FAKE vyhra 33.000 eur

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
meffisto
King
King
Používateľov profilový obrázok

FAKE vyhra 33.000 eur

Príspevok od používateľa meffisto »

Cafte,

chcem len upozornit a zaroven sa vas spytat, ci sa vam stalo nieco podobne.
Kedze som si mobil kupoval neviazany a nemam pausal a nikde neposkytujem verejne moje cislo (co bolo zrejme dovodom), stalo sa mi dnes toto.

Vola mi cislo : 0902 540 364
dvihnem

Kód: Vybrať všetko

ja: halo
ona: mozem vediet s kym hovorim?
ja: mozem vediet kto mi vola?
ona: vyhrali ste v sutazi 33.000 eur, za chvilu vam bude volat kolegyna a vy jej date svoje udaje
ja: mozem vediet aka to je sutaz a odkial mate moje cislo?
ona: stastna sedmicka
ja: nic take nepoznam
ona: ako som povedala, za chvilu sa vam ozveme, dopocutia
zlozil som...nikto viac nevolal.

Telefonat, cisto zamerany na priradenie aktivovaneho cisla ku konkretnej osobe za cielom poskytnutia udajov tretej strane.
Ciste svinstvo co sa uz deje...clovek aby si potom menil cislo...kolegovi taketo firmy volaju neustale s ponukami vyhodnych akcii na burze a podobne, pricom ho oslovuju menom.

Takze toto cislo si pokojne dajte do ignore listu :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zaujimave. Mne minule volala daka pani, prestavila sa menom, ze je z takej spolocnosti a ze ci hovori s panom tym a tym, co byva tam a tam. Reku ze preco sa pyta, no ze ci odoberam dake katalogy a ci nemam zaujem, ze nie neodoberam a ze nemam zaujem. Tak potom vraj dovi a polozila. Neviem o co islo, ze ci daka ponuka formou telemarketingu alebo co, no presiel tyzden a pol a zatial mi nic nedoslo.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

hm no mne sa zase stalo to ze cca pred 4mi rokmi ked som si daval pausal sa ma este v t-m pytali ci chcem mat utajene cislo alebo nie....tak som si dal utajit (ze ho dam iba tomu komu ja chcem)

a co som nezistil minule mi brat hovori ...vies otom ze tvoj mobil je v tlacenom telefonnom zozname? a ja ze coo? pozrel som a je tam....

tak akoze toto je co za bordel... som bol za kamosom v t-m mi hovoril ze mi ho vie zase utajit ale tak v tom zozname uz bude tak ci tak.. :?

a aby som nebol OT: tak prave predtym asi tyzden mi tiez volali asi 2 spolocnosti ohladom nejakych ankiet a somarin..a som sa cudoval odkial maju moje cislo

//jj ved prave, ze sa ma to pytali..a teraz je tam tak ci tak...takze to ma asi hodnotu velkeho *****
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

webmasterr pokial viem tak na slovensku to zatial nefunguje. Ale pokial si v cechach kupujes Pausal alebo Pre-Paid tak v zmluve mas moznost zaskrtnut "Neregistrovat moje číslo v Telefonním seznamu"
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

jasne že to na svk existuje vždy sa to pýtaju, či to dodržiavaju to už je ina téma.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Shark NX: Moznost utajit si cislo, ktore sa nebude davat do zoznamov atd... je na Slovensku uz dlhe roky, snad od zaciatku operatorov u nas ;)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

hojko, vajda tak sa ospravedlnujem. Nikde som to nevidel.
Len viem ze cislo na Mobil si najdem vsade. Aj na pripecenom zoznam.sk Telefonnom zozname.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

hojko napísal:Zaujimave. Mne minule volala daka pani, prestavila sa menom, ze je z takej spolocnosti a ze ci hovori s panom tym a tym, co byva tam a tam. Reku ze preco sa pyta, no ze ci odoberam dake katalogy a ci nemam zaujem, ze nie neodoberam a ze nemam zaujem. Tak potom vraj dovi a polozila. Neviem o co islo, ze ci daka ponuka formou telemarketingu alebo co, no presiel tyzden a pol a zatial mi nic nedoslo.
Nieco podobne robi moja priatelka, je to napr firma LION TELEPERFORMANCE. Aktivny telemarketing, rozne firmy si platia operatorov na podporu predaja ich produktov. Casto vsak dopredu na rozne adresy zasielaju svoje katalogy a az nasledne prebieha tel. rozhovor. Odkial ale maju zozbierane cisla, tak to netusim.
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

pýtate sa ako ľahko získajú telefónne číslo?
minule na jedných slávnostiach alebo čo to bolo (tie šachové dni alebo tak nejak) v Banskej Štiavnici myslím, som videl baby ako robili anketu v meste...
1. podozrivá vec - totálne stupídna otázka... niečo v zmysle "tešíte sa na príchod eura" a "ste za zavedenie eura" (bolo to minulý rok)...
2. podozrivá vec - nepýtali si všeobecné údaje typu: pohlavie, veková skupina, ale požadovali meno, email a telefónne číslo...
- takto za deň zastavili stovky ľudí, ktorí si mysleli, že odpovedajú na nejakú dôležitú anketu a pritom to bolo jasne len za účelom získavania kontaktov ;) takže asi takto sa tie čísla a mená získavajú...
Napísať odpoveď