Kúpa nového mobilu: Nokia 5310 XpressMusic vs. Samsung U600

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
eldorado08

Kúpa nového mobilu: Nokia 5310 XpressMusic vs. Samsung U600

Príspevok od používateľa eldorado08 »

Ahojte,

môžem vybrať z T-mobile nový mobil z horeuvedených, len neviem ktorý. K Nokii dostanem zadarmo aj 2GB microSD. Obidve sa mi páčia, Samsung má lepší foťák, Nokia zase "lepšie" hudobné funkcie. Ktorý mobil mi odporúčate a prečo?
Dôležité faktory:

- spoľahlivosť a výdrž batérie
- komunikácia s PC cez USB kábel
- kvalitné fotky (vzhľadom na 2Mpx - Nokia, 3,2Mpx - Samsung)
- FM rádio a dobrá zvuk cez slúchadlá
- dobrý display

Doteraz som mal, ešte mám SonyEricsson W200i, ten telefon je hrôza, už neviem vyčkať, kedy bude mať nový mobil.

Popr. mi môže odporúčať aj iné fóny, lepšie od Samsung, Nokia (telefón budem brať z T-mobile na paušál 55Viac/Relax 60). Môže byť aj SonyEricsson len už nech lepší ako W200i.

Ďakujem za pomoc :D :D
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ako tie telefony ja myslim ze to je to iste lebo maju skoro take iste funkcie a pod.. ja osobne by som bral Samsung preto ze ma 3,2Mpx fotak.. to ze nokia je lepsia na hudbu to je take ano ma lepsie prehravace mozno kvalitnejsi zvuk ale zase aj ten samsung ti prehra mp3-ky a ostatne veci v pohode takze ja by som ti poradil samsung inak bratranec ho ma je s nim spokojny hovori ze to je dobry fon a hlave dobre foti...
eldorado08

Príspevok od používateľa eldorado08 »

Suffel napísal:ako tie telefony ja myslim ze to je to iste lebo maju skoro take iste funkcie a pod.. ja osobne by som bral Samsung preto ze ma 3,2Mpx fotak.. to ze nokia je lepsia na hudbu to je take ano ma lepsie prehravace mozno kvalitnejsi zvuk ale zase aj ten samsung ti prehra mp3-ky a ostatne veci v pohode takze ja by som ti poradil samsung inak bratranec ho ma je s nim spokojny hovori ze to je dobry fon a hlave dobre foti...
OK, nevieš náhodou či balenie obsahuje aj dátový kábel USB k PC s CD, stereo slúchadlá (v T-mobile mi nevedeli zistiť...) a koľko mu vydrží batérka? :)
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Nad SonyEricssonom K770i si neuvazoval ??
Tu mas porovnanie :
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=2052

Fotky perfektne, hudbu prehrava pomerne kvalitne i ked hudobne telefony o kusok lepsie, silna bateria 930 mAh. Balenie obsahuje aj datovy kabel a vyborne sluchatka. Jedina nevyhoda pam. karta len 256MB v baleni, ale neviem ci T-Mobile nepribaluje viac, ale skor nie.
Pevna konstrukcia, chraneny fotak a trosku sa mi zda utopeny display, taky zapadnuty dovnutra.

Na U600 je slabsia bateria a nie kazdemu padne vhod dotykove ovladanie klaves. Vacsina ludi na to nadava, niekedy to treba stlacit viac krat a tak, ale je to urcite asi len o zvyku. Inac pekny slider

Nokia 5310 nie je to zly telefon, hudba kvalitna, foto - niekomu staci aj 2 MPx. Konstrukcia mi pride trochu slaba, ale zase je to pomerne velmi temky a stylovy telefon.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

eldorado08 napísal:OK, nevieš náhodou či balenie obsahuje aj dátový kábel USB k PC s CD, stereo slúchadlá (v T-mobile mi nevedeli zistiť...) a koľko mu vydrží batérka? :)
takze tym kablom som si neni isty ale asi nieje sucastou balenia to by som sa musel spytat bratranca CD tam je urcite.. sluchadla tak isto aj tie su sucastou balenia a bateria zalezi od vyuzitia bratrancovi to vydrzi cca 3-4 dni sem tam nejaka hra + pocuvanie proste bezne pouzivanie..
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Napísať odpoveď