Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
+ 1 z matiky a 1 z angliny konverzacie
+ pekne pocasie
- dalsia poznamka od tej pi*e zo zakladov a zas v podstate za nic (myslite si, ze si to len tak hovorim, ako kazdy, ale pri tej ucitelke to je doslova a do pismena za nic...)
- az zajtra pisomka z tvp, aj tak sa mi to nechce ucit, ani ucivo nemam dopisane
+ pekne pocasie
- dalsia poznamka od tej pi*e zo zakladov a zas v podstate za nic (myslite si, ze si to len tak hovorim, ako kazdy, ale pri tej ucitelke to je doslova a do pismena za nic...)
- az zajtra pisomka z tvp, aj tak sa mi to nechce ucit, ani ucivo nemam dopisane
+ / - zvlastne poobedie s byvalou
++++ spoznal som svoju sesternicu z druhej casti rodiny, nikdy som ju este nevidel ale dnes som ju nasiel na facebooku a okamzite zalarmoval rodinu na slovensku. strasne dlho sme sa s nimi pokusali spojit. zacal uz moj otec pred niekolkymi rokmi no neuspesne a dnes sa mi to podarilo, konecne. som rad, velmi. uz sa staci len dopatrat aky osud zastihol deda a ostatnych clenov rodiny. ale mam dalsiu sesternicu, 28rocnu luciu z prahy
++++ spoznal som svoju sesternicu z druhej casti rodiny, nikdy som ju este nevidel ale dnes som ju nasiel na facebooku a okamzite zalarmoval rodinu na slovensku. strasne dlho sme sa s nimi pokusali spojit. zacal uz moj otec pred niekolkymi rokmi no neuspesne a dnes sa mi to podarilo, konecne. som rad, velmi. uz sa staci len dopatrat aky osud zastihol deda a ostatnych clenov rodiny. ale mam dalsiu sesternicu, 28rocnu luciu z prahy
-
G0lDiER_
King
pekne tenisky, naozaj..kolko stali a kde si kupil ?PAuLi3 napísal:vcera som si kupi nove nike isolate
dnes to vyzera na dazd
vikend za dverami
inak ked uz pisem tak aj k teme:
+ dnes uplne pohoda v skole
- este pred chvilu prsalo + no uz sa vyjasnieva
+ vykendik
- inak nieje co robit, kedze je este vonku mokro
-
Shark NX
Addict
//editácia príspevku ( 17 Apr 2009, 23:58 )
Po chvili ide predbiehat Kamion ... Ale nevsimol si ze ma vedla (asi v mrtvom uhle) v rychlejsom pruhu Passata.
Passat nic ... bolo vidno ze ho ma na ociach ... tak mu dal len impulz Klaksonom
Dedo strhol volant jak v Kobre 11 (Fabia asi zazila najtazsi losi test) ... a to co nasledovalo bol luxus.
Strhnutim hodil Fabiu do smyku ... chytil ho ale bol tak vystraseny ze jedine na co sa zmohol bola plna brzda.
V strede dialnice zastavil ... ja som nemienil uplne zastavit tak som ho asi v 40km/h obehol ... Ale ten pohlad jak 2minuty pred Infarktom.
Chvilu na to zliezol na krajnicu a tam asi zostal. Netusim.
+ nove slnecne okuliare
+ prave som dokoncil nakladanie hermelinu, mnam to bude dobrota
+++ vcera vecer (vlastne to bolo o druhej rano) som sa smial ako davno nie, pomahal som jednej uzasnej slecne vyberat motta a hlasky na oznamko
- uz mam terminy skusok, akonahle viem, kedy to bude, tak zacinam byt nervozny
+ prave som dokoncil nakladanie hermelinu, mnam to bude dobrota
+++ vcera vecer (vlastne to bolo o druhej rano) som sa smial ako davno nie, pomahal som jednej uzasnej slecne vyberat motta a hlasky na oznamko
- uz mam terminy skusok, akonahle viem, kedy to bude, tak zacinam byt nervozny