Ahojte
chcel by som vedet ze ake mate skusenosti s tymto subom alebo ako by ste ho ohodnotili.
http://www.aftermarket.sk/kategoria/aud ... bl-gt5-10/
dakujem
JBL GT5-10
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Cenu by som navrhoval 58€ za samotny basak, pripadne este navrhni ty. Mam k tomu original skatulu, aj dodaci list sa mi este niekde vala, ale v zaruke tusim uz nie je, asi teraz niekedy mu vyprsala.
Mozem ti to aj omerat presne T/S parametre, pripadne aj doladit ozvucnicu, ak by si si s niecim nevedel poradit.
GT4 a GT5 seria su velmi podobne, GT4 ma udany tepelny prikon 250W, GT5 275W, co vsak je skor marketingovy tah, predsa len je 25W smiesnych a tie GT4 vydrzali az 300-350Wrms, takze zmena bude mala. GT5 ma tazsiu membranu, ale pohon ostal a ma teda horsie parametre a je viac zahucany.
Mozem ti to aj omerat presne T/S parametre, pripadne aj doladit ozvucnicu, ak by si si s niecim nevedel poradit.
GT4 a GT5 seria su velmi podobne, GT4 ma udany tepelny prikon 250W, GT5 275W, co vsak je skor marketingovy tah, predsa len je 25W smiesnych a tie GT4 vydrzali az 300-350Wrms, takze zmena bude mala. GT5 ma tazsiu membranu, ale pohon ostal a ma teda horsie parametre a je viac zahucany.