Windows XP v notebooku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
NumBer_One
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Windows XP v notebooku

Príspevok od používateľa NumBer_One »

Zdravim. Kupil som si notebook Asus X61Z a nemozem tam nainstalovat Windows XP + SP2 lebo mi tam vyhodi na celu obrazovku hlasku. Pise tam nieco ze mam skusit restartovat PC. Obrazovka je cela modra a pise to bielymi pismenkami. Pamatam ze kamosovi ked som to robil musel som nieco prepnut v biose. Ako sa mam dostat do biosu a co tam prepnem??
vikko78
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vikko78 »

do biosu sa dostaneš stlačanim klavesy F2 pri bootovani. a v biose si prepni mod Hdd.
Sapone
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Sapone »

Na niektorych notebookoch sa dostanes do biosu klavesou F2 pri spustani systemu (ta klavesa je ale vecsinov na boot menu) na inych DELETE, v Advanced Options musis vypnut bud Sata Native Mode alebo AHCII Mode alebo aj nieco ine s HDD alebo Sata vela moznosti v tom biose nebude, alebo popripade posli fotku biosu ked nebudes vediet. No napr mne to na notebooku neslo ked som to vypol musel som prepalit bios, ty s tym taky problem ale zrejme nebudes mat a mimochodom ta modra obrazovka sa vola Blue Screen alebo Modra Obrazovsa Smrti. Pokial som ti pomohol mozes dat karmu ;)
Napísať odpoveď