniaze sa daju minut aj inak
ano mozem ist do kina, ale za tych 13€ tam pojdem raz a hned su peniaze fuc, tak isto bowling atd atd a ked sa na to tak pozrem tak davam milionkrat vacsie sumy do inych veci ako su napr cigarety
velmi vela z ENG som sa pri wow naucil, pretoze je to efektivnejsie sa ucit tie slova pri istych situaciach nez ako debil v skole , ze teraz sa naucte tych 25slov...spoznal som fajn ludi, a teraz si neviem predstavit to, ze dojdem domov vecer a som 3hodky na compe, bez toho, ze som na skype,vt atd a, ze sucho sedim a s nikym nekomunikujem
toto bude vzdy rozdelene na dva tabory, na tych ktory daju tych 13€ za dost vela casu zabavy pri tom wow a na tych ktory si povedia, ze peniaze sa daju minut aj inak
ano mozem ist do kina, ale za tych 13€ tam pojdem raz a hned su peniaze fuc, tak isto bowling atd atd a ked sa na to tak pozrem tak davam milionkrat vacsie sumy do inych veci ako su napr cigarety
velmi vela z ENG som sa pri wow naucil, pretoze je to efektivnejsie sa ucit tie slova pri istych situaciach nez ako debil v skole , ze teraz sa naucte tych 25slov...spoznal som fajn ludi, a teraz si neviem predstavit to, ze dojdem domov vecer a som 3hodky na compe, bez toho, ze som na skype,vt atd a, ze sucho sedim a s nikym nekomunikujem