kachna napísal:to si ako dospel k takemu cislu? to si zahodil 150k rp?
No aj tak sa to da povedat... Som akosi prehliadol po troske alkoholu fakt, ze to sa asi neda potom uz nic s tym robit ked to tam das vsetko Som sa hral s tym slider-om a uz to bolo ...
Frikso napísal:Kúpil som 40 tiketov za body na expirovanom učte. Čo ak mi ten učet medzitým zrušia? Nechce sa mi ho len koli tomu predlžovať o ďalší mesiac..
no ak už expiroval tak už máš menej ako mesiac na predĺženie, nie ? ummm aaa ak ho medzitým zrušia (nepísali síce o tom nič, ale ) podľa mňa sa to už potom nepočíta do lotérie
no a to aj keby mu dnes expiroval presne, tak stále sú to ešte také 2 týždne čo by ešte potreboval k výhre okrem ešte náhody jedna k neviem koľkým miliónom lebo tam sa budú točiť trošku iné počty tiketov
hej chalani ja viem že to sem nepatrí ale vedel by mi niekto poradiť prosím Vás ? za 2 dni my konči ACC a mám tam ešte 15 000 MB free ,a že či to musím minút do kým my predtým než my skonči konto alebo môžem stahovat aj po skončení ACC
21rOBO21 napísal:hej chalani ja viem že to sem nepatrí ale vedel by mi niekto poradiť prosím Vás ? za 2 dni my konči ACC a mám tam ešte 15 000 MB free ,a že či to musím minút do kým my predtým než my skonči konto alebo môžem stahovat aj po skončení ACC
21rOBO21 napísal:hej chalani ja viem že to sem nepatrí ale vedel by mi niekto poradiť prosím Vás ? za 2 dni my konči ACC a mám tam ešte 15 000 MB free ,a že či to musím minút do kým my predtým než my skonči konto alebo môžem stahovat aj po skončení ACC