videl som to ked utekal ten pravy shape shifter v tej garazi a dotkol sa toho udrzbara ?zvonenie33 napísal:a kde si mal vobec spomenute ze je potrebne aby sa dotkli?
Heroes
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
A bolo by originálne keby ho len tak zabil Danko? Teraz je masaker imba hero a nehorazne sa teším na ďalší diel ten rebel dosť mu dal na city a už len to, že ho zachránil, že ho nechal žiť....tak sa mi marí, že Sylar bude práve ten čo ich všetkých zachráni
a ak si pamätáte tak v budúcnosti bol Sylar good guy...
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Georgeo88
Light Star
ako časť dosť hustá,ale myslím že to už so Sylarom preháňajú.To ako ho teraz nikto nebude môcť zabiť(nehovorím,že by som to chcel
)ale vážne podľa mňa každý by mal mať svoju slabinu.Aj keď osbne si myslím,že Sylar skončí,tak že sa psychicky zrúti a to ho nejak zničí.Som zvedavý ako Danko skončí,no z fotiek,čo som videl ho pravdepodobne Sylar nezabje(aspoň nie hneď).
Som zvedavý na Nathana,ktorý pravdepodobne tiež prežije...a k rebelovi-skladám klobúk dolu Micah sa vyznamenal keď dokázal presvedčiť(aspoň čiastočne)psychopatic killera.
Som zvedavý na Nathana,ktorý pravdepodobne tiež prežije...a k rebelovi-skladám klobúk dolu Micah sa vyznamenal keď dokázal presvedčiť(aspoň čiastočne)psychopatic killera.