CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
PsychoS
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa PsychoS »

Ako ja :D mam v pc 8x instalnute CS a ma to vsetko svoj dovod.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

PsychoS: preboha, staci ti 2x csko. steam-s tym sa napojis na v.48 a nonsteam v.47 :)
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

ja viem ale ked kazde jedno mi na nieco sluzi :)
1 hranie na hojko servery (vela bindov)
2 hranie tg/cw
3 hranie na steam
4 na nastavenie servera
5 na hranie modu SWEN COOP
6 neviem nieco som skusal
7 neviem nieco som skusal
8 neviem nieco som skusal
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

prve 3 body su vsetko veci configu, na svencoop tiez nepotrebujes novu instalacku HL a tie ostatne veci vymaz

uplne stacia 2 instalacky, a to Steam a NS protokol 47
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

47 servery do roka vymru
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

tak to skor vymru tie co presli na 48....poznam nejeden pripad kde z plneho servera sa stal server prazdny a to len vdaka protocolu 48
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

PsychoS: prve 3 veci su vsetko o configu. staci ti jedno csko, kde uz len spustat configy na cw, normal atd...

Axelik.m: nie je pravda, pokial nebude v. 48 stale a bez bugov ludia budu urcite na v. 47 ...

PepoJr.: ked uz v. 48 tak rovno dproto kde mas v. 47 + 48
Axelik.m
Star
Star

Hellboy248 napísal:PsychoS: prve 3 veci su vsetko o configu. staci ti jedno csko, kde uz len spustat configy na cw, normal atd...

Axelik.m: nie je pravda, pokial nebude v. 48 stale a bez bugov ludia budu urcite na v. 47 ...

PepoJr.: ked uz v. 48 tak rovno dproto kde mas v. 47 + 48
bugy su vsade a oni ich skor odstranuju dokonca do buducnosti chcu zakazat aj podskakovanie (ale pochybujem uz si na to hraci zvykli)
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

begripy chceli zakazat alebo obmedzit uz tym protokolom 48
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Axelik.m & *****HERO*****: chceli, ale nakoniec na steame nezakazali. nezaujimal som sa o to, takze neviem ci to chcu zakazat v dalsom update alebo ako, hlavne je ze ide aj nadalej na v. 48 :)

btw begrip je normalna vec, nakoniec to povolili aj na cw ...
Axelik.m
Star
Star

*****HERO***** napísal:begripy chceli zakazat alebo obmedzit uz tym protokolom 48
obmedzili v tom ze uz pocut ale stale sa da fajne vyhnut strelam xD
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

predtym to bolo pocut takisto ako teraz .. stale je to o dost tichsie ako normalne kroky
Axelik.m
Star
Star

*****HERO***** napísal:predtym to bolo pocut takisto ako teraz .. stale je to o dost tichsie ako normalne kroky
nerobyl ale trebalo to urobyt presne v casovych intervaloch ked si to hodis do google tak su tam este presne navody (teraz uplne tichy nehodis)
gangsta_boyz
Novice
Novice

CS

Príspevok od používateľa gangsta_boyz »

cawte uz cca 2 mesiace mam problem z cskom ..bud mi da timeout connection alebo lost during server..uz si to presne nepamatam bud to abo to a neviem co s tym bo mi to predtym nerobilo a mam optiku..raz hram 5 a ma kickne a napise toto inokedy polhodku a inokedy kazde 3 minuty..dik za rady
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Mám takú sprostú otázku ale sú na servery aj mapy čo robil kamoš? :D Ak nie tak hojko napíš prečo nech mu vynadám :twisted: . Dačo som skúšal robiť aj ja ale to zle dopadlo :D.

Kód: Vybrať všetko

Je to na banane tak su sú:
http://www.fpsbanana.com/maps/63529
http://www.fpsbanana.com/maps/63312
http://www.fpsbanana.com/maps/61681
http://www.fpsbanana.com/maps/60896

A tu 3 skôr také tmavšie a menšie aimky
http://www.fpsbanana.com/maps/59512
http://www.fpsbanana.com/maps/59511
http://www.fpsbanana.com/maps/59509
roman3338
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa roman3338 »

Zdravicko mozem iba tak vediet preco nejde server?? hmm...
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

roman3338 napísal:Zdravicko mozem iba tak vediet preco nejde server?? hmm...
Údajne ešte nie je spustený , čiže trpezlivosť :wink:
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

server frčí(aspon frčal) a chcem sa opýtať, že reku či by ste nepridali tam pár vylepšení : Kedže hojko server niešiel som bol nuteny hrat na inych. Boli tam celkom dobre veci :
1.)- napr. nejaky add-on že ukazovalo tomu mrtvemu(ked ujo x zabil uja y) tak y ukazovalo drahu strely.
2:)- dalej bolo dobré také menšie (hralo sa mi pri nich lepšie) naboku nalavo v strede obrazovky vam takym malim bielym ukazovalo, čo mate za zbran
3.)- najlepšie čo tam snád bolo, bolo to s flashbangmi : ked ho niekto hodil nepriatelovi pred ksicht, tak napísalo Be Careful a ako keby ma trocha zrýchlylo(neviem možno len pocit), ale ked som hodil pred ksicht moju vlastnému zahlasilo niečo iné (neviem presne čo) a ako keby ma to na par sekund slaplo(spomalilo - ale to už určite to je aj videt a j počut aj citit :-d) bez ubrania života.

Neuvažujete nad tým že niektorý z týchto oných dáte aj na hojko server?(aspon ten flesh toto :D )

P.S - moje zbožné prianie je mat na hojku tie zvuky "multikill" , "monsterkill" , "firstblood" atd(viete čo) ale zazraky sa asi niekonaju že?? :) :D :lol:
Axelik.m
Star
Star

tonek napísal:server frčí(aspon frčal) a chcem sa opýtať, že reku či by ste nepridali tam pár vylepšení : Kedže hojko server niešiel som bol nuteny hrat na inych. Boli tam celkom dobre veci :
1.)- napr. nejaky add-on že ukazovalo tomu mrtvemu(ked ujo x zabil uja y) tak y ukazovalo drahu strely.
2:)- dalej bolo dobré také menšie (hralo sa mi pri nich lepšie) naboku nalavo v strede obrazovky vam takym malim bielym ukazovalo, čo mate za zbran
3.)- najlepšie čo tam snád bolo, bolo to s flashbangmi : ked ho niekto hodil nepriatelovi pred ksicht, tak napísalo Be Careful a ako keby ma trocha zrýchlylo(neviem možno len pocit), ale ked som hodil pred ksicht moju vlastnému zahlasilo niečo iné (neviem presne čo) a ako keby ma to na par sekund slaplo(spomalilo - ale to už určite to je aj videt a j počut aj citit :-d) bez ubrania života.

Neuvažujete nad tým že niektorý z týchto oných dáte aj na hojko server?(aspon ten flesh toto :D )

P.S - moje zbožné prianie je mat na hojku tie zvuky "multikill" , "monsterkill" , "firstblood" atd(viete čo) ale zazraky sa asi niekonaju že?? :) :D :lol:
ja osobne na hojko zrovna nehram ale hentake dristy napisy ma seru a otravuju neznasam ked niekto zneuziva prikaz /me a podobne
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

tonek: Určite nie. Už sme tu riešili veci tyu takýchto pluginov. Je to zbytočné. Zaťažuje to a je to ťažko nepotrebné. Neprehľadné, nepotrebné. Dá sa hrať aj bez toho. Tie zvuky? Páči sa ti keď sa ideš napoji't na server a musíš čakať 5min kým ti doťahá všetky sračky čo na servery majú? Mysli na ľudí s pomalším pripojením. Uvažovali sme nad pluginom zbieranie granátov po mŕtvolách ale myslím že to tiež nemá celkom zmysel. I keď možno by to nebolo na škodu. Uvidí sa. Nejak sme to vtedy nedoriešili.
Pred nedávnom som premýšľal nad pluginom, že keď ťa niekto spectatuje, tak to vidíš. Potom som sa silne je*ol po hlave a trklo mi. Blbosť. Moźno to niekoho poteší že aha kukajú jak hrám, tak sa im asi páči, ale na druhej strane, jak máme potom chytať cheaterov :-P ... Aj tak, je to len hlúpos't navyše. Snažíme sa byť klasika. I keď s votovaním máp nám to moc nejde. Sme skor notoricky známy server :D

Axel.m... možnosť me? čo ja na nej zlé. Áno, zneužíva sa, ale prečo nie. Nar po konci kola som vždy zvedaví či som vobec niečo trafil. Lepšie než pluginy, ktoré ti ukazujú či si trafil, alebo dostal. :oops:
Zamknuté