Články na Indexe - Script

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Články na Indexe - Script

Príspevok od používateľa Innocence »

Dobrý deň, tak aby som stručne opísal môj problém, alebo skôr želanie.. Prechádzal som si po nete a na stránke www.s-games.eu (niečo podobné má aj www.hokejportal.sk) som videl hore to prepínanie obrázkov s článkami.. takže, rád by som si spravil niečo podobné na svojom blogu, ktorý beží na Wordpresse, pričom bolo by to podobné, dole čísla a nad tým obrázok alebo úryvok článku, po kliknutí by ma presmerovalo na celý článok.. Skúšal som to kopírovaním časti zdrojáku, avšak nevyzerá to pekne, nejde prepínanie, dole sú čísla škaredé bez pozadia, viď www.setton.webka.eu/stevo/.. Vedel by niekto pomôcť spraviť niečo podobné alebo nájsť na to skript? Ja som pozeral, avšak nič som nenašiel. Viem, že by sa to dalo riešiť cez HTML, cez nejaké odkazy, ale chcem skript. Vyzerá to ako nejaká galéria pre web, avšak podmienkou je, aby sa tam dal dať aj text. Ďakujem vopred, dúfam, že aspoň trochu chápete.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

stiahi si tento js, potom ho uploadni na svoje ftp a pripoj do hlavičky vo svojej stránke:

Kód: Vybrať všetko

<script type="text/javascript" src="contentslider.js">
vo svojej stránke si vytovríš div, v ktorom budú ďalšie div-ká s jednotlivými obsahmi (na konci ten js nechaj, meň iba zvýraznené texty):

<div id="slider1" class="sliderwrapper">

<div class="contentdiv">
TU BUDE TVOJ TEXT
</div>

<div class="contentdiv">
TU BUDE TVOJ TEXT NA DRUHEJ STRANKE
</div>

<div class="contentdiv">
.. A TAK DALEJ..
</div>

</div>

<div id="paginate-slider1" class="pagination">

</div>

<script type="text/javascript">

featuredcontentslider.init({
	id: "slider1",  //id of main slider DIV
	contentsource: ["inline", ""],  //Valid values: ["inline", ""] or ["ajax", "path_to_file"]
	toc: "#increment",  //Valid values: "#increment", "markup", ["label1", "label2", etc]
	nextprev: ["<", ">"],  //labels for "prev" and "next" links. Set to "" to hide.
	revealtype: "click", //Behavior of pagination links to reveal the slides: "click" or "mouseover"
	enablefade: [true, 0.2],  //[true/false, fadedegree]
	autorotate: [true, 7000],  //[true/false, pausetime]
	onChange: function(previndex, curindex){  //event handler fired whenever script changes slide
		//previndex holds index of last slide viewed b4 current (1=1st slide, 2nd=2nd etc)
		//curindex holds index of currently shown slide (1=1st slide, 2nd=2nd etc)
	}
})

</script>

a na spodku stránky danú funkcu zavoláš:

<script>
init()
</script>
potom sa budeš musieť ešte pohrať so štýlmi, alebo aj tie si ukradni :)
Napísať odpoveď