kukiak napísal:prosim ta, prestan sa hrat na harmona reba z J.A.G. a radsej chod chlastat niekde na luku, kde vies, ze nepridu.
Takych kretenov typu "TY" som o odpoved neprosil.Dakujem
//Ty ked na matike nevies preco je niektora vec riesena tak zlozito a nachadzas ovela jednoduchsie riesenie neopytas sa ucitelky preco to pocita zlozito a nie tou tvojou metodou?Ona ti povie kde je chyba a ci by sa to teoreticky dalo tak neprud.
Ked ty 15 rocny, naje*any chlapec mu tam zacnes toto vypravat si myslis, ze co ti povie? On ti tu flasu zobrat nejde, ide zistit ci tam mas alkohol. To je to iste, ako ked ta idu prehladat v obchode, ked si tlacis margotky pod mikinu.. Prosim ta, fakt sa zamysli, takto to proste nefunguje.
ako som povedal rob problemy ty im tak že budeš mať mudre reči čo policajti možu a čo nie ................a oni ta spacifikuju tak že ked zbadaš mestského nabuduce tak sa posereš.............neboj aj oni vedia narobiť problemy škola.rodičia.
typek61 napísal:kebyze ja mam tak malo rokov tak si kupim chlast a vonku sa naje.em a kebyze vidim policiu tak sa skryjem a nie cakat v bare ked pridu a potom utekam kade lahsie
No len keď si nad*bany tak ti je jedno keď tam tancuješ.
kukiak napísal:Ked ty 15 rocny, naje*any chlapec mu tam zacnes toto vypravat si myslis, ze co ti povie? On ti tu flasu zobrat nejde, ide zistit ci tam mas alkohol. To je to iste, ako ked ta idu prehladat v obchode, ked si tlacis margotky pod mikinu.. Prosim ta, fakt sa zamysli, takto to proste nefunguje.
Tych 15 beries podla seba sudim teba?Pridaj 3 roky.Pytal som sa chcel som odpoved a odpoved som od sharka dostal.To co vravim mi vravel jedne pravnik ja za to nemozem a nabuduce pruď niekoho ineho