Noo robím niečo ako kalkulačku... proste v tej hre ak máš nadbytok jedného typu surovín a málo inej suroviny tak sa to dá rozdeliť podla toho ako potrebuješ..
existuje už niečo podobné ale tam si musíš vybrať dedinu, aký level chceš staviať potom tam musíš napísať všetky druhy surovín do štyroch koloniek. (: ..
no a ja robím niečo také že si vyberieš budovu zadáš tam celkový počet surovín ( v tej hre to napíše koľko je to spolu tak to netreba sčítavať) a ono ti to hneď vypíše ako musíš tie suroviny rozdeliť a už som tam pridal aj to aký level maximálne postavíš.
len teraz som zase na ďalší problém natrafil. (: na nete som to pozeral ale som sa nedopátral k riešeniu..
no chcem skombinovať rolovacie menu s tou kolonkou.. neviem ako to mám nazvať.. proste si vyberieš v tom rolovaciom menu napr. rezidenciu a do tej kolonky napíšeš koľko máš surovín a hneď ti to prepočíta..
ale šak hádam na niečo prídem. (: ešte len skúmam osobytné funkcie tých dvoch častí.. (: .. akurát si spomínam že niečo podobné som videl len s javascriptom a ten ja vôbec neovládam tak neviem no.. (: skúšal som to vložiť do toho skriptu a všelijako prekonfigurovať ale nepodarilo sa mi to spojazdniť.
EDIT: našel som tú stránku
http://www.travitools.rypi.cz/npc3
jo a ešte niečo prosím ťa nedávaj mi tu skripty lem mi napíš ako by sa to môhlo dať (ako spôsob) ja si to chcem urobiť sám nájdem to na nete.. (:
heh a ešte niečo ..(: .. môžem hocikde do javascriptu vložiť namiesto nejakej hodnoty premennú z php scriptu?