Cawte. Tak chystate sa na autosalon ? Mate nejake info co presne by tam malo byt ? Zatial som nasiel taketo info http://www.incheba.sk/vystavy/Výstava_A ... _2009/1502
A ako kazdu nedelu bude tuning sraz vonku a vyhradena hala A2 vnutri po cely tyzden
áno,idem tam samozrejme ale zo školy a už sa teším keď si sadnem do tých super drahých áut,chcel by som spraviť ešte nejaké tie dobré fotky.Som veľmi zvedavý čo tam všetko bude ,pretože minulý rok bol ten autosalón úplne o ničom (teda podľa mňa určite )
Podľa toho ako sa rozhodne vystavovateľ. Ak túži po fotke napr. vo Ferrari, ale bude zamknuté, skús poprosiť niekoho na stánku (nie hostesky ale ľudí od predajcu) - možno ti dovolia.
Suffel napísal:hm skoda tam bude mat len jedno auto? nejake zvlastne nie?
Ako len jedno auto? Určite tam bude mať z každého, ktoré má na trhu t.j. nejaké Fábie, Octavie, SuperB, Roomster .
Teoreticky by mohli priviesť aj Fabiu Scout a Yeti, už boli oficiálne predstavené.
Mateq napísal:Ako len jedno auto? Určite tam bude mať z každého, ktoré má na trhu t.j. nejaké Fábie, Octavie, SuperB, Roomster .
Teoreticky by mohli priviesť aj Fabiu Scout a Yeti, už boli oficiálne predstavené.
Minuly rok sme boli v BA cela trieda a spoluziak sa nahodil do obleku a v pohode pustili ho aj do Porsche. Ale take skutocne exoticke auto, ako to Lambo, bude urcite ohradene, do vacsiny ostatnych beznych znaciek sa da dostat.
Hehe....ja som chcel ist tiez uz som bol aj na autobuske ale akosi nesiel bus alebo sme ho s kamosom zmeskali....Po piatku sa nam tazko vstavalo....Ale povedali sme si ze este pojdeme do Nitry.....uz hadam na aute lebo znovu zmeskame