revizor
revizor
dnes ma velmi velmi nestatnou nahodou dostal revizor bez listku no aj bez dokladov. dal som mu teda jednu karticku kde je moje meno fotka datum narodenia. on si nieco odpisal na nejaky kus papiera a potom sa ma medzirecou spytal na adresu ja som mu ju povedal no myslim ze si ju nezapisal. potom sa ma spytal ci nemam nejake money pri sebe ja som vytiahol 3 ecka z vacku on si ich zobral a strcil do penazenky a vytiahol nejaky skrceny 15 minutovy listok za 25 centov dal mi ho a povedal "nabuduce si kupuj listky" a nechal ma ist. mam teda ocakavat nejaku pokutu postou??? a nemoze vypisat pokutu iba z OP???
-
twardykamen
Medium Professional
tak to je potom velke stastie
lebo ono to zacalo tym ze som isiel busom a tam prisli revizori. ja som stal v strede a oni dvaja isli spredu a zozadu no nestihli vsetko skontrolovat (asi 3 ludi aj so mnou nestihli skontrolovat) k najblizsej zastavke tak som vystupil a prestupil na elinu ..... idem si cely nateseny jak som ich ojekabatil no a nenastupia znova ti isti revizori na dalsej zastavke do eliny ?
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tomikaco nedostanes.
Ked sa spravas normalne a si bez dokladov ale aj tak si ochotny nadiktovat udaje tak su vacsinou velmi zhovievavi.
Ja som tiez tak raz presiel ... Nechal som si penazenku doma ... Cize ani listok, ani doklady ... Nic
Dosli priznal som sa ze som si nechal penazenku doma. Ci mu mam nadiktovat nejake udaje. Pozrel jak puk a povedal ze ked vystupime.
Vystupili sme ... Spytal sa ci som student alebo pracujem, "Som Student SS" potom sa spytal ci mu klamem ze som si nechal doklady doma, "Nemam dovod".
Tak ma pustil na dalsiu Elektricku.
Kym nesekas machra, neohanas sa svojimi "Pravami", tak su normalny a je velka sanca ze odides bez Pokuty akurat zo slovnym napomenutim.
Ked sa spravas normalne a si bez dokladov ale aj tak si ochotny nadiktovat udaje tak su vacsinou velmi zhovievavi.
Ja som tiez tak raz presiel ... Nechal som si penazenku doma ... Cize ani listok, ani doklady ... Nic
Dosli priznal som sa ze som si nechal penazenku doma. Ci mu mam nadiktovat nejake udaje. Pozrel jak puk a povedal ze ked vystupime.
Vystupili sme ... Spytal sa ci som student alebo pracujem, "Som Student SS" potom sa spytal ci mu klamem ze som si nechal doklady doma, "Nemam dovod".
Tak ma pustil na dalsiu Elektricku.
Kym nesekas machra, neohanas sa svojimi "Pravami", tak su normalny a je velka sanca ze odides bez Pokuty akurat zo slovnym napomenutim.
-
Suffel
Guru
no tak tomu sa hovori ze stastie v nestasti ale obisiel si celkom dobre takze nebolo to najhorsie..tomikaco napísal:tak to je potom velke stastielebo ono to zacalo tym ze som isiel busom a tam prisli revizori. ja som stal v strede a oni dvaja isli spredu a zozadu no nestihli vsetko skontrolovat (asi 3 ludi aj so mnou nestihli skontrolovat) k najblizsej zastavke tak som vystupil a prestupil na elinu ..... idem si cely nateseny jak som ich ojekabatil no a nenastupia znova ti isti revizori na dalsej zastavke do eliny ?
-
Deafboy
Darca
To je nič páni.. mňa raz chytila revízorka > ŽENA. Mala síce dvoch chlapov so sebou, ale aj tak ma to úplne odrovnalo. Takisto som nemal pri sebe peňaženku (či už schválne alebo som ju zabudol si už nespomínam), ale po prvom vystúpení z električky mi bolo jasné že ma pustí. Ešte som s nimi chvíľ prestupoval po električkách v rači, ale na konečnej ma pustili. Btw. takisto si zapísali moje nadiktované údaje na zdrap papiera, ale keďže mi bolo jasné že obídem bez pokuty, tak som sa nesťažoval. 
Ešte musím podotknúť že jediný spôsob ako Ti dať pokutu bez dokladov je počkať na konečnej autobusu/električky na policajta, kým overí nadiktované údaje. Konkrétne Meno, adresu, prípadne mená oboch rodičov.
Ešte musím podotknúť že jediný spôsob ako Ti dať pokutu bez dokladov je počkať na konečnej autobusu/električky na policajta, kým overí nadiktované údaje. Konkrétne Meno, adresu, prípadne mená oboch rodičov.
no ako sme vystupili (nebola to konecna) tak volal policajtov .. Nieco v zmysle "prosim poslite hliadku na .... mame tu pana bez dokladov" no to podla mna bolo hrane a chceli ma iba vystrasit aby som vytiahol doklady lebo mi neverili a ak by naozaj volali tak by ma asi len tak nepustili ... este mi aj hovorili "a co keby si sa pozrel do tohto a tohto vrecka, mozno tam najdes zdravotnu kartku alebo OP" .. to ma ako uz dost nasralo ale zachovat chladnu hlavu sa oplati 
-
pryja
Darca
Re: revizor
A bol to vobec revizor?tomikaco napísal:dnes ma velmi velmi nestatnou nahodou dostal revizor bez listku no aj bez dokladov. dal som mu teda jednu karticku kde je moje meno fotka datum narodenia. on si nieco odpisal na nejaky kus papiera a potom sa ma medzirecou spytal na adresu ja som mu ju povedal no myslim ze si ju nezapisal. potom sa ma spytal ci nemam nejake money pri sebe ja som vytiahol 3 ecka z vacku on si ich zobral a strcil do penazenky a vytiahol nejaky skrceny 15 minutovy listok za 25 centov dal mi ho a povedal "nabuduce si kupuj listky" a nechal ma ist. mam teda ocakavat nejaku pokutu postou??? a nemoze vypisat pokutu iba z OP???
Humoristi... ak ste bez dokladu totožnosti tak Vás policajti v pohode majú právo zbaliť a musel by si pre Vás prísť príbuzný. Samozrejme za predpokladu, že nájdete magora... Ale čo viem, tak je tam aj tak nejaká pokuta.
Ešte jedno riešenie je, že Vás naložia do auta, prejdú sa s Vami na adresu, ktorú ste im udali a ak to nesedí... nuž... tak jeden problém za druhým...
Ešte jedno riešenie je, že Vás naložia do auta, prejdú sa s Vami na adresu, ktorú ste im udali a ak to nesedí... nuž... tak jeden problém za druhým...
Myslíš že policajti majú každého fotku v registri? Ja si nepamätám, aby som im pózoval.. To neni CSI: MiamiBlade napísal:Mna chytil nemam som jak preukazat totoznost pockal som si kym sme prisli na konecnu zastavku tam zavolali policajtov pockali sme si a vypytali odo mna meno a dali mi pokuto to je vsetko na policajtov sme asi nato cakali aby vedeli urcite ze som to ja v registri maju asi kazdeho foto
A mal by si vediet aj rodne cislo, ked uz :)moosha napísal:Cize ak ma chytia revizori. Nebudem chciet im platit, ale musim im nadiktovat udaje, aj nejakym tam policajtom ci co. Normalne poviem udaje napr. spoluziaka, ktory ma rovnaky vek, viem jeho DoB, adresu, aj mena jeho rodicov tak mne sa nic stat nemoze? Ci?