Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Košické oslavy.. Slovan je majster každú chvíľu, tak ich oslavy ani nie sú oslavy, jedná sa o samozrejmosť. Na druhej strane Košice neboli majstri 10 rokov, tak majú právo si oslavu užiť. Ak náhodou budú majstri aj budúci rok, už tie oslavy určite nebudú také emotívne.

Osobne nevidím rozdiel medzi oslavami, keď prišli domov košickí hokejisti s titulom.. a oslavami, keď prišli slovenskí hokejisti so zlatou medailou.. vtedy to nikomu nevadilo.

Mandarinka darinka.. ako košičanovi sa mi tiež stále otvára nožík vo vrecku, keď ju počujem na štadióne, ale čo už. Oranžový pomaranč patrí oranžovému VSŽ.. hraje sa to na každom košickom zápase, čiže to určite nie je aktuálny výstrelok, akurát doteraz ešte ani raz nebol v správach na Markíze či JOJke..

Žiaľ oranžové VSŽ rozbil Rezeš a na nohy košický hokej postavili až modrí američania, avšak ani raz som nepočul skandovať USS. A miesto mandarinky by mali skôr hrať Blue od Eiffela..

;)
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Martin44: MS v hokej sa budu konat v dvoch mestach Košice a Bratislava a mozte mat v blave aj 5 stadionov s kapacitou 15000 ludi ale tom ze MS budu v dvoch mestach to nezmeni nic takze tu tvoju teoriu o MS iba v Blave hod do kosa. Steekla nebola este dokoncena a uz tu boli predstavitelia IIHF ktory povedali ze steel arena bude perfektny stadion pre MS a hlavne vdaka steelke mohlo slovensko kandidovat na usporiadanie MS

k tym reakciam o oslavach sa vyjadrovat nebudem zas by tu len vznikali hadky jasne ze vsetko co sa robi v KE je pre Blavakov trapne

a k mandarinke: nie je to hymna HC Košice je to len tradicia ktora vznikla v steelke ze po kazdom vyhratom zapase sa pusti mandarinka a ludia ju spievaju oficialnu hymnu HC Košice mate na stranke klubu
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ty vole jak vas trapi mandarinka... :roll: na slovane sa hraju este vacsie stupidity o nasom zimaku v snv ani nehovorim, ako pisal brm, ked vyhralo titul Slovensku nikomu to nevadilo. Hokejisti su tiez len ludia, my ked ideme s partou von a nieco oslavujeme tiez spievame, cim vacsiu hlupost tym vacsia zabava.

Kosice vyhrali titul, vyhrali ho zasluzene.. V zakladnej casti mali o strnast bodov viac ako druhy Slovan, v po sa sice trosku trapili, ale vyhrali, vyhrali zasluzene..o com viac este? :wink:
a Martin44-Skalica vas v semifinale porazila tiez zasluzene :wink:

//autoeditácia príspevku ( 23 Apr 2009, 21:29 )
nemate nejake info o Lacovi Scurkovi? Nejake clanky a tak.. Nechce sa mi verit, ze s tym ma nieco spolocne :(
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Zajtra ma byt nejaka tlacovka takze snad sa dozvieme nieco z nej. Neverim ze by s tym mal nieco spolocne... Navyse sposob akym ho policia odviezla :aasmile2:

//autoeditácia príspevku ( 23 Apr 2009, 22:47 )
http://www.pluska.sk/sport/2009/04/zabi ... hodcu.html
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Shamway napísal:Navyse sposob akym ho policia odviezla :aasmile2:
Pokial viem, jedna sa o podozriveho z obvzlast zavazneho trestneho cinu. Priestor na kritiku by som naopak videl v tom, ze kuklaci byvaju casto nasadzovani aj v ovela menej zavaznych pripadoch, co vsak patri uz do inej temy > Slovenska Policia.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Tak toto som určite nečakal.. Som ráno počul, že Ladislav Š. - najprv ma napadlo, ako sa volá Šterbák a potom Šimurda.. až neskôr mi dopol Ščurko. Hrozná správa, od neho som to vôbec nečakal.. "Motívom mali byť podľa nášho zdroja z policajného prostredia pravdepodobne peniaze, ktoré Liptaj mladému hokejovému útočníkovi dlhoval." Zabíjať pre peniaze? Keby pre peniaze zabil hlúpy 20-ročný lesný robotník - chápem, ale hokejista s nadpriemernou mzdou? Toto nie.
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

dozivotie takemu cloveku... este vpohode si dalej hra hokej ako keby sa nic nedialo.

edit//
ten kto mi dal karmu
blavak by dal dozivotie kazdemu kosicanovi ze...
by sa mal rychlo spametat...

pisal som niekde ze to spajam s kosickym hokejom alebo co? je to jednotlivec a navyse to neni kosican narodil sa v gelnici!

niekto ma uz z bratislavi fuckt paranoju, vyhladjte odbornu pomoc :roll:
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Je to sila no, som zvedavy kolko dostane.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

15-20 rokov :cry: :cry:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Neslodoval som to, ale on sa uz normalne priznal? Ci je len prudko podozrivy?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

moosha napísal:Neslodoval som to, ale on sa uz normalne priznal? Ci je len prudko podozrivy?
Priznal.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Moosha - on sa priznal. http://www.hokejportal.sk/?q=clanok/20343 Takže do basy jednoznačne pôjde, otázka je iná - na ako dlho? Uvidíme, počul som o 15-20 rokoch.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

je to dost sila, nemam k tomu slov...

ale necudujem sa, ze to bol prave on, kebyze mam k takemuto skutku priradit niekoho z HC, tak by bol horucim kandidatom - posobil na mna dost agresivne (v hre ho stale viac zaujimal protihrac ako puk :) )

lutujem jeho rodinu, ale jeho nie (i ked... nechcel by som, mohol mat slusnu karieru), ale priestor na obhajobu tu veru nevidim (reagujem na reakciu nejakeho petrzalcana povyse... suhlasim /a absolutne nerozumiem tej medzimetropolitnej rivalite v suvislosti s takymito temami :roll: /)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Debil to je. Isiel mu par penazi a zabije ho... a podla menej ako 10.000€ nezaraba.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

ale rozhodca bol kembler a veľa hráčom z PP dlhoval peniaze a bolo napísané že Ščurko konal v afekte
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

10 000ojrokorun (dakujem nordkapp, paci sa mi toto slovne spojenie) zarabal tak max. lipovsky, scuro ako hrac max. 4. lajny zarabal mozno patinu z toho
i tak je to hrozne a citim sa blbo ked som pi*ov*** ako chora vrana na hanzala, a teraz priamejsi vrah vzide z mojho srdcoveho klubu :cry: :cry: :cry: :cry:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

je jedno, ako konal, ale zabit ho nemusel... pre mna to teda nebola prijemna informacia, ked mi to pred vcerom vecer napisal kamos, ze bol obvineny a ked som na druhy den cital, ze sa priznal... ale tiez by ma zaujimalo, ako mohol hrat s kludnym svedomim?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No, nevies ci hral s kludnym svedomim. Ale normalne sa aj tesil ze vyhral majstrovstva, to ma zarazilo.

//autoeditácia príspevku ( 25 Apr 2009, 12:15 )
moosha napísal:Neslodoval som to, ale on sa uz normalne priznal? Ci je len prudko podozrivy?
//zec mi ko*ot, klepeto
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mirak2: Samozrejme, ze nemas pravdu. Muzstvo s rozpoctom okolo 100 milionov korun ci kolko to Kosice maju, aby nemali na 300 tisicove platy? Ved take platy sa najdu pomaly v kazdom muzstve a nie to este v Kosiciach, kde sa bojuje o titul a hra sa s 3x vacsim rozpoctom ako v inych muzstvach. Dovolim si s kludnym svedomim napisat, ze brankar Kosic ci utocnici ako Bartos, Faith, Gron alebo aj obranca Tabacek ci Kledrowetz brali o dost viacej. Ked odchadzal Tabacek zo Slovenska do Prahy, tak dostal 400 000 ceskych korun plus premie. Teraz je v najlepsich rokoch, jeho plat mohol ist este hore.
Zamknuté