Ťažko radiť, každého zaujíma niečo iné.. ale radil by som podobne ako ades, poriadne krížovky si kúpiť.. každý týždeň to mám doma a nikdy sa nenudím.. Alebo proste vyjdi von a neseď doma..
mne by teda osobne krizovky nepomohli a ak aj,tak isto len chvilocku...neviem teda ci 80 bude stacit,ale skus si zohnat nejake aj starsie cinky a lavicku a nudit sa nebudes a este ti to bude osozne
ak nevies co s nimi tak ich daj mne mne sa zidu ale nie ako bolo pisane bud si ich nechaj na horsie casi alebo si kup nieco co sa ti hodi or prida a budes s tym spokojny
je to trosku hlupe ale predsa tak si urobis s nimi co chces nie? samozrejme dosatl si tu napady ze co vsetko by sa dalo s nimi urobit ale konecne rozhodnutie je na tebe, ja len dufam ze ked si ich minul ze si si kupil nejaku fajn vec ktoru aj vyuzijes a nie len sa ti bude doma povalovat
Gepid napísal:Zabavka na dva dni:
1. den- Instalacia Windowsu
2. den- Jeho spustenie
Takto to rob do umoru a potom sa prihlas do guinesovej knihy, ze to zmaknes za 50min.
Tento prispevok povazujem ako nepodareny pokus o vtip, kazdy vie ze windows sa da isntallnut za menej ako hodinu.
Aby som nebol az tak uplne od temy tak ti poviem tolko: Radsej si tie peniaze odloz a pockaj kym ta daco samo zaujme. Ale ked mam byt konkretny, ja by som si hned kupil mp4 player .
ja by som si asi kupil airsoftku a nahovoril aj kamosov na to popripade si nasiel nejakyx ludi co to tiez hravaju a pripojit sa k nim je to vyborny relax a zabava zaroven a zaberie ti to tak 6 az 10 hodin denne...ak by si nevedel je to nieco podobne ako paintball vacsinu xalanov zbrane zaujimaju ked xces kukni sem: http://municak.sk/ vrelo odporucam
Gepid napísal:Zabavka na dva dni:
1. den- Instalacia Windowsu
2. den- Jeho spustenie
Takto to rob do umoru a potom sa prihlas do guinesovej knihy, ze to zmaknes za 50min.
Alebo si vytvorím medium s autoinštaláciou (unattended) a mám to za 40 minút a nejaké drobné a predbehnem Ťa, lebo Ty budeš musieť pri tej inštalácií sedieť a ja zatiaľ pôjdem baliť ženské...