Udrete koleno - voda v kolene?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Udrete koleno - voda v kolene?

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Ahojte! Chcel by som sa spytat tych co maju s tymto skusenosti ... Nedavno som si udrel spicatou hranou skrine pri podrepe stred kolena (jablcka) a o 5 min. som si o nieco vyssie narazil na taku tycku znovu koleno (to iste) .. :( Velmi to bolelo (skoro som sa dovracal), a tak som si na to dal aj octanovu mast, aj konsku mast (v obvaze) ... Ako uz sa mi chodi teraz po dvoch troch dnoch celkom dobre, len sem tam to zaboli (som krival) .. Ale neviem ako zistim ci ma z toho vodu v kolene ak by bola .. :( Co dufam, ze nieje ... A boli to ak to tahaju?? :( Noha opuchne alebo co to tobi ak je ta voda v nom?? :( Ale zasa nemusi tam byt ta voda nie? Nechcel by som kvoli takemu blbemu uderu prist az k tomuto .. :(
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Keby si mal vodu v kolene, urcite by si to videl. Proste citis, ze ho mas opuchnute, je to vidno, mas ho vacsie ako to druhe..
a az tak hrozne to zas myslim nie je, tak nemusis tak stresovat
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

keby si mal vodu v kolene, bolelo by ta to ako svina, hlavne pri pohybe. koleno mas vtedy napuchnute. ci to boli to neviem, lebo som to nezazil, ale co hovoria ludia, tak to nie je take hrozne. v podstate ti daju hrubsiu injekciu a vytiahnu tekutinu.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

No ja sa vyjadrim lebo som to zazil , teda nie vodu ,ale krv co je to iste ba este horsie , koleno mas opuchnute a na prvy pohlad vidis,ze je vacsie ako druhe , v mojom pripade som nemohol nohu ani ohnut ale ked som ju mal v pokoji tak to nebolelo (relativne) cize pri chodeni ak tam mas vodu by to malo boliet ... Teraz k tahaniu ze to boli ako svina atd ... chapem ak to vravite ked ste to este nezazili ,ale ak si chlap alebo zena s tvrdsou povahou tak to bude hracka , ihla do kolena a taha nic strasne neboli to akurat ked ti chce vytiahnut vsetku krv musi s ihlou trochu pohybat ale to neboli akurat je to take neprijemny pocit pribuzny skripaniu zubov alebo nieco take ... tolko odo mna , drzim palce a skore uzdravenie .... ( mne tahali krv z kolena asi 3x takze viem o com hovorim)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Som na tom podobne ako predrecnik, akurat nesuhlasim s tym, ze chodza boli... chodza ako taka nie, moze byt problem zohnut koleno, ale inak to bolestive nie je.

Tahanie je neprijemne, ale nijak extra bolestive, pri beznej udrzbe u zubara si tej bolesti uzijes ovela viac.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

este inac ak to koleno nemas moc opuchnute tak k lekarovi ani chodit nemusis ono sa to nejak "vstrebe" :D sice koleno mozno uz nebude vyzerat ako to druhe ale nemal by si s nim mat ziadny problem (aspon ja nemam a to uz je nejaky ten rok co sa mi to stalo :D )
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

mal som vodu v kolene, 4x mi ju tahali. koleno som nemohol ani ohnut, pri pokuse o ohnutie to bolelo ale pohnut sa nedalo. samotne tahanie vobec nebolelo. koleno velmi nenamahaj, ked tak si daj nato obvaz. poial ti to neopuchne tak sa nic nedeje. mozes si v lekarni pre dobry pocit kupit nejaky krem nato.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

voda v kolene ? pri zatlaceni jablcka citis neskutocnu bolest a vypln ... to je voda v kolene ... neboj nič podla vsetkeho ju tam nemas
ale aj tak na tvojom mieste idem na ortopediu ak sa to nebude zlepsovat
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Fuha ... Caute chlapci! :) Ste ma aspon trosku ukludnili .. No nenapuchlo mi to .. Ale chcel by som vediet, ze asi po akom case zistim, ze tu vodu tam mam? Ako nie je to vobec opuchnute a uz mozem normalne chodit, skakat a pod. A aj som si to natrel takou mastou a obviazal na zrazeniny, potom aj s konskou mastou, ci octanovou .. A nic take necitim v kolene ..
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Adulko1 napísal:Ale chcel by som vediet, ze asi po akom case zistim, ze tu vodu tam mam?
ked ta to bude boliet a napuchne. aku inu odpoved si cakal?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Nestrachuj sa, ja som si už toľkokrát buchol kolená, že by som to ani na prstoch 2 svojich rúk nespočítal. Vždy mi to po nejakých 2 dňoch prešlo. Ak fakt nepociťuješ žiadne väčšie bolesti, tak s ním nič nemáš :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

chlapici no ja vam neviem, ale ja mam vodu v kolene uz nejaky ten rok, neboli to a nikdy to nebolelo.. na jedom mieste je opuchnute, vyzera to skor ako vecsia hrca, ktora je ale makka ako by to tam malo byt :D no a doktor povedal ze je to voda v kolene,je v nejakom puzdre ci co ze to az taknemusi prekazat, no a povedal ze ak mi to nevytiahne, moze sa neco doebat, ale ak mi to vytiahne, moze sa neco doebat tiez. cize mi to nechal tak. :D
chire
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa chire »

to moje koleno je (resp. bolo) v takom stave, ze ked som ho mal dlhsie zohnute (napr. jazda v aute nejakych 25 min), tak ma neskutocne rozbolelo. Tato bolest uz presla, ale nastupila nova. Na kosti, ktora je hned pod kolenom (biolu som nikdy nemal rad :D) registrujem pocit, akoby na nej bola modrina. Lenze tu modrinu vobec nevidiet, iba ten pocit... Chcel som s tym ist aj doktorovi, lenze az po prichode k nemu som zistil, ze ma preobjednal az na maj :? . Takze teraz musim cakat...

btw... to koleno je trochu vacsie ako druhe, ale to uz davno :lol:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Chire mal som podobnu bolest v Aute ked som mal 16-18. Po 5 hodinach v aute ma strasne rozboleli kolena ... a pomohlo len vystretie alebo kratka prechadzka.
Teraz to uz vobec neboli ... a robievam 8 niekedy 10hodinovky za volantom.
Cize moze to byt vekom (Este rasties)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

najlepšie je keď po 12 hodinách vystúpiš z auta a chodíš akoby s troma promile :)
chire
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa chire »

Shark NX napísal:Chire mal som podobnu bolest v Aute ked som mal 16-18. Po 5 hodinach v aute ma strasne rozboleli kolena ... a pomohlo len vystretie alebo kratka prechadzka.
Teraz to uz vobec neboli ... a robievam 8 niekedy 10hodinovky za volantom.
Cize moze to byt vekom (Este rasties)
Presne, pomoze iba narovnanie alebo ta prechadzka, potom je vsetko v pohode. Ja som si myslel, ze uz nenarastiem (o 4 messiace mam 19).

btw. ta bolest sa objavuje po nejakej fyzickej zatazi (napr. ked ideme z nejakeho zapasu - hravam volejbal)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

:) Zazrak, uz ma to prestalo po polke tyzdna uplne boliet! Juchuuu ... Nemam tam ani nic ako modrinu, alebo opuch. Nieco vam poradim chlapci. Tiez mam problem aj so silnym praskanim kosti, hlavne kde sa ohybaju - koleno a lakte (akoby ste lamali konar stromu) - vraj to je vrodena predispozicia po dlhsich vysetreniach. No a prave aj preto som sa bal, ze to udrete koleno moze mat nasledky spojene s tym praskanim ... skusil som vselico na to ... Ale teraz je tu nova vecicka - Vola sa to COLAFIT - je to vlastne kolagen, ale v takych akoby tabletkach alebo co to je. vyzera to ako papier alebo karton :D dava sa to rano na lacno. Ked som si to dal dnes rano este pred vstavanim (som si privstal), tak to bol normalne pozitok. Perfektne to ucinkuje po celom tele na kosti. Akoby som mal vsetko premazane a nic nepraskalo. Velmi ma to prekvapilo! Tak vrelo odporucam s tymto skusit ... Malo by to pomoct aj na vodu v kolene aj praskanie. :wink:
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

hmmm akurat v sobotu som v skateparku tak padol na rampe dva krat na to iste koleno ze mam riadne opuchnute. A na tom opuchnutom si necitim ked si ihlu picham ani ked si prstom prejdem a tak...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

nestik, mozes to mat len udrete, ale len aby si tam nemal vodu ... :?
Hains Klatil
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Hains Klatil »

prezil som 11 hodinovu cestu v autobuse a pri mojej vyske 192 cm som si nemal kam dat nohy a tak som ich mal poskrucane a hned jak sme v ten den prisli tak asi o 12 hodin som isel hrat basketbal a po chvili jak som zacal skakat ma zacalo bolet lave koleno niekde v dolnej oblasti pod jablckom, myslel som si ze to prejde po par dnoch, ale je to uz viac ako tyzden, najrpv som si dal na to odstanovu mast nepomohla a teraz mam fastum gel ktory pomaha, ale ked idem zase von tak zase ma to zacne boliet, nie je to az taka bolest, ze by sa s tym nedalo chodit, ale je to dost citit ked chodim a hlavne to boli akokeby od unavy po hodine hrania, ale prave koleno vobec, nemam to vobec opuchnute vyzera to normalne a nohu mozem zohnut tiez v pohode, neviete co s tym, mal by som s tym navstivit lekara?
Napísať odpoveď