Orange - zaujímavý telefonát
Orange - zaujímavý telefonát
Čaute, mám fibernet premium + double upload... mám ho asi od októbra a dnes mi volala istá slečna z Orange, že by sa so mnou o fibernete rada porozprávala... Dala mi termín na budúci týždeň, mám prísť o 10:00 a že to potrvá približne hodinku... Trošku sa začínam báť, či im nerobí starosť môj traffic alebo niečo podobné... Čo môžu chcieť? Dík za všetky rady...
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
...
mozno ti chcu dat nejaku vyhodnu ponuku alebo nieco nove....
nikdo z nas nemoze vediet co chcu a este som nevidel ze v Orange ti da
operatorka alebo co to je jej telefonne cislo...a urcite by ho neposielala SMS-kou....kazdopadne si davaj pozor a snaz sa na nic nenaletiet
a NEZABUDNI dat vediet co to bolo...vseci sme zvedavy
nikdo z nas nemoze vediet co chcu a este som nevidel ze v Orange ti da
operatorka alebo co to je jej telefonne cislo...a urcite by ho neposielala SMS-kou....kazdopadne si davaj pozor a snaz sa na nic nenaletiet
a NEZABUDNI dat vediet co to bolo...vseci sme zvedavy
Nemaju ti ostatni kamosi nahodou priezviska zacinajuce pismenami zo vzdialenejsieho konca abecedy? Mozno ty mas priezvisko na A a ostatni az na K a dalej a zavolaju im az ked obvolaju tych zo zaciatku abecedy...alebo ti ostatni mozno nemaju Fiber tak dlho, pripadne ho pouzivaju menej.
Inak sa mi to ale tiez moc nezda...
Ale viem, ze moja svokra raz predlzovala pausal a dostala ponuku mimo oficialne programy pre clena rodiny - nejaka predplatena karta, ktora sa fakt oplatila. Blizisie podrobnosti ale neviem, iba tolko, ze ma Orange hadam od narodenia...
Do buducnosti by som odporucal trochu viac ju natahovat po telefone - napr., ze to chces riesit radsej "vzdialene", nie chodit do predajne, pripadne jej povedat, ze si rozmyslis den a das vediet podla toho ako ti zostane cas. Aj ked ona je profik na telemarketing, nie ty, takze by ta asi aj tak spracovala...
Inak sa mi to ale tiez moc nezda...
Ale viem, ze moja svokra raz predlzovala pausal a dostala ponuku mimo oficialne programy pre clena rodiny - nejaka predplatena karta, ktora sa fakt oplatila. Blizisie podrobnosti ale neviem, iba tolko, ze ma Orange hadam od narodenia...
Do buducnosti by som odporucal trochu viac ju natahovat po telefone - napr., ze to chces riesit radsej "vzdialene", nie chodit do predajne, pripadne jej povedat, ze si rozmyslis den a das vediet podla toho ako ti zostane cas. Aj ked ona je profik na telemarketing, nie ty, takze by ta asi aj tak spracovala...
No vidia, že máš najvyšší paušál, tak si myslia že tento prachy má, určite zacvaká aj za tv no nie? Taká zľava, toto zadarmo a pod, výsledok ale je, že zaplatíš mesačne viacej ako teraz a všetci budú happy.rEnEeK napísal:hm... mno zajtra to skusim, ked nezabudnem... ale nie je mi moc jasne, co viac mi chce ponuknut, ked toto co mam je najvyssievdaka zatial..
Keby to bolo porušovanie nejakých pravidiel používania už by ti poslali list, obmedzili alebo odpojili.
o 8 hodín tam už pravdepodobne budem sedieť, tak držte prsty
Neviem, či sa mám tešiť a smiať alebo sa báť
//autoeditácia príspevku ( 23 Apr 2009, 14:03 )
Takze bol som v predajni a skoro ma kleplo... Ponukla mi FiberTV
2x sa ma spytala, ci som si isty, ze to nechcem... Potom sa milo zasmiala a spytala sa, ci mi este s niecim moze pomoct, cize som tam sedel dokopy asi 5 minut 
//autoeditácia príspevku ( 23 Apr 2009, 14:03 )
Takze bol som v predajni a skoro ma kleplo... Ponukla mi FiberTV