Sionizmus

Diskusie na politické témy...
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slay »

:lol: len private-gasparovic je cisty ako lalia.. a fico sa tiez dostal zadarmo ku korytku, preto dneska splaca na verejnych zakazkach.. :wink:

:) a myslim ze kampan pre primitivnych sedliakov s mapkou slovenska ktora naznacovala ze radicova ma podporu madarov zabrala uplne najviac..

:cry: je tragedia ze madari drzia slovensky narod.. slovaci sa mozu hanbit, nebyt smk.. sdku by nezostavila vladu, meciar by tu strasil do dnes, bol by tu bordel..a neboli by sme ani v nato, ani oecd, ani v EU, ani v sengene, ani s Eurom.. polovica z vas by nerobila nikdy v zahranici lebo by nedostali ani viza :lol: .. skoda ze im to nevyslo aj s radicovou.. tak mame stareho senilneho deda ktoreho ochvilu bude treba krmit deckou vyzivou a budeme mu menit plienky.. :wink: :lol: .. jaj ci je len s vami sranda ludia :D uz chapem preco sa hranolko tak usmieva.. uz sa smejem aj ja.. tiez prostotu naroda asi zacnem vyuzivat viac vo svoj prospech
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

slay napísal:a neboli by sme ani v nato, ani oecd, ani v EU, ani v sengene, ani s Eurom.. polovica z vas by nerobila nikdy v zahranici lebo by nedostali ani viza
Nemyslim si ze by zrovna toto bola nejaka vyhra, prave naopak.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

kali520 napísal:Nemyslim si ze by zrovna toto bola nejaka vyhra, prave naopak.
No hej, boli by sme na urovni izolovaneho Albanska.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

eMPiko napísal:No hej, boli by sme na urovni izolovaneho Albanska.
nj len neviem, či je Albánsko dobrý príklad, lebo nedávno ho prijali do NATO a Albáncov behá po Európe dosť...aj keď to asi nič nemení na stave krajiny, ktorý však nejdem rozoberať, lebo ho nepoznám. Ale určite je Albánsko menej izolované ako do roku 1990, keď bolo izolované úplne aj voči sovietskemu bloku...
slay
Addict
Addict

kali520 napísal:Nemyslim si ze by zrovna toto bola nejaka vyhra, prave naopak.
ehee, uz mam nastavene usi na lepsi a poprosim realny scenar.. aby si svojim slovam dal aj neaky aspon minimalny vyznam

a ak taky nemas tak myslim ze dalsia debata je zbytocna, a mnou spomenuty fakt tragicky..
eMPiko
Addict
Addict

Z mojej karmy
Napr. také Švajčiarsko je tiež na úrovni Albánska????....... Pinhead
Svajciarsko ma historicky a ekonomicky dane predpoklady na to, aby si mohlo dovolit fungovat tak, ako funguje. Nemozes mysliet vazne, ze keby sa na Slovensku vladli isti politici (konkretne podla slayovho scenara Meciar a spol) urobili by tu danovy a ekonomicky raj s nadstandardnou zivotnou urovnou.

Poznamka za okraj, ked chcete diskutovat, diskutujte priamo vo vlakne. Takto (skrz karmu) sa snazit o posledne slovo alebo ja neviem co mi pride kapku divne, kedze na vasu myslienku sa tazko navazuje (hlavne ak sa nepodpisete).
kali520
Darca
Darca

slay napísal:ehee, uz mam nastavene usi na lepsi a poprosim realny scenar.. aby si svojim slovam dal aj neaky aspon minimalny vyznam

a ak taky nemas tak myslim ze dalsia debata je zbytocna, a mnou spomenuty fakt tragicky..
Co chces pocut? Uz som ti to nie len ja vysvetloval.

Vstupenim do NATO a inych prozapadnych proamrickych spolocnestiev sme sa zaviazali k dodrziavaiu urcitych pravidiel, ktore ale nie su vyhodne pre nas bielych Europanov. To ze NATO zastupuje vyhradne zaujmi Izraela je nevyvratitelny fakt, a rozhodne sa mi prieci byt v organizacii ktora bombardovala mne etnicky blizsich srbov a naopak moslimskych albanocv a teroristov a sionistov ako je Hasim Thaci podporuju.

Co sa tyka EU, uz om sa vyjadril som pre europske spolocnstvo ale nie pre taktuo formu co dnes predvadza EU, tj. zjednocoavnie na zaklade ekonomiky a rozsirovanie kapitalizmu atd... narodne a socialne zaujmi to su uplne podradne. No a ako vidiet aj mnohe vyspele europske narody odmietli euro ustavu takze zjavne sa to ani im nepaci.

Zostat samostatnym je samozrejme nevyhodne, lebo je to nieco ak sam vojak v poli. Ale pripojenie sa do EU kapitalistickeho spolocenstva prinasa len materialne uspokojenie a robi z ludi prave tych egoistickych a sebeckych HOMO ECONOMICUS
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

patri to sice do inej temy, ale teraz sa to hodi k predmetu sucasnej diskusie.

http://project-respublica.blogspot.com/ ... trest.html

Lisabonská zmluva umožní v EÚ trest smrti

(...)
Nie je to napísane priamo v hlavnom texte, ale skryté v poznámke pod čiarou, ktorá hovorí: „... okrem v prípade vojny, povstania, alebo vzbury“ - vtedy je trest smrti prípustný.

Kto bude rozhodovať o tom, čo je vzbura alebo povstanie? Pre každého to môže znamenať niečo iné. Každá demonštrácia, pri ktorej sa niekoľko účasníkov dopustí násilia by mohla byť takto označená. Boli študentské a občianske demonštrácie z novembra 1989 tiež vzburou? Keď sa zídu ľudia, ktorí žiadajú demisiu vlády a ohadzujú parlament kameňmi, podobne ako sme to mohli sledovať v priebehu minulých mesiacov v Lotyšsku, Bulharsku, Rumunsku a Grécku, jednalo sa o povstania? Môžu byť potom "vodcovia" týchto demonštrácii postavení pred stenu a popravení, alebo odsúdení súdom na trest smrti? Čo v zákone nie je vyslovene zakázané, by si štátna moc mohla interpretovať podľa svojich predstáv. A európske právo je nadradené právu jednotlivých členských krajín EÚ. Okrem toho sa podľa slov našich vlád nachádzame vo vojne, vo "Vojne proti terorizmu", a v Afganistane tiež.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

eMPiko napísal:Z mojej karmy Svajciarsko ma historicky a ekonomicky dane predpoklady na to, aby si mohlo dovolit fungovat tak, ako funguje. Nemozes mysliet vazne, ze keby sa na Slovensku vladli isti politici (konkretne podla slayovho scenara Meciar a spol) urobili by tu danovy a ekonomicky raj s nadstandardnou zivotnou urovnou.

Poznamka za okraj, ked chcete diskutovat, diskutujte priamo vo vlakne. Takto (skrz karmu) sa snazit o posledne slovo alebo ja neviem co mi pride kapku divne, kedze na vasu myslienku sa tazko navazuje (hlavne ak sa nepodpisete).
Ale prosím ťa za 1.SR sme na tom boli podobne ako Švajčiarsko. A kde sme dnes? Okrem toho, že sme zaradení v pochybných útočných a ekonomických paktoch, ktoré rozhodujú o nás bez nás? Na Slovensku absolútne nemáme žiadny náš priemysel. Takéto niečo si nedovolili ani komunisti, odbúrať základný pilier štátu. Mne sa zdá, že sme sa opäť dostali na predvojnový stav.
Čo také skvelé nám priniesla EÚ? Eurofondy? Čo sa za eurofondy postavilo? Nové vily primátorom? A čo nám zobrala? Vlastnú menu a rozhodovanie. Sme fakticky otrokmi eurobyrokratov.
Načo nám je Nato? Cítime sa bezpečnejšie? Kto nás do vstupu ohrozoval? Nebodaj Rusko? :lol: Výhody NATo sú asi také, že naši vojaci chodia zdochýňať do cuzích misí, za americké štátne a politické záujmy. NA vojne v Iraku sme boli spolupáchateľmi. Čo z toho, že to bola vraj mierová misia. Takto nás budú posudzovať. Ako spolupáchateľov USA. Nechali sme zbombardovať Srbov, asi za to, že oni nám boli vždy ochotný pomôcť.
V roku 1940 sa robil súpis majetku. Z celkového majetku 7 miliárd korún vlastnili Židia 3,2 miliardy (45 percent), hoci na Slovensku ich bolo len 2,9 percent. Dr. Tiso 29. septembra 1940 v Ružomberku vyhlásil:
„Spreneverili by sme sa duchu Hlinkovmu, keby sme slovenský majetok nechali v rukách Židov. Čo Židia od Slovákov nazhŕňali, to statočnou prácou, čestným spôsobom za jeden život statočným spôsobom sa zarobiť nedá ...”

K 14.3.1939 Židia vlastnili napríklad takmer 100 % priemyselných liehovarov na Slovensku. Jaroslav Franek z Ústredného zväzu židovských náboženských obcí vraví:
„Bolo typické, že na malých mestských korzách 90 percent obchodov patrilo Židom." (zd)

Tri percentá židov vlastnilo teda v roku 1939 takmer polovicu majetku Slovenska.
Dnes je to na vlas rovnaké, cudzinci vlastnia majetok a podniky. Zjavne sa nás história ani takáto skutočnosť nedotkla. Každý má plnú hubu výrokov typu -z histórie sa musíme poučiť ale nik sa z nej naozaj nepoučil. Stále opakujeme tie isté chyby.
slay
Addict
Addict

kali520 napísal:Co chces pocut? Uz som ti to nie len ja vysvetloval.

Vstupenim do NATO a inych prozapadnych proamrickych spolocnestiev sme sa zaviazali k dodrziavaiu urcitych pravidiel, ktore ale nie su vyhodne pre nas bielych Europanov. To ze NATO zastupuje vyhradne zaujmi Izraela je nevyvratitelny fakt, a rozhodne sa mi prieci byt v organizacii ktora bombardovala mne etnicky blizsich srbov a naopak moslimskych albanocv a teroristov a sionistov ako je Hasim Thaci podporuju.

Co sa tyka EU, uz om sa vyjadril som pre europske spolocnstvo ale nie pre taktuo formu co dnes predvadza EU, tj. zjednocoavnie na zaklade ekonomiky a rozsirovanie kapitalizmu atd... narodne a socialne zaujmi to su uplne podradne. No a ako vidiet aj mnohe vyspele europske narody odmietli euro ustavu takze zjavne sa to ani im nepaci.

Zostat samostatnym je samozrejme nevyhodne, lebo je to nieco ak sam vojak v poli. Ale pripojenie sa do EU kapitalistickeho spolocenstva prinasa len materialne uspokojenie a robi z ludi prave tych egoistickych a sebeckych HOMO ECONOMICUS
Jasne som povedal ze chcem pocut LEPSI REALNY SCENAR, ty si opat poskytol len svojsku kritiku sucasneho stavu, ktoru ako vravis si uz prezentoval.
eMPiko
Addict
Addict

Ale prosím ťa za 1.SR sme na tom boli podobne ako Švajčiarsko. A kde sme dnes? Okrem toho, že sme zaradení v pochybných útočných a ekonomických paktoch, ktoré rozhodujú o nás bez nás? Na Slovensku absolútne nemáme žiadny náš priemysel. Takéto niečo si nedovolili ani komunisti, odbúrať základný pilier štátu. Mne sa zdá, že sme sa opäť dostali na predvojnový stav.
Čo také skvelé nám priniesla EÚ? Eurofondy? Čo sa za eurofondy postavilo? Nové vily primátorom? A čo nám zobrala? Vlastnú menu a rozhodovanie. Sme fakticky otrokmi eurobyrokratov.
Načo nám je Nato? Cítime sa bezpečnejšie? Kto nás do vstupu ohrozoval? Nebodaj Rusko? Laughing Výhody NATo sú asi také, že naši vojaci chodia zdochýňať do cuzích misí, za americké štátne a politické záujmy. NA vojne v Iraku sme boli spolupáchateľmi. Čo z toho, že to bola vraj mierová misia. Takto nás budú posudzovať. Ako spolupáchateľov USA. Nechali sme zbombardovať Srbov, asi za to, že oni nám boli vždy ochotný pomôcť.
Od cias prvej SR ubehlo 70 rokov, pocas ktorych sme prezili 2 svetovu vojnu, socializmus aj meciara. Uz davno sa na Svajciarsko mozeme pozerat len zo zavistou v ociach. Ano EU nam dala eurofondy, ktore sa rozhodne necerpaju len na vily primatorom, absolutne nevies o com hovoris. A radsej mat euro a "nerozhodovat" o sebe, ako by sme mali skoncit ako Cesi (kde si ceska korune v priebehu pol roka vyskusala historicke maximum aj minimum), ci nebodaj Madari (aj ked ti si to pohnojili sami).
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

slay napísal:Jasne som povedal ze chcem pocut LEPSI REALNY SCENAR
Slay, daj mi k dispozícii 90 poslancov a potom uvidíš lepší reálny scenár........
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

k teme..

o myte o spolocnom povode zidov ktory sa po 2000 rokoch vratili z exilu hovoria aj niektori zidovski historici http://mondediplo.com/2008/09/07israel

nieco viac o povode http://scienceblogs.com/gnxp/2009/01/ho ... re_you.php a rozdieloch http://www.white-history.com/refuting_rm/2.html

zidia su vseobecne vysledkom rasoveho miesania roznych etnik preto nie je v niektorych pripadoch mozne jednoznacne odlisit zida od nezida.. niekedy sa u zidovskeho jedinca charakteristicke crty daju najst, niekedy nie..

par viacmenej lahko rozoznatelnych prikladov,
Prílohy
Ariel Sharon
Ariel Sharon
Larry Silverstein
Larry Silverstein
Martin Butora s nezidom a samozvanym sionistom Bidenom (vice-prezident USA)
Martin Butora s nezidom a samozvanym sionistom Bidenom (vice-prezident USA)
Martin Butora
Martin Butora
Fedor Gal
Fedor Gal
Paul Wolfowitz
Paul Wolfowitz
Jan Kraus
Jan Kraus
Alan Greenspan
Alan Greenspan
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

sorry AA, toto je chore.. takisto ako zoznamy zidov v ceskom soubiznise na stranke prop.sk . Ak by ste to niekde nenasli v zivote by vas nenapadlo, ze taky J.Kraus je zid..

tu mas: tak k veceru som dostal chut niekomu zdvihnut zlc: :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=BFtv5qe5o3c

a o akej podobnosti to pises? ja osobne vidim len ludi, v niektorych pripadoch dokonca ludi inteligentnych a normalnych :)

//autoeditácia príspevku ( 14 Apr 2009, 18:27 )
http://judeosphere.blogspot.com/2007/12 ... matic.html :lol:
Their so obsessed with exposing "the truth" that they never take time to enjoy the finer things in life.
:wink:

..a ak by si si zivot vedel uzit videl by si Jana Krausa v prvom rade ako mimoriadne inteligentneho cloveka a nie ako zida :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Ze je Kraus zid ma napadlo hned ako som ho po prvy krat videl. Je to ukazkovy priklad, "plagatovy zid", velmi silne zidovske rysy.

Podla wiki.. je podobnost "skutočnosť, že niečo má vlastnosti, podobu, výzor a pod. približne zhodné s niečím iným".

Je mi jedno ci tychto zidovskych dobrodincov vidis ako "inteligentnych a normalnych" :lol:

Dokonca ma nezaujimaju ani tie smiesne uvahy o konspiracnych teoriach a zivote co tak rad pouzivas.

Cely tvoj postoj je len opacny extrem k skutocnym "konspiracnym teoretikom" typu Alex Jones, nie k normalnej faktickej diskusii a pravde.

Neviem co je konspiracneho na takej antropologii, rasovej klasifikacii alebo genetike - vecami ktore "ciste nahodou" suvisia s vznikom Izraela, dokonca jeho zakonmi a politikou - cize touto temou, narozdiel od 95% veci ktore sem davas ty.

Dalsie priklady znamych zidov s rozoznatelnymi zidovskymi crtami:
Prílohy
George Soros
George Soros
Henry Kissinger
Henry Kissinger
Abe Foxman -vyzorom sa ciastocne lisi od askenazskych zidov (vacsina) mozno sefardski zid.
Abe Foxman -vyzorom sa ciastocne lisi od askenazskych zidov (vacsina) mozno sefardski zid.
Bernie Madoff -menej vyrazne crty
Bernie Madoff -menej vyrazne crty
kali520
Darca
Darca

Pre zidov je typicke najma nizke umiestnenie usi, nizsie ako je nos äten soros je vyborny priklad).

Tiez udajne nemaju ani tzv arijsku gulicku na zatylku, ale toto nemam presne overene :D
Styphnos
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Styphnos »

No dobre a ako je to u mladych zidov, u bab a chalanov ?Ako tam poznam rozdiel ? Tu je co sa tyka umiestnenia usi a nosa najlepsie je to vidiet na tom druhom obrazku. Lenze u toho 1 to tak nie je ani u toho 2 obrazku.

//autoeditácia príspevku ( 16 Apr 2009, 23:39 )
Styphnos napísal:No dobre a ako je to u mladych zidov, u bab a chalanov ?Ako tam poznam rozdiel ? Tu je co sa tyka umiestnenia usi a nosa najlepsie je to vidiet na tom druhom obrazku. Lenze u toho 1 to tak nie je ani u toho 2 obrazku.
Viac obrazkov tu:
all-celebrities-wallpapers.blogspot.com
Prílohy
images.jpeg
JG1.jpeg
JG1.jpeg (2.92 KiB) 1868 zobrazení
bar rafaeli.jpeg
bar rafaeli.jpeg (2.73 KiB) 1868 zobrazení
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

No čakal som že tu niekto poukáže na Bar Rafaeli
v jednom rozhovore beo.sk napísal:Židovstvo vnímajú mnohí ako skupinu vymedzenú nielen nábožensky, ale aj národnostne a dokonca aj rasovo. Židia dlhé stáročia preferovali endogamný spôsob života, čím si mohli zachovať svoj „rasový ráz“. Ale najmä v poslednom storočí sa Židia výrazne miešajú s Nežidmi. Po piatich generáciách takto miešaných zväzkoch vznikajú Židia, ktorí majú v sebe ledva 3 % pôvodných židovských génov. Podobným produktom je zaiste aj Bar Refaeli – topmodelka, ktorú by z rasového hľadiska každý zaradil skôr k nordickej rase ako k židovskému národu. A podľa jej vyjadrení nemá k Izraelu ani vzťah.
Styphnos
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Styphnos »

Tempus7 napísal:No čakal som že tu niekto poukáže na Bar Rafaeli
Tak tomu rozumiem. Ked sa miesaju medzi sebou zid a nezid tak tie geny uz potom u potomkov nie su tak viditelne.

Inak isty zidovsky rabin sa vyjadril k otazke miesania zidov a nezidov:

Popredný rabín hovorí, že najväčšou hrozbou pre židovstvo je asimilácia
V Paríži sa tento týždeň zišlo tristo popredných rabínov z celej Európy a Izraela na výročnej konferencii, ktorú pravidelne organizuje Rabínske centrum Európy (RCE). Bývalý hlavný izraelský rabín Israel Meir Lau, momentálne riaditeľ izraelského pamätníka holokaustu Jad Vašem, na konferencii povedal, že asimilácia je momentálne "väčšou hrozbou pre budúcnosť Židov, než antisemitizmus a terorizmus".

Spomenul štatistiky zo Spojených štátov, ktoré dokazujú, že z každej generácie zostávajú zo 100 osôb židovského pôvodu v nasledujúcej už len tri osoby. Tieto údaje šokovali ostatných rabínov.

"Vedeli sme, že v Spojených štátocj je problém akútnejší. Žiaľ, pokiaľ ide o Európu, nemáme k dispozícii presné štatistiky", povedal Ašer Gold, hovorca RCE. Ale rabín Jisroel Jaakov Lichtenstein, šéf židovského dvora vo Veľkej Británii povedal, že v Británii sa asimilovalo okolo 50 % Židov. "Mladých nezaujíma náboženstvo, nemajú žiadne spojivo s judaizmom", povedal a vyjadril ľútosť nad vytrácaním sa židovských hodnôt a židovskej totožnosti. Ale toto vraj platí aj v prípade kresťanov. Rabínske centrum Európy (RCE) sídli v Bruseli a je to organizácia, ktorá sa zasvätila pomoci vyše 600 rabínom, ako aj židovským komunitám po celej Európe pri ich denných aktivitách.

Podľa výsledkov prieskumu, uskutočneného v Spojených štátoch v roku 2001, z 5,5 milióna dospelých osôb židovského pôvodu takmer 1,4 milióna hovorí, že patria k nejakému inému náboženskému vierovyznaniu. Do tohto čísla nepatria ateisti alebo takí, ktorí dávajú prednosť bajzbolu pred synagógou, ale riadnych členov nejakej inej náboženskej organizácie. Keďže väčšina amerických Židov má Aškenázi pôvod, to značí, že 25 % potomkov európskych Židov, ktorí v Európe odolávali zvodom kresťanstva približne 60 pokolení, čo ich často stálo aj život, sú teraz z vlastnej vôle prestúpencami. ...
European Jewish Press: "Rabbi: assimilation is ´biggest threat to Jewish people"
http://www.ejpress.org/article/35149
Jewish World: "The Dead End of Jewish Culture"
http://www.aish.com/jewishissues/jewish ... ulture.asp

A dodatok: Ta A.Frank zrejme tiez nebude cista zidovka, ta 2 mi nemozem si pomoct ma tvar ako skriatok :D
Prílohy
A.jpeg
images2.jpeg
slay
Addict
Addict

:) co sa mysli pod arijskou gulickou na zatylku?
Napísať odpoveď