PS : dufam ze ste pochopili
o2 internet
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
o2 internet
seruste chcel by som sa spytat mam o2 internet neobmedzeny na mobile a rad by som vedel ze ci to ma ip alebo co ja viem co
mobil pripajam ku pc takze chcel by som vediet ci by sa s tym dalo oklamat napr rapidshare aj ked ta rychlost je pomala ale co uz

-
audiotrack
VIP
samozrejme že vystupuješ pod nejakou ip, môžeš si ju pozreť napríklad tu: http://www.hojko.com/whats_my_ip_address.php
-
typek61
Darca
diki ale teraz nie som cez mobilaudiotrack napísal:samozrejme že vystupuješ pod nejakou ip, môžeš si ju pozreť napríklad tu: http://www.hojko.com/whats_my_ip_address.php
//autoeditácia príspevku ( 16 Apr 2009, 13:00 )
takze dozvedel som sa ze vzdy je ina ip
-
Deafboy
Darca
Odpoveď na zamknutú tému s odkazom sem
Odpoveď na zamknutú tému s odkazom sem:
Treba si pozrieť mapu pokrytia ktoú majú na stránke, pretože funguje iba na území pokrytom signálom O2 (telefonovať a posielať SMS sa dá aj cez sieť t-mobile).
Používam tento internet na notebooku (telefón ako modem) a som spokojný. Nemusím všade hľadať wifi.
Čo sa rýchlosti týka (5KB/s), textová komunikácia cez jabber, ICQ a iné podobné siete funguje spoľahlivo, skype sa ale pri tejto rýchlosti odmieta pripojiť. Stránky sa prezerajú celkom fajn cez operu turbo, pokiaľ to nieje nejaký facebook (možnosť použiť mobilú verziu facebooku cez operu mini na mobile)...
Pri O2 si ale treba dávať pozor na ich faktúry. Sú nezrozumiteľné a niektorí ľudia sa sťažujú na neoprávnené poplatky.
Odporúčam kúpiť kartu na kredit, čisto na internet. V prípade že máš dátovú kartu na notebooku, je to ideálne.
Ak ide o O2 data neobmedzene tak ho používam už nejaký ten mesiac a fungujme viac-menej splľahlivo.Robinho1290 napísal:zdravim...dnes som bol v o2 predajni a som tam videl novu ponuku na mobilny internet...chcel by som sa opytat ci to niekto ma od operatora o2 a ake su vyhody a ake nevyhody toho internetu...dakujem
Treba si pozrieť mapu pokrytia ktoú majú na stránke, pretože funguje iba na území pokrytom signálom O2 (telefonovať a posielať SMS sa dá aj cez sieť t-mobile).
Používam tento internet na notebooku (telefón ako modem) a som spokojný. Nemusím všade hľadať wifi.
Čo sa rýchlosti týka (5KB/s), textová komunikácia cez jabber, ICQ a iné podobné siete funguje spoľahlivo, skype sa ale pri tejto rýchlosti odmieta pripojiť. Stránky sa prezerajú celkom fajn cez operu turbo, pokiaľ to nieje nejaký facebook (možnosť použiť mobilú verziu facebooku cez operu mini na mobile)...
Pri O2 si ale treba dávať pozor na ich faktúry. Sú nezrozumiteľné a niektorí ľudia sa sťažujú na neoprávnené poplatky.
Odporúčam kúpiť kartu na kredit, čisto na internet. V prípade že máš dátovú kartu na notebooku, je to ideálne.