Ak ste uz vo vztahu tak je to skvely priestor na "Mazlení" (Sorry za čestinu, nenapadol ma Slovensky nazov) alebo len hladenie do oci.
Ak Nie ... Ak si len v stadiu tlacenia kalerabov (Balenia) tak sa skus naladit na jej temu a pojde to
//Dik Mastros
Andrej to tvoje mi nejak nesedelo Toď deformacia
tak ja neviem...ale som fakt v koncoch...chodim s nou uz rok aj 3 mesiace skoro...a ne ze nemame o com bavit...proste zvykli sme si na seba...je to komplikovane--ale velmi ju lubim a nechcem prist o nu...proste prisla kriza...a chcem ju prekonat...nejake rady ako prekvapit a ukazat ze ju lubim
Hmm ... Dovolenka/Vylet/Predlzeny vikend neprichadza do uvahy??
Zober ju niekam kde vam bude obom dobre ... Kde si mozete proste oddychnut.
Pripadne niekam na co bude dlho pekne spominat.
no hej to ma napadloo.....akurat nad tym uvazujem,,,ale kde....asi ju zajtra prekvapimmm...a pockam ju pred domom ked pride zo skoly..a zoberm do zoo....proste len tak vypadnuut,,,,musi sranda byt
Pardon za OT, ale já len že, nechceš si trochu upraviť názov témy? Lebo takto to vyzerá ako by sa to pýtala baba. Viď prvé dva príspevky (Odhliadnuc od tvojho nicku)
Skus veru ako bolo spomenute nieco vynimocne a ine...
jozi3 napísal:Pardon za OT, ale já len že, nechceš si trochu upraviť názov témy? Lebo takto to vyzerá ako by sa to pýtala baba. Viď prvé dva príspevky (Odhliadnuc od tvojho nicku)
Ja som tiez akoze nechapal ze o co ide prvy prispevok ako toho moc nepovedal, teda aspon mne...z druheho to bolo uz viac menej jasne .... inac by som sa nechytal
vies co take ked ces pisat ta radsej nepis....mas jasne ze viem...ale chcelo by to nieco nove...len chcem par rad a ne take tu citat...a ziaden trt nesom...som len zufaly....
neviem co akoze chces presne poradit....pripominas mi ten typ ludi ktory potrebuju presny zoznam rad a tem co maju na rande robit a pytat sa...myslim ze ty ju poznas asi najlepsie a vies cim by si ju prekvapil,teda co ma rada...a take kino ci prechadzky ti snad radit nemusime
skus vsak viac objasnit o co ide...o aku krizu sa jedna,lebo dost ludi to urcite nechape,potom ti snad pomozeme
tak proste ja neviem presne...ale tak par krat sa stalo ze sme boli u nej a som bol unaveny tak som len lezal a ona sa nudila....viem ze to nebolo spravne ale tak uz sa budem snazit...proste nema rada nudu...a prechadzky to je nase stale sa prechadzame...proste ona ma len 16 a chce si aj kus uzivat...asi ju uz prestalo bavit byyt len somnou ...ale viem ze ma lubi ...len ma taku krizu teraz...asi budem musiet viac s nou medzi kamaratou..aby nebola taka nuda..asi tolko...
//autoeditácia príspevku ( 17 Apr 2009, 8:22 )
tak proste ja neviem presne...ale tak par krat sa stalo ze sme boli u nej a som bol unaveny tak som len lezal a ona sa nudila....viem ze to nebolo spravne ale tak uz sa budem snazit...proste nema rada nudu...a prechadzky to je nase stale sa prechadzame...proste ona ma len 16 a chce si aj kus uzivat...asi ju uz prestalo bavit byyt len somnou ...ale viem ze ma lubi ...len ma taku krizu teraz...asi budem musiet viac s nou medzi kamaratou..aby nebola taka nuda..asi tolko...